?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 413
  • 10 196
  •   2
Отговори
# 3 285
Не знам къде да попитам, ще пробвам тук.
Имам рег в абв но не съм влизала над 4,5 год точно с този имейл. Исках да видя какво става, но най вероятно е изтрит. Не помня отг на въпроса... Имате ли идея как да го възстановя?

# 3 286
Голяма бяла птица съм, оставих за секунди ютията включена в хоризонтално положение , за да сипя вода и я лепнах върху калъфка.
Как да я почистя, пробвах с гладене , не става. 
С керамично покритие е.

# 3 287
  • BG-DE
Когато човек минава химио и лъчетерапия околните трябва ли чисто физически да спазват дистанция?
Не, не трябва.

# 3 288
  • Пловдив
Голяма бяла птица съм, оставих за секунди ютията включена в хоризонтално положение , за да сипя вода и я лепнах върху калъфка.
С керамично покритие е.
Нагрята на най-висока степен търкаш върху ръба на маса покрит с някакъв плат, който не ти трябва, примерно стар чаршаф. Ако не излиза - сложи и сода бикарбонат, служи за лек абразив.

# 3 289
Имам рег в абв но не съм влизала над 4,5 год точно с този имейл. Исках да видя какво става, но най вероятно е изтрит. Не помня отг на въпроса... Имате ли идея как да го възстановя?
Опитайте с другите опции за възстановяване. Мисля, че имаше такива, ако е забравен въпроса или отговора.
Какво ви излиза като възможности?

# 3 290
Загледах по бтв екшън сериала Чистачката,има ли тема във форума,в която да го обсъждат?

# 3 291
Опитайте с другите опции за възстановяване. Мисля, че имаше такива, ако е забравен въпроса или отговора.
Какво ви излиза като възможности?

От тел не показва други опции. Само да се попълнят скорошни съобщения последните койтo са били. И отговора с въпроса.

# 3 292
  • София
А за какво ти е тази поща след като не е използвана с години? И да успееш да влезеш в нея, тя ще е празна.

# 3 293
С керамично покритие е.
С препарат за почистване на керамичен плот също става. Ако е много залепнало има препарати за ютия, като стик лепило изглеждат.

# 3 294
Когато човек минава химио и лъчетерапия околните трябва ли чисто физически да спазват дистанция?
Не. Единствено след ПЕТ скенер е добре да се избягва близък контакт с бременни и малки деца/бебета в първия ден.

# 3 295
  • София
Много зависи от терапията, дозите и пр. Ако има необходимост или хоспитализират или дават инструкции.  Документите, които се подписват трябва да се четат.

# 3 296
  • София
Преди седмици се заговорих с позната за Booking, която ми спомена, че е изгоряла с пари, защото платила цялата сума за престоя, но стаята ѝ не отговаряла на снимки и описание, и разбираемо, се преместила в друг без обяснение. И понеже ми предстоят няколко настанявания се зачудих ако човек попадне в такава ситуация, може ли изобщо да направи нещо? Booking в случая възможно ли е да вземе отношение?

# 3 297
  • Бургас
Booking има съпорт/телефон към който се подава сигнал,придружен със снимки доказващи разликата в описанието и реалността.Хубаво е плащането за смененото място за настаняване за същият период,същото местоположение и име на клиент да мине по банка.Ако искат нещо друго те ще ви уведомят.Успех!

# 3 298
С керамично покритие е.
Потърси "стик за почистване на ютия". На нагрята ютия се използва. Става много лесно и бързо.

# 3 299
Ако имате позната работеща в шивашка фирма, може да Ви даде малко количество от перлите (аз така им казвам), с тях поръсват пресата, когато я почистват ако нещо залепне и загори. Леля ми ми беше давала преди, спаси ми ютията тогава.

Общи условия

Активация на акаунт