?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 567
  • 10 197
  •   5
Отговори
# 3 225
Щом е блокиран номера, как" се опитаха да звъннат"?

# 3 226
От втори различен номер, който при проверка в гугъл води до името на магазина и фирмата им.

# 3 227
  • до най-прекрасния мъж
Вдигай и смело, наблягам на смело и непоклатимо им заяви, че си разговаряла с твоя адвокат и ако не спрат да ти упражняват психологически тормоз, утре ще подадеш жалба в прокуратурата срещу тях. Бъди смела, момиче, нищо няма да ти направят. Усещат, че поддаваш и натискат.

# 3 228
Добър ден на всички. Има ли някакви препарати за антипрах и да не се чисти прах всяка седмица? Също да се обира добре праха. С влажна мисрофибърна кърпа не става. Размазва се праха по мебелите. Ужас става. И пак е мръсно.
Благодаря предварително за отговорите.

# 3 229
Прах се бърше със суха кърпа.

# 3 230
Chirton ползвам и спира праха наистина. За по дълго време не се задържа. Евтино е.
Иначе инсталирах приложиние да записва  разговорите ми. Ще ги запиша.

# 3 231
Какво да направя и имам ли причина да се притеснявам. Според мен наистина ще опитат да подадат някаква жалба щом не спират да звънят. Мога ли просто дя си игнорирам? Ами ако получа призовка...
Аз бих им вдигнал и така яко бих ги напсувал, че ушите им да запищят, а после бих описал поведението им завдно с името на фирмата навсякъде в интернет.

Ти явно си твърде страхлива за това. Ако толкова си уплашена дай 100 лева за консултация с адвокат да ти обясни правата и да им изпрати едно официално писмо, че ако не прекратят всякаква комуникация с теб незабавно ще ги съдиш ти за тормоз.

И да подадат жалба реално, съдията ще я хвърли право в кофата

# 3 232
  • Далечният изток
Тц, няма право да хвърля в кофата. Делото ще се образува, пък после вече не се знае какво що.

# 3 233
  • Mediterraneo
Боже, изтрий това мнение и мирясай.

# 3 234
Аз имам много варианти за адвокати и това не ме плаши. А и съм чиста пред съвестта си че не лъжа. Ако искат и на детектор да ме подложат. Просто ми е тъпо за отношението. Първо ми пращат дреха само сходна с това, което поръчах, а после отказватда приемат пратката обратно и директно си ме мотаехя че нямали да идат да я вземат защото е само едня пратка.....

# 3 235
Тези пък колко свободно време имат да се занимават с едно мнение... явно не им върви магазина много много Grinning

# 3 236
Тези пък колко свободно време имат да се занимават с едно мнение... явно не им върви магазина много много Grinning

Не мисля че им върви. Според мен нямат продажби.

# 3 237
  • Сф
Ами подай жалба в полицията за тормоз и да се спира. Голямо умуване над някакви неандерталци

# 3 238
Тази измислена сага още ли се нищи тук?

# 3 239
  • Glasgow
Боже, изтрий това мнение и мирясай.
Не можело, ако правилно помня 🫣

Общи условия

Активация на акаунт