?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 295
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 570
Те не знаят че се пипа в сайта.
Аз във В.Т. звъннах произволно и човекът предложи да ми даде имейл за да пратя жалба.
Изчакай според мен да тръгне сайта.

# 571
  • Буркина Фасо
от известно време държавните сайтове явно предпочитат  Хром, Edge. с тях всичко работи.
с лисицата, примерно, вече не ми се дава достъп до сайтовете им, дори с КЕП.  а за хрома ми иска да си направя профил. преди не ми е искал.

# 572
Благодаря, момичета! Аз съм с Хром, ще изчакам до утре. Дамата от КЗП не пожела да каже с какъв браузър при нея работи сайта, нямало значение ))).

# 573
От тела пускам жалби..с хром съм. Не е от браузъра. Декември не искаше акаунт. Сега влязох през тела пак и иска. Бутат нещо сайта....това е.

Жалко че го усложняват. А и не отговарят на софийския телефон.
Покрили са се като мишки...а регионалните хал хабер си нямат.

# 574
Сигурно не знае какво е браузър Rolling Eyes

Друг има ли проблем с mail.bg? От вчера не ми зарежда изобщо.

# 575
  • софия
Сигурно не знае какво е браузър Rolling Eyes

Друг има ли проблем с mail.bg? От вчера не ми зарежда изобщо.
Не. Ползвам Едж.

# 576
Къде може да прочета становището, че увеличението на месечните  такси от моб. оператори е неправомерно?
Оставам с впечатление, че едва ли не е пожелателно дали да се съобразят и увеличение все пак има( йетел).

# 577
Ние получихме имейл от А1, че като лоялни клиенти няма да ни вдигнат таксата.

# 578
Къде може да прочета становището, че увеличението на месечните  такси от моб. оператори е неправомерно?
Оставам с впечатление, че едва ли не е пожелателно дали да се съобразят и увеличение все пак има( йетел).

https://kzp.bg/bg/novini/235

Заповед има с предварително изпълнение. Уж. Но самата заповед не я виждам качена в сайта им, не знам къде са я скрили...
Защо операторите не я изпълняват....не знам.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 14:40 от teta75

# 579
Добър ден, може ли отговор при евентуално спиране на кола - сме без новата застраховка не е залепена. И сме карали без колан, извън града.
Каква би била глобата

# 580
За без колан 50лв. И 10 контролни точки.За гражданската може да ви се размине,зависи от полицая.

# 581
Кой тип закопчалка за обици е най-здрава, сигурна и удобна за ежедневно носене без сваляне по време на сън?

# 582
  • Пловдив
Кой тип закопчалка за обици е най-здрава, сигурна и удобна за ежедневно носене без сваляне по време на сън?
Обици с английско закопчаване.

# 583
  • Стара Загора
Добър ден, може ли отговор при евентуално спиране на кола - сме без новата застраховка не е залепена. И сме карали без колан, извън града.
Каква би била глобата

За колана са казали - 50 лв и точки.
За застраховката - ако имате, но не е залепена - едва ли ще ви направят нещо.
Но ако нямате - 400 лв и спиране на колата от движение. На момента. (личен опит)

# 584
Мнннн ви благодаря, той не я беше залепил.
Но я показа в колата. Възможно ли е да го карат да плаща уж че не е имал.
И ако има глоба разбира ли се на момента, или просто след време се праща известие.

Общи условия

Активация на акаунт