?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 215
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland/HE
Аз добавям в чекмеджето на пералнята сода, отделно слагам и кърпичка за бяло.

# 421
  • оттам, откъдето започва България
Лично аз не съм успявала досега да избеля нещо в пералня. Може би индивидуално повече има шанс да се случи това.

# 422
  • Mediterraneo
Пране с хубав препарат, перкарбонат на всяко пране и задължително 60 градуса. Нямам захабени бели дрехи.

# 423
  • оттам, откъдето започва България
И аз не се оплаквам от захабени бели дрехи, но захабят ли се, с пране в пералня само няма как да се оправят.

# 424
От тези прахчета за избелване, на ДМ, съм доволна.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-izbelvane-na … 010355487162.html

# 425
но искам нещо хубаво, а не отбий номер.
Барон Де Лей Риоха. Ако определиш и ценови диапазон мога и други предложения да ти дам

# 426
Бърз и тъп въпрос, ама сестра ми иска да знае. Кой пее песента от рекламата на Лидл с колбаси те? Благодаря предварително!

# 427
  • Буркина Фасо
пусни микрофончето от google и ще те заведе до песента.

# 428
ето песента от рекламата на Лидл
https://www.youtube.com/watch?v=otCpCn0l4Wo

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 20:30 от #RAngelova

# 429
За виното около мен харесват на Капатово.
Има по магазините много готини комплекти в дървени кутии на разни марки.
Аз подарявам Порто или Марсала. Не е традиционно, но винаги се харесва. За белите и червени вина всеки си има различен вкус, а така понеже рядко се пие и се оценява по-различен вкус, с който малко хора са свикнали.
А и едно снежно австрийско вино,  не помня името, на цена около 55 лв в casa vino,  на който съм го подарявала ме е питал, откъде е да си купи още.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 00:45 от zari65

# 430
Бърз и тъп въпрос, ама сестра ми иска да знае. Кой пее песента от рекламата на Лидл с колбаси те? Благодаря предварително!
Young bb young ?
Не ги знам ама така пише в едни коментари към клипа 😁

# 431
Duhi_puhi, сигурна бях, но реших да питам все пак. Joy Благодаря!

# 432
  • Пловдив
Искам да знам къде да се оплаквам от непочистен от сняг път - телефон, мейл, нещо. Не мисля, че е добра идея да безпокоя операторите от 112, тъй като това не е спешен случай. Ще стане спешен, ако катастрофирам.

# 433
Зависи какъв е пътят - общински или републикански. Ако е общински - в съответната община, ако е републикански - в АПИ.

# 434
  • Пловдив
Северната страна на Шипка. Републикански е. Южната изглежда по-поддържана, но не ми е ясно дали защото е по-поддържана, или защото вали по-малко сняг от юг. Поддържат се от различни фирми, снегорините обръщат горе на върха.

Общи условия

Активация на акаунт