?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 399 791
  • 9 990
  •   1
Отговори
# 105
Търся препоръки за качествена пътна чанта / сак, по-голям размер, около 60-70 см дължина. Последният от китайския магазин издържа около 3 пътувания и се разкъса. Такова чудо не бях виждала.

# 106
  • София
Вече втори ми пише в Базар.бг с регистрация на 1ден...
Няма ли как да се проверят?
Имам тел в обявата, но ми пишат.
Цитат
Потребител №4345375
Частно лице
Последна активност: днес, 10:41 ч.
В bazar.bg от: вчера

# 107
Здравейте , Успешна 2025година  желая на всички 💖

Търся си телефон и харесах Самсунг Галакси , но ви дам ,че  пише 5G - това е опция ли ?
Когато тел не се използва ,но е зареден и е включен за работа , дали излъчва тази висока енергия ?

Бих била благодарна за мнения отн други модели Галакси за влизане в онлайн / ако са с по- ниска енергия и да са така надеждни както 5 G , би било още по - прекрасно /

# 108
Вече втори ми пише в Базар.бг с регистрация на 1ден...
Няма ли как да се проверят?
Имам тел в обявата, но ми пишат.
Цитат
Потребител №4345375
Частно лице
Последна активност: днес, 10:41 ч.
В bazar.bg от: вчера
И като ти се обадят и нямат регистрация какво променя?
Няма какво да провериш...

# 109
Търся препоръки за качествена пътна чанта / сак, по-голям размер, около 60-70 см дължина. Последният от китайския магазин издържа около 3 пътувания и се разкъса. Такова чудо не бях виждала.
Виж в Декатлон нужния ти модел и размер. Здрави са. Но си определи и бюджет. За сак на стойността на тези в китайските магазини - толкова.

Търся си телефон и харесах Самсунг Галакси , но ви дам ,че  пише 5G - това е опция ли ?
Когато тел не се използва ,но е зареден и е включен за работа, дали излъчва тази висока енергия ?
Бих била благодарна за мнения отн други модели Галакси за влизане в онлайн / ако са с по- ниска енергия и да са така надеждни както 5 G , би било още по - прекрасно /
Не разбирам какво точно питаш, но повечето нови телефони вече са 5G. Аз съм със Samsung Galaxy S24 Ultra от февруари миналата година и една година видях зор с интернета с това 5Gна разни места (не навсякъде). Сто пъти говорих с оператора си и обяснявах, те ми донесоха от 9 кладенци вода, но нищо не се промени. Докато не се сетих та го изключих това 5G, та сега навсякъде интернетът ми лети!

# 110
Имам сакче на Dakine и съм много доволна. Имат различни големини. Имам го вече десетина години, няма забележка. Единствено ако в последно време не са развалили качеството, както става обикновено...

# 111
Имам сак от Декатлон, доволна съм.

# 112
  • Сливен
Имам  следният въпрос - казват че "40ят" рожден ден не се празнува, но човека на който предстои рожденият ден, е решил да го празнува. Вие на какво мнение сте - тези които сте го отпразнували вече и тези, на които им предстои - ще го отпразнувате  ли?

# 113
Да. Ден като ден.
Ако се чудиш защо съм на такова мнение, казват също, че земята е плоска

# 114
Ей тук обясняват защо на суеверните, които вярват, че 40 не се празнува 😃
https://www.edna.bg/svobodno-vreme/zashto-40-godishninata-ne-se-praznuva-4647722

# 115
  • Сливен
Не става дума за мен, а за мъжа ми. Аз му казвам, че "уж" не се празнува, а той - падало се тази година в събота 🤣😂🤣.

# 116
Няма значение за кого става дума, явно някой от вас смята, че не трябва да се празнува. Изборът си е на рожденика все пак.

# 117
Tочене на ножици, къде в София?

На сточна гара в сградата на Сортови семена. Преди 2-3 години ми поиска някаква голяма сума, та така и не си наточих ножовете.На бул. България също има в един магазин ще го потърся как се казва, ако те интересува, той се занимаваше само със скъпи ножове. Като цяло, ако не е скъп инструмента или ножа, стигнах до извода, че е прекалено скъпо и си купих електрическо точило.
Ако имаш познати с достъп до струг, всеки може да ти наточи ножицата.

# 118
  • пустинята Гоби
Глупостта с непразнуване на 40-тата година я има само в България. Останалата част на света по-проста ли е?

# 119
Точно това и аз ще потвърдя.В цял свят хората си го празнуват без това суеверие.В чужбина българите също го отбелязват без да се притесняват. Wink

Общи условия

Активация на акаунт