?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 247
  • 10 206
  •   3
Отговори
# 2 880
  • Сред мелниците
Попаднах назад на въпрос за удължител за поли и ми стана интересно.
Намерих едно клипче, в което от риза се прави такъв.
 Аз имам доста ризи, които са ми станали тесни в горната част около бюста и ми отваря между копчетата.  Ако и вие имате такива, а си ги харесвате и имате добра шивачка , или вас ви бива можете да го пробвате.
https://youtu.be/XIAAf366iAw?si=ONOc0jddnSS7a8oD

# 2 881
  • софия
Навремето така правехме с престилките за училище. Просто срязвахме през кръста и я вадехме/прибирахме в чантата пред училище.

# 2 882
  • София
Кухненски термометър купих от Метро.

# 2 883
Как преборихте "attachment" към неподходяща личност?
Не знам дали тук е мястото да питам...

# 2 884
  • София
Със самоконтрол и житейски уроци, но това се научава най-често с годините. В младостта - главата в стената и се надяваш да не паднеш крайно лошо.

# 2 885
Тези тавички сполучливи ли са?

Търся такава от тези с по-малките размери. Напоследък нещо все не улучвам. Приемам препоръки и за други.
Последно си купих за 30+ лв. уж хубава, уж с покритие, а още на първото миене покритието падна и се надра.

# 2 886
  • Пловдив
Такива тавички на Брио имаме купени от Кауфланд, доволна съм.

# 2 887
Еконт и Спиди няма ли вече да вземат мерки за некоректни, които не си взимат пратките, направо ми писна! Имам няколко невзети ,някои " спасих", но една, която е 10лв нямаше как. И днес ми звънят да платя АЗ 6 лв за МОЯТА пратка, защото някой идиот не знае защо я е поръчал. И да я пратят за унищожение, тоест хем да платя, хем да я унищожат. Естествено не смятам да им плащам, въпросът е после нали няма как да ми удържат от някой НП или нещо подобно? Ще постои, ще постои и като не си я взема ще я унищожат и без тия 6 лв... Много ме ядосаха..

# 2 888
  • Fairbanks, Alaska
То и да прочетеш много малко могат да преценят дневното потребление на максимална скорост за какво ще им стигне реално. А и, ако нямат опит и не са запознати като мен, ще си подпишат с нагласата, че е като при другите оператори.
Я кажете как е при А1 поне да знам и за там неограниченият им нет с уловки ли е?
Който не е запознат  като мен и иска неограничен мобилен нет да чете сега и да разпитва преди да подписва с Виваком, че да не се набутва.

Morkovelka99, ето това ми е потреблението от вторник-97.58 ГБ. Както виждаш, изпратено ми е съобщение за лимита от 100 ГБ.
А как да смяташ дневното потребление:
Видео от 480р обикновено ти ползва 1.1 ГБ на час, ако видеото е 720р, тогава скача до 2.2-2.5 ГБ на час.
Поне при мен така отчита.

# 2 889
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма ли да ти направят проблем при следващата пратка?
нямам опит, само предполагам, че влизаш в някакви регистри.

# 2 890
Какви мерки очаквате да вземат? Доставчиците няма как да вземат мерки срещу лица, които са Ваши контрагенти, а не техни - на тях могат само да им изпратят съобщение/покана, че имат пратка, но не могат да ги принудят да я получат или да се явят в офиса им. Има други начини за защита (поне частична) срещу недобросъвестни получатели.

# 2 891
С обръщане към себе си, осъзнаване защо, какво, как. И осмисляне как мога да променя положението си, защото очевидно исках човек, с когото не се чувствах добре и не ми се отразяваха добре отношенията ни. Когато осъзнах, прекратих от раз. Толкова ‘прогледнах’ че съм изумена от себе си в онзи период, какво съм допускала.

# 2 892
Наближава сватбата на племенничката ми.  Не съм била на сватба от дъъълго време и много неща са се променили междувременно.
Моля ориентирайте ме каква сума трябва да подарим на младоженците (от името на двама). Отговори от рода на "колкото можете да си позволите" изобщо не биха ми помогнали Simple Smile
Благодаря!

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:49 от ellll

# 2 893
Доколкото чувам хората около мен смятат горе долу куверт или нощувка примерно. 
Ама няколко стотин лева …. Поне..
казвам само какво смятат и говорят другите, за мен не стоят така нещата откъм мои разбирания.

# 2 894
  • Бургас
Според мен едно е да отидеш на сватба на някой си, съвсем различно е да отидеш на сватба на племеничката си. 500-1000 лева, нещо такова ми се върти на мен ,като прилична сума. Може и повече ,разбира се. /както и по-малко./

Общи условия

Активация на акаунт