?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 828
  • 10 203
  •   5
Отговори
# 3 195
Как се нарича застраховка или "услуга"
Скам се нарича.

# 3 196
  • някъде ... тук ...
Как се нарича застраховка или "услуга" при която се трупа в банка определена сума пари, която се изплаща на дете при навършване на пълнолетие?
Не е към банка, но...
Моят мъж имаше 2 такива застраховки Живот към Булстрад. Не помня точно как се водят. При пълнолетие на всяко от децата, му преведоха сумите по съответния договор за застраховката. Сумите бяха предварително ясни. Тогава бяхме и с ипотека и годишните вноски бяха един вид спестяване. Децата си ги ползваха за разходите по абитуриентските.

# 3 197
  • София
А знаеш ли как стои въпроса с ползването на интернет в роуминг?
От горния линк намирам едно условие, че картата не може да се ползва в роуминг, но доколкото разбирам това е някаква различна карта само за интернет.

Да, предплатените карти на А1 нямат роуминг. И според оператор на 88, и в офис ми го  обясниха. Взех такава за дъщеря ми, зареждам я редовно и ползва нет минути 30 дни за 10 лв. Но като пътува по чужбините ползва карта на Виваком, пак предплатена.

# 3 198
А знаеш ли как стои въпроса с ползването на интернет в роуминг?
От горния линк намирам едно условие, че картата не може да се ползва в роуминг, но доколкото разбирам това е някаква различна карта само за интернет.

Не знам. Нямам никаква идея. Не ни е трябвало и не съм проучвала в тази насока.

# 3 199
  • София
Опитвам се да създам още една gmail-поща,но на финала не ми приема телефона.Мога ли да притежавам 2 пощи на gmail?

# 3 200
# 3 201
  • София
Мисля, че не можеш да имаш повече от една поща в Gmail.

# 3 202
Не е вярно.
Всички вкъщи имаме по 2-3, а ММ дори 2 фирмени.

# 3 203
Опитвам се да създам още една gmail-поща,но на финала не ми приема телефона.Мога ли да притежавам 2 пощи на gmail?

На виваком ли си? Аз така се опитвам да си сменя телефона - при регистрацията съм била на  мтел/а1 и сега не ми приема смяната, защото не работели с този оператор…

# 3 204
Не е вярно.
Всички вкъщи имаме по 2-3, а ММ дори 2 фирмени.
И всичките са gmail адреси и всичките са под един акаунт?

# 3 205
Точно..не е ли свързана с гугъл акаунта?

# 3 206
Аз знам, че не може много пощи под един акаунт за това за всяка поща отделен и после може да се присъединят, но нямам скорошен опит.

# 3 207
Чакайте. Не разбирам въпроса правилно, явно.
Всички са свързани със съответният телефон на съответният човек- аз имам 3, всички са с един и същ телефон за проверка+ един и същ мейл за възстановяване при проблем, но разбира се, са с разлики в частта преди @gmail.com.

# 3 208
За друго говорим. Акаунт. За гугъл акаунт.
Ти за апарат. И за номер.
Доста е различно.

Ако трябва да перефразирам..всички са свързани със съответен акаунт на човек, не с телефон/апарат и номер/.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 08:36 от teta75

# 3 209
За друго говорим. Акаунт. За гугъл акаунт.
Ти за апарат. И за номер.
Доста е различно.
оф,тета, и ти малко не знаеш, какво казваш
гугъл мейл адреса ( ако за това се пита ,все още), е свързан за проверка с телефон- всеки един, без изключение!

Общи условия

Активация на акаунт