?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 340 745
  • 8 718
  •   4
Отговори
# 825
Не знам какъв е телевизорът
JVC е телевизорът.
Ама каква е тази лента...

# 826
Не знам какъв е телевизорът
JVC е телевизорът.
Ама каква е тази лента...

Явно функции на тв,и така се сменят всички функции,

# 827
  • Somewhere far away
Ограничението за 100 мл в ръчен багаж при всички авиолинии ли е - т.е. едно и също ли е ?
Позволените течности в ръчния багаж са максимум литър, в оригинални опаковки не по-големи от 100 мл. Всички те трябва да бъдат отделени в специално затварящо се пликче.
Точно това е объркващото на места пише един литър на места 100 мл. значи може повече от 100 мл просто опаковките трябва да са по 100  ? може няколко опаковки по 100 мл, така да разбирам.

# 828
Може до 10 опаковки по 100мл, но те трябва да се съберат в прозрачен плик с размер 20/20 мисля, че беше.

# 829
  • Сф
1) Е, пробвай всички копчета на дистанционното. Или от меню нещо. Аз така правя. Simple Smile Не вярвам да объркаш нещо непоправимо. Не ми се е случвало.
2) За лекарствато , ако имаш познат фармацевт може да ти проучи. Или примерно в кварталната. Също за главно аптечно се сещам да се пита. Аз един път в Марешки си намерих едно, където никъде го няма.  Позната ми каза и се спасих тогава.

# 830
На мен като ми излезе нещо странно на екрана, натискам exit , но не знам дали в случая е подходящо.

# 831
На мен като ми излезе нещо странно на екрана, натискам exit , но не знам дали в случая е подходящо.

Натискам маха се,и след пет секунди пак излиза и се сменя,нещо като лента на задачите както излиза на лаптопа.
Пробвах всичко не се маха напълно.

# 832
  • Mediterraneo
Групова медитация, която повлиява на женствеността ми звучи като губене на време и пари за недотам интелигентни жени, безкрайно неуверени в своята женственост. Отдавна се каня да направя и аз някаква медитация, сдвояване на чакрите, сбъднатост или каквато и да е простотия, винаги ще има кой да плати. Щом се роят всякакви проповедници, има кой да им плаща. Народът е глупав, няма лабаво.

# 833
  • Сф

Натискам маха се,и след пет секунди пак излиза и се сменя,нещо като лента на задачите както излиза на лаптопа.
Заповядай , чак калдатата са решили проблема
https://www.kaldata.com/forums/topic/246391-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D … 0%B0%D0%BD%D0%B0/

# 834
Лекарствата със зелена рецепта може би могат да се намерят в аптеките, които са в близост до поликлиники/в самите поликлиники; или в малки квартални аптеки.

# 835

Заповядай , чак калдатата са решили проблема
https://www.kaldata.com/forums/topic/246391-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D … 0%B0%D0%BD%D0%B0/

Благодаря,това го четох влизам в настройки навсякъде но никъде не виждам къде пише у дома или демо настройки,☹️
Трябвало да го направя у дома а това е магазин с тази лента която излиза но...как трябва да го настроя у дома а това е магазин,че го показва но никъде такава настройка,ако истрия началните настройки дали какво ще стане ?

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 07:47 от Neamdumi

# 836
  • Бургас
Не искам да питам за цената на медитацията, защото по този начин ще покажа заинтересованост. Любопитна съм, а не заинтересована. С други думи искам да знам какво е, но нямам желание да опитвам. Жената, която ме покани на груповата женска медитация е добър човек, много е мила. Но дето има една дума "и тя хляб яде", и в рамките на днешния ден ме покани три пъти, при все че още първия път и́ отказах с благодарност за поканата и "не е моето, няма да дойда".
И аз мисля, че разни медитации, онлайн срещи и видеа от типа "как да живеете живота си" са... айде, не шарлатанство, но начин да ти продадат това, което имаш.
Иначе в ютюб реклами не ми се появяват. С удоволствие си плащам за това! И понякога си пускам точно мантри. Предимно сутрин, за добро настроение. Но не медитирам, нямам мисъл за това както нямам мисъл за скално катерене например.
Благодаря за коментарите! 🙂

# 837
Направило ми е впечатление, че хората, които се занимават с подобни неща, са много, много досадно настоятелни като пробутват практиките си. Човек, ако иска да участва в нещо такова, просто иска и без да го подканват пет пъти. Като не иска, още от първия път знае, че не иска! За мен такъв човек не е много, много мил, а много, много нахален. Също така някак си усещат кой би се поддал на настояването им и го пресират докато склони. Като не искаш да отидеш и продължават поканите, явно еднократен възпитан отказ не е опция, а трябва някак си по-ясно да разбере, че това, което ти предлага, не те интересува.

# 838
  • пустинята Гоби
Медитацията сама по себе си е полезна според мен. Аз съм ходила на 2 - едната след йога практика, а другата беше групова в НДК. Беше ми интересно, заспах и след двете, а после бях свежарка. Не се занимавам с йога, ходих заради приятел. Човек трябва да се научи да отказва в тоя живот, много е лесно особено на непознати.

Отдавна имам you tube premium, голям рахат.

# 839
Дайте някое безплатно приложение за намиране на телефон. Без предварително да е инсталирано такова? Само по номер..без гугъл акаунти и пр..не се знаят.

Общи условия

Активация на акаунт