?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 219
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 615
Къде, къде е пред Вивакомския. Там всичко си е подредено и лесно се открива, ако ти трябва нещо, само зеления цвят малко дразни.
Моя виваком блокира откакто ми дойде известие на пощата да потвърдя регистрацията от браузъра

# 616
  • някъде ... тук ...
Нямам опит с Йетел, но с вивакомския апп съм ОК.
Отделно получавам смс, мейл и съобщение в апп-а за излязлата сметка. Не е в един и същи момент, но в рамките на ден-два съм получила и трите известия. Срокът за плащане не е 2 дни, та да ме притеснява кога получавам известията.

Не си свикнала, ново ти е и явно не си съвсем убедена, че си взела правилното решение за смяна на оператора. Нормално е. Ако те устройва цената, ще свикнеш Simple Smile

# 617
Горе-долу така изглежда. Аз сега съм с ограничен достъп и повечето неща не мога да ги видя. Даже не можех да влезна, но днес не знам как стана и успях да влезна.

По разчупено е Йетелското и свежо.

# 618
  • Далечният изток
Обърнахте го на чат...

# 619
Да не ходя в и друга тема ще питам тук.
Колко яйца да сложа на 500 мл прясно мляко за крем карамел. 3-4 - достатъчно ли е?

# 620
  • под тепетата
Да

# 621
  • София
Да не ходя в и друга тема ще питам тук.
Колко яйца да сложа на 500 мл прясно мляко за крем карамел. 3-4 - достатъчно ли е?
На 500 мл - 4 яйца L

# 622
  • София
Има ли хубава бавна сокоизстисквачка до към 150лв? Повечето, които намирам, са доста по-скъпи. Пък ми се иска някой, който ползва такава, да даде препоръки.

# 623
ММ ми взе тиква готова нарязана, без кора. Искам да я пека. Трябва ли да слагам вода в тавата или не?

# 624
Аз винаги слагам малко вода. Тиквата я пека върху хартия за печене.

# 625
На 4ти януари от Йетел се прихвърлих на Виваком. Йетел ме засичаха на 1во число, преди преместването имах излезнала фактура, която бях платила. Картата на Виваком започна да функционира късно следобед на 6ти януари. При преместването исках и те да ме засичат на 1во число, момичето ми каза "днес е 4ти, фактурите ще ви излизат на 15-то число".
Днес случайно влизам в приложението на Виваком и виждам, че имам фактура за плащане на стойност 24 лв с отчетен период 15.12-2024- 14.01. 2025г.
Защо ми искат пари за декември месец след като аз не съм била техен клиент? Аз очаквах да имам фактура към тях чак на 15 февруари с отчетен период 04.01-14.02.
Тези 24 лв не ми се връзват и да са за периода 04.01-14.01. Няма как да ми искат 24 лв за 10 дена при положение, че първите 6 месеца за цял месец таксата ми е 19 лв.
Имате ли някаква идея тия идиоти защо ми искат пари за този период и защо е такава сумата?
Ние сме с пакет тв и домашен интернет на Виваком.На 1.06.24г. ни изтичаше двугодишния договор.Цената ни устройваше и бяхме доволни от услугите и затова решихме да го подновим при същите условия.На 30.05.24г отидох да преподпиша в офис.Имаха някакви промоции,като за нашия пакет беше за първите 6м. по 1лв. на месец,а след това до изтичане на договора-стандартна цена.Преподписах при същите условия,като не съм заявявала никакви допълнителни екстри,канали или каквото и да било.Единственото ново беше,че трябваше обикновения кабел, който беше до сега да се смени с оптичен.Затова при преподписването заявихме дата кога да дойдат техниците,като датата беше 5.06.24г. Фактурата ни излиза на 9то число.До тук всичко добре.Като излезе новата фактура,гледам 12,60лв. Отидох в офиса където преподписах и тая казва да звънна на оператор,защото тя не знаела.Звъннах на оператор,но така и не ми свърши работа.Разгледах подробно разпечатките,които са в my Vivacom и стана ясно,че имам активиран допълнителен пакет HBO,Cinemax и незнам си още какво.Накря подадох жалба в същия офис на Виваком и след 20тина дни получих отговор по пощата,че ще ми бъде приспадната тази сума от следващите сметки.Уж случайно станало...
Отидете и си подайте жалба,не ги оставяйте така,защото почват да си правят каквото искат. Два милиона да излъжат като вас и мен с по 20лв-колко пари печелят,после едностранно си вдигат таксите...,а накрая КЗП-то ги глобява с по 50 000лв...жалка работа Angry

# 626
  • Буркина Фасо
Има ли хубава бавна сокоизстисквачка до към 150лв? Повечето, които намирам, са доста по-скъпи. Пък ми се иска някой, който ползва такава, да даде препоръки.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1520351

# 627
  • Сф
Аз не слагам вода на тиквата, защото сама пуска и ще стане съвсем като варена.
Каква е тиквата? Цигулките са по- воднисти, белите тикви са по- сухи

# 628
На тиква цигулка не слагам вода, а на балка (така ли се казват облите с по-твърда кора?) добавям един пръст на дъното.

# 629
  • София
Има ли Уайкики аутлети в София към момента? Тези, които знам че бяха, Джъмбо парк на АМ Хемус и Скопие/ Щросмайер вече не са.

На облите тикви знам, че казват Сампсон

Общи условия

Активация на акаунт