?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 523
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 9 990
За избор на каишка ей тоя размер ти е важен, не толкова дължината на каишката
Скрит текст:

# 9 991
Здравейте, да знаете за уролог в София, който може да даде направление за ядрено-магнитен резонанс?

# 9 992
  • Варна
След последната актуализация на телефона ми (Самсунг), ми изчезна Гугъл преводачът чрез камерата и редакторът с думичките, когато пиша нещо (съобщение, коментар...). Търсих, рових, не намерих от къде да си ги пусна пак... Някой с идеи по въпроса... Thinking
И при мен беше изчезнала подсказката, питах чата и го оправих.

# 9 993
За избор на каишка ей тоя размер ти е важен, не толкова дължината на каишката
Скрит текст:
Сега се порових. Apple Watch серии 10 и 11, 42 мм, са с малката каишка , не с голямата - ако на някого му потрябва.
Благодаря на отзовалите се!

# 9 994
  • София
Момичета, благодаря ви за съпричастността към моя проблем с банята.
Случаят сигурно е нетипичен. Значи, по стените има сложено нещо, което вероятно е полиуретан (не дунапрен, естествено), и това ги прави невероятно гладки. Върху това има боя, която трябаше да се изшкури (шкурили са с такава машина с голяма глава), но имало много слоеве боя, които падали бавно. Затова минали на вариант гипсокартон. Базирайки се на вашите мнения, го попитах как ще лепи картона на това гладкото, но той каза, че ще се дупчи и така ще се закрепва. Така че, приемам, че е компетентен, и се моля всичко да завърши благоприятно.

# 9 995
Вие имахте ли проблеми с няколко сайта, включително форума - цял следобед не функционират нормално?
Ако беше само тук, щях да си помисля, че е профилактика, но по едно време и Х не работеше, а и някои други...

# 9 996
# 9 997
Бързо го оправиха. Когато е глобално действат с всички сили.

# 9 998
С мамата и Технополис имаше проблем по едно и също време.

# 9 999
  • Бургас
Вие имахте ли проблеми с няколко сайта, включително форума - цял следобед не функционират нормално?
Ако беше само тук, щях да си помисля, че е профилактика, но по едно време и Х не работеше, а и някои други...
Да, форумът и Школо бяха при мен проблемните, вероятно и други.

# 10 000
  • София
СloudFlare сървърите бяха паднали. И маммата беше засегната. Добре, че го оправиха.

# 10 001
Аз имах проблем с няколко, да - включително форума, страницата на КЗК и други. Сега всички работят.

# 10 002
  • софия
Можете ли да влезете в dsk mobile?

# 10 003
Имах проблем. Cloudflare беше се сринал. Само youtube работеше.

# 10 004
  • Далечният изток
Можете ли да влезете в dsk mobile?
Аз не.

Редактирам се - вече да.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 18:45 от AIDA_N

Общи условия

Активация на акаунт