?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 413
  • 10 196
  •   2
Отговори
# 3 330
  • София
Изобщо ми е странно с тези бои. От 15 години поне не съм имал дрехи, които да пускат боя и смятах, че новите технологии са навлезли навсякъде вече.
Пера всичко заедно, никога над 40 градуса.

# 3 331
Изобщо ми е странно с тези бои. От 15 години поне не съм имал дрехи, които да пускат боя и смятах, че новите технологии са навлезли навсякъде вече.
Пера всичко заедно, никога над 40 градуса.

Sunglasses ти си мъж може да переш всичко заедно, ние какви домакини ще сме, ако не направим цяла наука от прането.

# 3 332
Продават ли се някъде "форми" за лесно сгъване на тениски? "Форма" не е точната дума, може би "шаблон", не знам. Сигурно сте виждали по клипчета как малки деца с помощта на такава форма сгъват перфектно тениски. Искам да си взема за мен.

# 3 333
  • Deutschland/HE
В Тему ми беше излизала реклама за такива шаблони.

# 3 334
  • София
Тему, ебей. Магазини за левче.

# 3 335
Това можеш да си го направиш от картон

# 3 336
Преди да пиша тук търсих в шейн (пак китайски сайт), явно не съм се справила добре с търсенето  ... Ако някоя добра душа й се занимава да пусне линк, ще я споменавам с добро Simple Smile

Прочетох по-назад за дънките, които пускат цвят. От моя опит всички пускат. Неслучайно има виц по темата.

# 3 337
  • Deutschland/HE
Тему

Това отваря ли се при теб?

# 3 338
Да, благодаря от сърце!

# 3 339
Едно е да пуснат леко оцветяване на водата при пране, друго е да ти боядисват бельото и кожата при обличане.
И аз слагам цветоулавящи кърпички за всеки случай. Но второто боядисване не ми се е случвало, с никакви дънки. Имам даже по 10 лв. Blush

# 3 340
Не знам дали е от това долнище, но от време на време ме сърбят интимните части, задните части и краката. А като се намокря малко, снощи забелязах, че малко бледа боя имаше там, където съм лежала на покривалото на леглото. Купих ги от една търтовия. Казаха, че беше българско не е пускал толкова боя. При 2-3 изпирания, нямало да пуска боя повече. Няма етикет върху тях никакъв - дали е българско производство, дали е памук, как да се пере. Там в магазина не го огледах за етикет, защото нещо не се чувствах добре и исках по-бързо да се прибера и да си легна.

# 3 341
  • Далечният изток
Не разбрах от къде си го купила, защото имаш грешка, но аз бих го изхвърлила веднага.
Да не си го обула без преди това да го изпереш?

# 3 342
Изхвърляш на момента!
На мен ми трябваха три години да осъзная, че екземи зад коляното получавах от едни пускащи боя и миришещи гадно на химия дънки на Синсей. Прани и киснати са безброй пъти и няма спасение от миризма та.
Тази зима ги сложих веднъж и веднага се появиха сърбежи и петна, та загрях накрая коя е причината и веднага ги хвърлих.

# 3 343
Купени от търговия? Звучи като градския пазар, някой кофти битак или сергия. Без никакъв етикет!? Звучи ми като от някакво нелегално производство с абсолютно неясни текстили и бои. Може и нещо токсично забранено да са използвали.  Иначе дали са от БГ или Китай примерно не знам. Ако е второто още по-лошо, транспортирани и съхранявани с месеци незнайно как.  
Много черни точки станаха. Май съм за хвърляне вече. Не купувай дрехи от такива места.

# 3 344
  • Варна
Кисело зеле нарязано и замразено, после ще става ли за ядене?

Общи условия

Активация на акаунт