?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 315
  • 10 206
  •   2
Отговори
# 2 925
  • до най-прекрасния мъж
Уж акциза трябвало да се вдигне с 2.40 лв на кутия, но дали така ще се случат нещата, ще видим след първи април. Пък и дори да има увеличение, то ще се усети малко по-напред във времето, като свършат количествата със старата цена.

# 2 926
  • Другата България
Интересува ме София мед в “Люлин“ дали има паркинг за пациенти, платен ли е и ако да, колко лв. на час/ден се заплаща?
Някой да е ходил скоро?

# 2 927
Уж акциза трябвало да се вдигне с 2.40 лв на кутия, но дали така ще се случат нещата, ще видим след първи април. Пък и дори да има увеличение, то ще се усети малко по-напред във времето, като свършат количествата със старата цена.
Последно - от първи май с 40 - 50 стотинки
https://www.24chasa.bg/biznes/article/20186762

# 2 928
  • София
Търся препоръка за ревматолог от Иван Рилски в София.
проф. Румен Стоилов - един от най-добрите!

# 2 929
Оксалова киселина си купи от някоя железария, чисти ръждиви петна безотказно.
А от дрехи дали ще се справи?

# 2 930
  • София
Ще ги изгори.

# 2 931
За дрехи нещо по-меко - лимонтузу, зашо не и накисване с Кока кола за по-дълго време...

# 2 932
Разрежда се оксаловата киселина, когато се третират дрехи. Падат петната.

# 2 933
  • София
Интересува ме София мед в “Люлин“ дали има паркинг за пациенти, платен ли е и ако да, колко лв. на час/ден се заплаща?
Някой да е ходил скоро?

Може да попиташ по тел. в самия филиал. Ще ти обяснят подробно условията.

# 2 934
Търся препоръка за ревматолог от Иван Рилски в София.
Проф.Стоилов
https://superdoc.bg/lekar/prof-rumen-stoilov-dm
О, сега видях, че се е преместил в СофияМед...

Някой да е ходил скоро?
Няма паркинг. Срещу Болницата има при късмет къде да се паркира иначе покрай улицата.

# 2 935
  • Бургас
Аз пък да споделя за Софиямед на Г.М. Димитров. Няколко пъти ползвах паркинга към болницата, но понякога е много трудно, дори невъзможно да се намери място. За сметка на това непосредствено до болницата има Кауфланд с голям подземен паркинг (за хората, които не са столичани, като мен). Последния път паркирах там, мисле че даже беше безплатно за час и половина.

# 2 936
  • София
Оксалова киселина си купи от някоя железария, чисти ръждиви петна безотказно.
А от дрехи дали ще се справи?
За дрехи ползвам това и има резултат.

# 2 937
Има ли във форума от темите Специалистите говорят или Онлайн консултация със специалист,някой ,на който да изпратя файл,снимка,на децата ми?
Днес ги водих на физиотерапевт,той има апарат на който стъпват боси,и прави анализ на глезени,крака,гръбнак,показва изкривявания...?

# 2 938
  • Другата България
Някой да е ходил скоро?

Може да попиташ по тел. в самия филиал. Ще ти обяснят подробно условията.
Аз ще оставам три дни, и затова ми е важно да има някъде сигурно място, на което да си оставя колата.
Независимо от цената. Не, че колата ми е Порше, ама нали трябва и да се прибера все пак после с нещо.Blush

Благодаря ви, ще търся телефон или мейл.
Така на улицата три дни, и със чужда регистрация малко ми е....притеснено. Sunglasses

# 2 939
Нищо притеснително няма! Колите си нощуват по улицата, няма паркинги почти никъде из кварталите.
Ей тук, на стръмното нагоре, също може да се остави отстрани на пътчето в тревата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт