?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 681
  • 10 200
  •   2
Отговори
# 3 210
Имам 4 gmail-а свързани към един номер, няма проблем.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 09:29 от Madeleine1

# 3 211
Е то всеки имейл си е отделен акаунт. После на телефона можеш да се ги добавиш всичките. А можеш и да си ги линкнеш (което не ги прави един акаунт). Аз имам 2 gmail-ски, като съответно имам различни неща в драйва, различно хистори в youtube и тн. И после на телефона имаш опция "switch account", а не "switch email".

# 3 212
И аз суитчвам акаунтите в телефона...
Ама нали не разбирам...Joy

# 3 213
Търся тест за употреба на трева, но без човекът да знае, че е тестван. Тоест, отпада слюнка и урина.
Намирам някакви тип "от местопрестъплението " - с кичур коса или с тапмон да се мине докосвана повърхност  (примерно, компютърна мишка) и после да се потопи в някакъв разтвор (включен към теста).

Някой има ли опит? Добри ли са, достоверни ли са?

# 3 214
  • София
С коса, но трябва да намериш лаборатория и не е евттино.

# 3 215
Дори не знаех, че има такива с коса.
ето един домашен
https://alcotester.bg/produkti/testeri-za-narkotitsi/narkotestov … -za-5-veshtestva/

# 3 216
Да, за домашните питам колко са достоверни.

# 3 217
Има ли в момента някакъв tv канал, който е като Travel Channel, но какъвто беше преди да почнат да дават само за призраци, т.е. да има пътувания на различни дестинации.

# 3 218
По-назад бях писала за една фирма, която заплашва със съд, защото разказах подробно как се отнесоха с мен относно една поръчка, която им върнах. Сега продължават да ми звънят от различни номера, но не вдигам. Бяхте ме посъветвали ако не спрат... да вдигна и да им кажа, че ги записвам и ще подам жалба за тормоз.
Искат да изтрия мнението си за тях, но аз стоя твърдо зад него, защото те ме въртяха и отказваха да приемат пратката за връщане и ми крещяха, а освен това ми изпратиха и подобна дреха на показаната в сайта, а не същата. 🫤
Не разбирам защо търсят повод за съд, при положение че просто съм разказала какво направиха те и как ме възперпятстваха да върна дрехата.
Написала съм истината, но на тях не им е удобно и твърдят че адвоката им е чел мнението и се хванал за неща да ме съди.
Реално само описвам ситуацията и съм копирала няколко имейла, които ся ми писали, без да обиждам или давам личните им данни от имейла.
Ако не се спрат ще си сменя номера... много лоши хора. Потресена съм.

И все пак опитах да се свържа със собственика на сайта, но няма и диря, нито отговаря при молба да бъде изтрито. Ей така, от човешка гледна точка исках просто да им угодя, но няма опция да се коригира или изтрие мнение.

Нищо че съм описала реално какво се случи. Не съм си измисляла или клеветила. Но яко решат да оспорват, иди ги спри...

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 14:57 от Stela.03

# 3 219
  • Далечният изток
Сега какъв ти е въпросът?

# 3 220
Какво да направя и имам ли причина да се притеснявам. Според мен наистина ще опитат да подадат някаква жалба щом не спират да звънят. Мога ли просто дя си игнорирам? Ами ако получа призовка...

# 3 221
Нищо няма да получиш.

# 3 222
  • Далечният изток
Скрит текст:
Какво да направя и имам ли причина да се притеснявам. Според мен наистина ще опитат да подадат някаква жалба щом не спират да звънят. Мога ли просто дя си игнорирам?
Ами ако получа призовка...
Пиши ми. Адвокат съм.

# 3 223
  • софия
По-назад бях писала за една фирма, която заплашва със съд, защото разказах подробно как се отнесоха с мен относно една поръчка, която им върнах. Сега продължават да ми звънят от различни номера, но не вдигам. Бяхте ме посъветвали ако не спрат... да вдигна и да им кажа, че ги записвам и ще подам жалба за тормоз.
Искат да изтрия мнението си за тях, но аз стоя твърдо зад него, защото те ме въртяха и отказваха да приемат пратката за връщане и ми крещяха, а освен това ми изпратиха и подобна дреха на показаната в сайта, а не същата. 🫤
Не разбирам защо търсят повод за съд, при положение че просто съм разказала какво направиха те и как ме възперпятстваха да върна дрехата.
Написала съм истината, но на тях не им е удобно и твърдят че адвоката им е чел мнението и се хванал за неща да ме съди.
Реално само описвам ситуацията и съм копирала няколко имейла, които ся ми писали, без да обиждам или давам личните им данни от имейла.
Ако не се спрат ще си сменя номера... много лоши хора. Потресена съм.

И все пак опитах да се свържа със собственика на сайта, но няма и диря, нито отговаря при молба да бъде изтрито. Ей така, от човешка гледна точка исках просто да им угодя, но няма опция да се коригира или изтрие мнение.

Нищо че съм описала реално какво се случи. Не съм си измисляла или клеветила. Но яко решат да оспорват, иди ги спри...
Нали ти написаха да ги предупредиш, че записваш разговора и това поведение от тяхна страна е тормоз.

# 3 224
Сега опитаха да звънят отново от първия номер, който съм блокирала. Ако звъннат от трети и не се спрат, вече ще запиша. Не съм го правила преди. Може и screen recording направо да пусна. Вместо да работят над фирмената си полиника и да не се държат така с клиент повече, те искат промяна от моя страна.

Общи условия

Активация на акаунт