?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 385
  • 10 179
  •   1
Отговори
# 3 675
  • Пловдив
Може ли да питам как се добавят 2 закупени кода(от лоялната програма) във Фешън дейс?
Т.к има талони само по 50лв, а аз имам точки за 100 и купувам 2 талона...как да ги въведа?

# 3 676
Може ли да питам как се добавят 2 закупени кода(от лоялната програма) във Фешън дейс?
Т.к има талони само по 50лв, а аз имам точки за 100 и купувам 2 талона...как да ги въведа?

Купуваш 2 талона/ваучера, дава ти на всеки от купените код на ваучера, който копираш и използваш. Не съм ползвала във Фешъндейс, но в Емаг можеш да си ги качиш ваучерите с копираните кодове в полето Ваучери, да си стоят в сайта, и после при покупка, като ти предложат да въведеш код за отстъпка или ваучер, да ги избереш от наличните си ваучери.

# 3 677
Четох, четох и изпуках два картона яйца. Сега съм сложила нови 40-бели. Нямам време да ги варя отделно. При такова количество завирането не бълбука като при две яйца. Кое се води завиране и колко време да ги оставя след този момент?

# 3 678
Четох, четох и изпуках два картона яйца. Сега съм сложила нови 40-бели. Нямам време да ги варя отделно. При такова количество завирането не бълбука като при две яйца. Кое се води завиране и колко време да ги оставя след този момент?

Вземаш тенджера, слагаш на дъното някаква кърпа/парцал, отгоре слагаш яйцата, наливаш студена вода, сол, като заври водата, намаляваш котлона (аз от 6 степени намалявам на трета) и оставяш 10 минути, с капак на тенджерата

# 3 679
Благодаря Ви

# 3 680
  • Буркина Фасо
аз така слагах кърпа/парцал  и след завиране  сърпата мина отгоре в/у яйцата. Smiley
сега слагам една плоска чиния в/у яйцата.

# 3 681
Не ме бива сигурно. Почнаха да се пукат, а са рохки вътре

# 3 682
  • Буркина Фасо
може и от тънка черупка да се пукат. като ги обелиш ще видиш, че е като паяжина.

# 3 683
  • Далечният изток
Белите по принцип са с по-тънка черупка.
Трябва на много слаб котлон да се варят и да са хубаво стегнати, да не се блъскат едно в друго като се варят. Може например в чорапогащник да ги сложиш.

# 3 684
  • пустинята Гоби
Аз варих бели яйца на много слаба температура, много внимавах и пак половината заминаха.

Хубаво е и яйцата преди варене да поседят на стайна температура, аз това не го спазих, ама не знам то ли ме препъна.

# 3 685
Аз варих бели яйца на много слаба температура, много внимавах и пак половината заминаха.

Хубаво е и яйцата преди варене да поседят на стайна температура, аз това не го спазих, ама не знам то ли ме препъна.
Точно това е. Студени ли са, задължително се пукат. Варят се по малко, на по-слаба степен. Макар че при белите и това не помага понякога.

# 3 686
От предишния ден ги извадихме от хладилника яйцата

# 3 687
  • sf
Аз слагам сол във водата за варене.

# 3 688
Аз пък съм купила няква смахната боя на др. Йоткер, която е течна в пакетчета и се търка върху яйцето с ръкавици. Някой случайно да е пробвал такава боя да я разтваря във вода и да се боядисват яйцата по стандартния начин?

# 3 689
Аз пък съм купила няква смахната боя на др. Йоткер, която е течна в пакетчета и се търка върху яйцето с ръкавици. Някой случайно да е пробвал такава боя да я разтваря във вода и да се боядисват яйцата по стандартния начин?

Нашата беше течна, в пластмасови пипети. Става, но гледай да не слагаш много вода, колкото да покрива едно яйце за боядисване. Слагаш боята, една лъжица оцет и доливаш с гореща вода. Първо с един цвят пробвай да видиш дали се получава.

Общи условия

Активация на акаунт