?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 645
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 840
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
На мен като ми излезе нещо странно на екрана, натискам exit , но не знам дали в случая е подходящо.

Натискам маха се,и след пет секунди пак излиза и се сменя,нещо като лента на задачите както излиза на лаптопа.
Пробвах всичко не се маха напълно.
Заповядай , чак калдатата са решили проблема
https://www.kaldata.com/forums/topic/246391-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D … 0%B0%D0%BD%D0%B0/

Благодаря,това го четох влизам в настройки навсякъде но никъде не виждам къде пише у дома или демо настройки,☹️
Трябвало да го направя у дома а това е магазин с тази лента която излиза но...как трябва да го настроя у дома а това е магазин,че го показва но никъде такава настройка,ако истрия началните настройки дали какво ще стане ?
ако изтриеш началните настройки пак ще останеш на магазинен режим.
търси някъде "Обща информация и поверителност" -  "Диспечер на системата". 
при мен там се намира "Час"  и  "Режим на използване".  сменяваш режима.

# 841
Колко струва тоя YouTube premium, че не ми се търси точно сега Simple Smile и мен много ме дразнят рекламите

# 842
Как да залепя отлепения надпис на шапката?

# 843
Може с лепенки за подгъв.
Слагаш лентичките една до друга да стърчат извън контура, после залепваш с ютията, после изрязваш по контура и тогава обелваш хартията и залепваш за шапката.

Мисля, че и с лепило С200 ще стане, то е гъвкаво. Намазваш надписа тънко и равномерно  и залепваш.

# 844
  • Somewhere far away
Колко струва тоя YouTube premium, че не ми се търси точно сега Simple Smile и мен много ме дразнят рекламите

Ползвайте Ad blocker.

# 845
Шивач на машина да я мине или да я залепи с подлепващо, но не знам дали ще може

# 846

13лв плащам аз за индивидуален пакет, има и "семеен", 24-25 лв е някъде. Това са ми най-добре похарчените пари, не само заради рекламите.

# 847
Някой скоро да е слагал за тетанус..след нараняване, да сподели имал ли е болки в мускулите на краката, моля?

# 848
Някой скоро да е слагал за тетанус..след нараняване, да сподели имал ли е болки в мускулите на краката, моля?

Скоро, скоро, преди 9 месеца. Нямах болки никъде по тялото, но спешният доктор ми наби инжекцията в рамото много ударно и после месец или два имах бучка и ме наболяваше.

# 849
Благодаря Deathcrush и Onirque Simple Smile платената версия май има и play in the background, което също е много хубаво.

# 850
  • София
Като са ми слагали в бедрото, после имах буца и ме болеше доста време.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:58 от mlv

# 851
  • софия

Ползвайте Ad blocker.
Или браузър Brave.

# 852
Тетанус в ръката са ми слагали. На мястото имах голямо топче, цял месец стоя. Но болки някъде другаде, не.

# 853
  • София
Има и други алтернативи като youtube revanced, но е външен app, няма го естествено в playstore, защото е кракната версия на youtube премиум.

# 854
  • Бургас
С Premium можеш да си теглиш видеа (музика, аудиокниги, филми и т.н.), които не се съхраняват в телефона, а в профила. И като нямаш интернет си ги пускаш офлайн. Аз вече съм с неограничен мобилен интернет, но пак го ползвам това. Нагласям си будилника да ме събуди с видео от YT Music. Пускам си нещо да слушам и затварям телефона. То си звучи без да ми свети екрана.
Въпрос: течността или каквото е там, което е вътре във фосфоресциращите гривни опасно ли е да се докосва?

Общи условия

Активация на акаунт