?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 063
  • 10 206
  •   8
Отговори
# 2 910
И аз мисля, че беше Ростов.

# 2 911
  • Г. О.
Направила съм снимки с телефона си и сега се опитвам да ги отворя, но ми изписва, че файлът е повреден или не поддържа формата. На какво може да се дължи? Има ли как да ги оправя, да ги отворя? В галерията ми се виждат снимките като част от всички други, но не ми дава да ги отворя и да ги видя. Много ме е яд.

# 2 912
  • Другата България
Искрено се надявам да се намерят тук плевенчани (по-старички или по-информирани) и да ми кажат как се казваше хотелът до гарата в Плевен (периода до 1989 г). Моля, помагайте, изпуши ми мозъкът да се сетя и на, не мога. Не знам защо си мисля, че беше "Дунав", ама ММ казва, че не било така, не намирам и никаква информация, както и да го търся, сякаш не е било...
Плевен.
Хотел Плевен. Blush

Ростов още го има, той е при улицата на цветята, към центъра.

# 2 913
  • Телиш/Плевен
Искрено се надявам да се намерят тук плевенчани (по-старички или по-информирани) и да ми кажат как се казваше хотелът до гарата в Плевен (периода до 1989 г). Моля, помагайте, изпуши ми мозъкът да се сетя и на, не мога. Не знам защо си мисля, че беше "Дунав", ама ММ казва, че не било така, не намирам и никаква информация, както и да го търся, сякаш не е било...
За този ли става дума?

# 2 914
  • Другата България
Да.
Хотел Плевен. Blush
До гарата.

# 2 915
Направила съм снимки с телефона си и сега се опитвам да ги отворя, но ми изписва, че файлът е повреден или не поддържа формата. На какво може да се дължи? Има ли как да ги оправя, да ги отворя? В галерията ми се виждат снимките като част от всички други, но не ми дава да ги отворя и да ги видя. Много ме е яд.
Имаш ли памет?

# 2 916
  • София
Плевен ще да е бил.
В Гугъл мапс в коментарите за настоящата сграда Мания Тауър, два пъти се споменава : Бившият хотел Плевен.

# 2 917
  • Г. О.
ДХЗ, бях снимала много клипове преди това и ми заеха доста от паметта. Дали може да е от това?
Като си отворя галерията и снимките се виждат като малки кутийки, но просто не мога да ги отворя и да ги видя на цял екран. Т.е. хем ги виждам, че са там, хем не ги отваря. Опитах се да препратя файловете, но не ми дава, все едно не съществуват. Може би наистина са "счупени".
Надявах се някой да има опит с такъв случай и да е намерил начин.

# 2 918
Най-вероятно файловете са повредени от нещо. Възможните са много, особено ако телефонът е по-стар.
Ако снимките се записват на карта памет, а не на вътрешната на телефона, то много вероятно картата да си заминава. В такъв случай е добре да си прехвърлиш всички файлове от нея за да не изчезнат и те.

# 2 919
Много благодаря на отзивчивите съфорумци!
Логично беше да е "Плевен" хотелът (досами входа на града от гарата е), ама защо ми е влязло в главата това "Дунав" не мога да кажа...
Най-вероятно защото не съм гледала толкова нагоре към надписа му, ами малко по-надолу, към ММ  Simple Smile
Прекрасни спомени имам от Плевен от студентските години, а виждам, че за някои неща паметта ми изневерява.
Ама то мъж ли да гледаш, сгради ли...зяпах го в очите и се спъвах Grinning
Ростов и сега си го има, него не мога да забравя.

# 2 920
Има ли начин да върна снимки от кошчето наведнъж, а не една по една да ги маркирам? Че тъпия ми нов телефон е качил всички снимки от Гугъл акаунта и аз ги изтрих, обаче после видях, че са изтрити от Гугъл снимки, а не само от телефона.

# 2 921
  • Пловдив
Търся препоръка за ревматолог от Иван Рилски в София.

# 2 922
Има ли яснота по въпроса с колко ще поскъпнат цигарите от април?

# 2 923
  • София
Има ли яснота по въпроса с колко ще поскъпнат цигарите от април?
От май, с около 50-60 стотинки. Така пише в днешната преса, не мога да потвърдя, само препредавам.

# 2 924
Спрете ги тези цигари. Знаете ли колко е хубаво без тях. Спрях ги от раз преди три години, а пушех много.

Общи условия

Активация на акаунт