?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 509
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 240
Съжалявам че писах толкова по този въпрос. Благодаря ви отново за коментарите!

# 3 241
Chirton ползвам и спира праха наистина. За по дълго време не се задържа. Евтино е.
Иначе инсталирах приложиние да записва  разговорите ми. Ще ги запиша.
https://www.emag.bg/aerozol-za-pochistvane-i-polirane-na-mebeli- … 98/pd/DMMT3MBBM/-Аерозол за почистване и полиране на мебели Chirton, Лимон, 300 мл
Откъде мога да го купя?

# 3 242
Chirton ползвам и спира праха наистина. За по дълго време не се задържа. Евтино е.
https://www.emag.bg/aerozol-za-pochistvane-i-polirane-na-mebeli- … 98/pd/DMMT3MBBM/-Аерозол за почистване и полиране на мебели Chirton, Лимон, 300 мл
Откъде мога да го купя?

Взимала съм го от хранителните стоки и метро мисля преди години имаше. Но рядко се намира. Нещо от типа на 3лв беше. Имаше и с мед. Този с мед ми допада ня аромат повече.

# 3 243
Откъде мога да го купя?

Взимала съм го от хранителните стоки и метро мисля преди години имаше. Но рядко се намира. Нещо от типа на 3лв беше. Имаше и с мед. Този с мед ми допада ня аромат повече.
Благодаря за отговора. Потърсих в магазините Lili, DM и не продават Chirton.

# 3 244
Apta antistatic е доста добър.

# 3 245
Как очаквате да няма прах по мебелите? Той е  във въздуха. Къде да отиде?
Със суха кърпа никога не ми е хрумнало да бърша прах. После да я тупам ли, какво?

# 3 246
Точно така е. Но ми се струва че някак пада праха и се пързаля и пада все едно от мебелите. Определено по рядко чистя когато мина с някакъв антистатичен спрей. Но скоро не съм ползваля и ме подсетихту сега и аз ще си взема.

# 3 247
  • Mediterraneo
При нас е адски прашно, въпреки че съм реално извън града, няма пътища около нас, никакво движение. Магистралата върви успоредно на квартала на км под нас е. Но прахолякът е във въздуха, често ни засипват пясъчни бури, понякога небето е "затулено" от прахоляк. Вкъщи 365 дни в годината са отворени врати и прозорци, няма как да не влиза прах и да не сляга по мебелите. Ако имам това по терасата, как да не ми е прашна и къщата Simple Smile
Скрит текст:

# 3 248
Леле, ужас! Това е много неприятно.
След ремонта вкъщи чувствително намаля количеството прах по мебелите. То е разбираемо- чисти повърхности, няма натрупан по тях прах.
Ако е много , първо обирам със сух микрофибърен рошав парцал/ прилича на дебел полар/, после - с влажна кърпа.
Направо с влажна не смея, все едно да мия пода без предварително да е прахосмукиран.

# 3 249
  • Mediterraneo
Е, не е винаги така, това е след една пясъчна буря. Не си го представяйте истинска буря, напротив, времето е тихо, просто осъмваме с количество пясък/ прах.

# 3 250
  • София
В Лидл се продават едни влажни кърпи, вид хартиени са, за прах и са с приятен аромат, много ги ползвам, може да ги пробвате, вършат много работа.
Скрит текст:

# 3 251
Суифър също върши чудесна работа, особено за клавиатури и разни по- пипкави повърхности. След него няма нужда от влажно почистване, задържа всичко.

# 3 252
И аз идвах да кажа за сухите кърпи swiffer, че вършат супер работа. Моите са някакви за под, но идеално си бърша и мебелите. И са икономични, с една можеш доста площ да забършеш,  даже бях изненадана колко добре се справят. Иначе мебелите у нас са гланц и всякакви други парцали яко мажат.

# 3 253
  • Somewhere far away
Може ли снимка на тези сухи кърпи? Аз мислех че е само варианта на онова с пръчката. 

# 3 254
Те по принцип се водят за прът за под, ама може и така да си ги ползваш

Общи условия

Активация на акаунт