?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 400 127
  • 9 994
  •   6
Отговори
# 120
Понякога мобилните данни на телефона ми се изключват автоматично. Каква е причината за това - липса на обхват, нисък заряд на батерията, системна грешка или нещо друго?

# 121
Когато ставах на 40 години, не бях чувала за това суеверие и си отпразнувах рождения ден. Нищо особено не се случи.

# 122
  • София
И аз на 40 си празнувах. Доживях 50-тия, противно на твърдението в статията. Виж 50-тия юбилей не успях да отпразнувам и сега не е сигурно дали ще доживея 60-тия Joy

Аз предпочитам да пиша на търговците в Базар дори да имат публикуван телефон. Ако не ми е спешно си чакам отговор.

# 123
  • Сливен
Няма значение за кого става дума, явно някой от вас смята, че не трябва да се празнува. Изборът си е на рожденика все пак.

Ами, не, не е явно 😃, не съм казала подобно нещо. За това Написах "уж",със кавички 😁. Явно трябваше да доуточня.

# 124
  • до най-прекрасния мъж
Не празнувах 40-годишнината си. Така го почувствах, така го направих.

# 125
  • пустинята Гоби
То не е казано, че на всеки рожден ден трябва да се правят джамбурета, така че е нормално не всички да празнуват. Ама някой да иска да си отбележи юбилея, пък да се скатае, защото бил 40 годишнина. Реално това е последната кръгла годишнина, в която хората са все много свежи, след това нещата бая се променят.

# 126
Има ли съществена разлика между Playstation 5 Digital edition (без диск) и стандартния? Имам предвид като качество на самата конзола.
На този, който е без диск, се правило акаунт. Тези игри, които купиш, остават ли си в акаунта за постоянно? Как са като цена?
Няма хардуерна разлика. Евентуално има опция да си купиш дисково устройство отделно ако след време решиш, че ти е необходимо.
Акаунт е желателно да имаш независимо дали си с диск или без и каквото купиш там, остава в него. Цени - от 1.60 до 160 лева, според конкретните игри и промоции.

Тук може да провериш редовните и периодичните промоционални цени за примерна дигитална игра, която те интересува:
https://psprices.com/region-bg/index?platform=PS4%2CPS5

# 127
  • Somewhere far away
Няма разлика. за мен лично този с диск е по -удобния, защото аз обичам да си купувам игрите и да ги притежавам физически. но всеки си решава разбира се. Акаунт се прави винаги, без значение дали си взимате дигиталната версия или тази с диск.

# 128
3 ти ден при опит да вляза в онлайн приложението на Obb Mobile ми изписвa, че услугата е временно недостъпна. Друг има ли такъв проблем?

# 129
3 ти ден при опит да вляза в онлайн приложението на Obb Mobile ми изписвa, че услугата е временно недостъпна. Друг има ли такъв проблем?
Ок е. Имаше едно предупреждение че тряба да се обнови приложението до дата нещо си иначе няма да работи

# 130
  • Западен парк
Честита Нова Година, съфорумци!
Има ли музикален телевизионен канал със сръбски песни? ДМ САТ е с някакви съвременни изпълнители, а пък на мен ми се гледат Цеца, Драгана, Брена, Кеба, Джей..., нещичко от младините ни (80-90 години). Някога имаше " Програм +" и "бн мюзик". Дали сега имат подобен канал, може и он-лайн да е. Ще го открия, само ми трябва жокер от приятели какво да търся.
Благодаря предварително за отговорите и желая спокойни дни занапред.

# 131
Благодаря за отзивите за Плейстейшъна. Взехме този без диск да го пробваме, снощи купихме една игра и сякаш са добре нещата. Видях, че може и външен хард да се свърже при нужда. Като за първа игра, мисля, че е добре. Още повече, че ни излезе на оферта и няма да ме е яд толкова за парите Simple Smile

# 132
Глупостта с непразнуване на 40-тата година я има само в България. Останалата част на света по-проста ли е?

Не мисля, че трябва да сравняваме нашите и "другите" суеверия. В чужбина на живи хора подаряват четен брой цветя, което  на мен лично не ми е ок.

# 133
Взехме този без диск да го пробваме, снощи купихме една игра и сякаш са добре нещата.
Приятни забавления пожелавам. Simple Smile
Мога само да дам съвет да си проверявате историята на цените през сайта, който споделих, за да не плащате излишно "редовни" цени. Като изберете конкретната игра, отдолу има графика с история на цените и ще видите колко често и с колко я намаляват.

Произволен пример - https://psprices.com/region-bg/game/166887/batman-arkham-knight-premium-edition
Няма смисъл да плащате "редовна" цена от 99.90 при положение, че през месец е на промоция за 11.98.

# 134
40 години са си юбилей. И като такъв се предполага голямо джамбуре с роднини, познати... Аз лично хич не обичам да се занимавам, и изобщо рождените дни не обичам особено, та с радост се позовах на суеверието за да си спестя по данданиите по 40-тата годишнина. Ето една причина за това суеверие Wink

Общи условия

Активация на акаунт