?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 366
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 510
Някой чу ли при Гала за кой български моряк разказваха, че не го хванах цялото?

# 511
На касите на Топлофикация в София може ли да се плаща с карта?

# 512
# 513
  • Somewhere far away
Препоръчайте място, от което да купя стабилна етажерка за баня, която се лепи без пробиване? 

# 514
  • София
Смених си постоянната адресна регистрация и ми предстои да си сменя личната карта, която изтича.
Обаче имам дете на 17г. трябва ли спешно да сменя и неговата адресна регистрация (съответно и лична карта) или може да изчака няколко месеца и да му я сменя преди да си смени регулярно личната карта когато навърши 18?
попитай в Общината, но според моя опит, детето и майката могат да бъдат с различни адресни регистрации.
Понеже си смених адредната регистрация от дивана, посредством евротръст, сега през ден ме информира, че децата под 18г. трябва задължително да са с адресната регистрация на единия от родителите и този родител до момента бях аз. Като отида за моята лична карта ще питам по скоро в МВР-то какви са допустимите срокове, за които не подлежим на глоба.
Но се опасявам и лятото ако тръгнем да излизаме от страната да няма проблем.
А ми е досадно всяка година да му сменяме личната карта.

# 515
Препоръчайте място, от което да купя стабилна етажерка за баня, която се лепи без пробиване? 

Лепи с лепило, или лепи с вакуум? Защото втората е мисия невъзможна.

# 516
# 517
  • Somewhere far away

Лепи с лепило, или лепи с вакуум? Защото втората е мисия невъзможна.
без значение - стига да е здраво.

# 518
Здравейте, точно над нивото на пералнята се намира ревизионният ни отвор с два водомера. Предстои обаче да сложим сушилня върху пералнята и оставаме без достъп до водомерите. Ако ги сменим с такива с дистанционно отчитане, отпада ли нуждата да ги достъпваме? Или поне да не е на 3 месеца...

# 519
С дистанционни водомери въобще не би трябвало да ти влизат в къщата.

# 520
Какви са тези точки, които се получават в ТикТок и може да се плаща с тях? Как се случват нещата?
За монетите ли става въпрос?
Твърде е възможно. Чета в една тема и не разбирам. Не съм много в час с тик- ток.

# 521
Здравейте, точно над нивото на пералнята се намира ревизионният ни отвор с два водомера. Предстои обаче да сложим сушилня върху пералнята и оставаме без достъп до водомерите. Ако ги сменим с такива с дистанционно отчитане, отпада ли нуждата да ги достъпваме? Или поне да не е на 3 месеца...

Нашето ВИК дружество няма софтуер за отчитането на такива водомери, така че и да си закупя аз..файда йок.
Най-добре попитай във вашето дружество.

# 522

Веднъж годишно минават за физически отчет.

# 523
А sportisimo.bg надежни ли са ? 🙄

# 524
Бронхолитин- онзи черния сироп от едно време не в ли черен все още?
Или паметта за името ми изневерява. Поръчах, донесоха му прозрачен.Сигирна съм, че чух черен преди две-три години

Общи условия

Активация на акаунт