?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 436
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 270
Налага се да си сменя ПИК номера в НОИ, тъй като съм забравила стария.
Щях да го правя през последния месец, но съвсем изключих и сега трябва по спешност да го направя тези дни.
Каква е процедурата и мога ли да го направя, влизайки в сайта през телефона или трябва да съм на компютър? В интернет не мога да намеря инфо Sad

# 3 271
  • оттам, откъдето започва България
Не знам това дали ще ти е полезно.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 272
  • Далечният изток
Това е НАП. Тя пита за НОИ.

Виж в сайта им.

# 3 273
  • оттам, откъдето започва България
Явно не съм се събудила. Blush

# 3 274
Преди да купувате скъпи слушалки, опитайте да заглушите шума в офиса с noise blocker от този тип:
https://youtu.be/hXetO_bYcMo?si=e1vxcDgvndowEm97

Мен това ме спасява да не полудея, дори само с обикновени слушалки тип тапички. Иначе имам и noice cancelling слушалки на Сони, лично на мен не ми вършат такава работа.

# 3 275
Може ли да споделите какво приложение използвате за записване на разговори, заемащо икономично място от паметта на телефона? Не съм използвала до сега, от кое сте доволни?
Аз съм с това и съм доволна.

# 3 276
  • Буркина Фасо
Налага се да си сменя ПИК номера в НОИ, тъй като съм забравила стария.
Щях да го правя през последния месец, но съвсем изключих и сега трябва по спешност да го направя тези дни.
Каква е процедурата и мога ли да го направя, влизайки в сайта през телефона или трябва да съм на компютър? В интернет не мога да намеря инфо Sad
ако си титуляр - на място в НОИ/НАП
ако е чрез пълномощник - подаваш молба, обаждат ти се по тел.  и титуляра трябва лично да го получи.
поне преди година беше така.

# 3 277
Може ли да споделите какво приложение използвате за записване на разговори, заемащо икономично място от паметта на телефона? Не съм използвала до сега, от кое сте доволни?
Аз съм с това и съм доволна.

Може ли с две думи как работи- как записваш разговорите?

# 3 278
Слушалки
Мисля, че просто колегата ти те дразни и каквато и слушалка да сложиш ще продължаваш да го чуваш. Имах такъв колега в кол център. 20+ души говорят и не ми пречат, а чувам само него с всичките глупости, които говори и грешните неща, които казва. Много е дразнещо и май не е само до ниво на звука.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 12:49 от Di Soleil

# 3 279
И предупреждава ли, че се записва разговора в началото?

# 3 280
Попитах за качествени куфари,Благодаря за отговорите намерих такъв.
Сега да питам ( още ден сме в София)
фризьорски салон от който сте доволни и не толкова скъп може ли да ми препоръчате?

# 3 281
  • до най-прекрасния мъж
И предупреждава ли, че се записва разговора в началото?
Не, напълно безшумно започва да записва, отсрещната страна изобщо не може да разбере, че разговорът се записва. Имах такова приложение преди години, пази записите във файлове, които можете да запазите или изтриете.

# 3 282
При мен записите са без звук..не се чува нищо. Нещо вероятно в настройките...

# 3 283
Попитах за качествени куфари,Благодаря за отговорите намерих такъв.
Сега да питам ( още ден сме в София)
фризьорски салон от който сте доволни и не толкова скъп може ли да ми препоръчате?
Не знам дали Ви отговаря на бюджета, но lady’s corner, там ходя за терапии и други неща.

# 3 284
Когато човек минава химио и лъчетерапия околните трябва ли чисто физически да спазват дистанция?

Общи условия

Активация на акаунт