?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 728
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 855

Въпрос: течността или каквото е там, което е вътре във фосфоресциращите гривни опасно ли е да се докосва?
Тук ги забраниха за ползване при риболов, но не съм сигурна, сега се замислям, дали е защото са отровни Thinking

# 856
Имам запечатана една светеща пръчка, на която нещо си се натиска, за да се смесят двата компонента и пишеше, струва ми се, че е опасна за деца. Ще я потърся да видя какво точно пише.

# 857
Аз ползвам сайтове, които теглят от Ю туб от доста години. Вече плащам допълнително за тв и интернет (няколко вида), затова не ми се плаща и за този сайт.

# 858
  • Бургас
DiaMia, недей се занимава заради мен! 🙂 Благодаря! Достатъчно ми е, че знам че е опасно. Имаме такива гривни, купени от Пепко и мислех да измисля някакви домашни интересни занимания, че синченцо болен в къщи и да го разнообразя. А каквото сме гледали по клипчета и сайтове, сме опитали.
Емблемата на шапката не би ли я зашила на ръка? Ама по-хлабаво, за да не се свие след пране.

# 859
  • Бургас
Някой скоро да е слагал за тетанус..след нараняване, да сподели имал ли е болки в мускулите на краката, моля?
Не, никакви болки.
Само мястото на което е поставена инжекцията се усещаше мъничка бучка известно време.

# 860
Някой скоро да е слагал за тетанус..след нараняване, да сподели имал ли е болки в мускулите на краката, моля?
Не, никакви болки.
Само мястото на което е поставена инжекцията се усещаше мъничка бучка известно време.

Благодаря на всички.
Детето го болят обаче. Frowning1

# 861
Благодаря на всички, почвам по списъка в регистъра.
Нове и Верде също го нямат

Щом го нямат толкова аптеки вероятно няма внос.
Със зелена рецепта съм купувала от аптеки по Европата. Пращам на близък на снимка да може да го поръча, в повечето случаи нямат наличности и работят само с поръчки и предплащане. Рецепта по dhl, за да може да вземе лекарството и ми го пращат по рейсовете.

# 862
  • Бургас
Направете консултация с лекар, за да сте спокойни.

# 863
Тета, да не са болки на растежа?
Пораснал ли е е рязко на височина в последните месеци?

# 864
DiaMia, недей се занимава заради мен! 🙂 Благодаря! Достатъчно ми е, че знам че е опасно.
Да, пръчката остана от морето, спечелихме я на стрелбище, но не стигна до употреба именно, защото прочетохме на гърба на опаковката, че е опасно нещо си, но наистина не помня какво точно.
Ето такава е, не я намерих вкъщи. Има описание. Разбира се, не пише нищо за опасност, но наистина свети благодарение на химична реакция, което няма как да е напълно безопасно.
https://151.bg/article/osvetete-denya-si-s-fakti-za-sveteshtite-prachki/

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 07:25 от DiaMia

# 865
  • София
Имам инсталирано ездраве от доста време, но сега реших да си погледна болничните престои, свалям епикризата и като се опитам да я отворя ми казва, че има парола. Това е за всичките ми операции от последните три години в различни болници. Някой знае ли каква парола се въвежда, пробвах с ЕГН, но не става?

# 866
ПИК за НЗОК?

# 867
На мен ЕЗдраве ми иска да си защитя телефона (с парола, с пръстов отпечатък, с лицево разпознаване или шаблон). Правя го при нужда, задавам настройките, после пак си връщам слайд отключването. Много е досадно, нямам нерви по цял ден да цъкам клавиатури.

# 868
  • Буркина Фасо
нали казаха, че трябва да се отиде в местното РЗИ и там да сканираш QR код. след това няма проблем.
или пък с електронен подпис става у дома.

Имам инсталирано ездраве от доста време, но сега реших да си погледна болничните престои, свалям епикризата и като се опитам да я отворя ми казва, че има парола. Това е за всичките ми операции от последните три години в различни болници. Някой знае ли каква парола се въвежда, пробвах с ЕГН, но не става?
ще ги видиш, ако докторите са попълнили инфото.

# 869
  • София
Не, не е с ПИК на НАП. Пробвах все пак, но то дори еЗдраве си е отделно приложение и не се влиза с ПИК.

Аз нямам проблем с влизането и гладането на цялата информация, инсталирала съм го с Евротръст, а влизам с пръстов отпечатък.

Въпросът ми е за прикачен файл вътре, който се сваля без проблем и самият пдф ми иска парола. Някой, ако има с опит.

Според мен има нещо качено, защото моя приятелка със същата манипулация, няма епикриза и съответно няма качен никакъв файл, а не да е заключен.

Общи условия

Активация на акаунт