?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 413
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 315
Близо до вкъщи има малка полянка, без ограда, на която всеки ден изкарват три коня . Стоят вързани на магия, постоянно цвилят и няколко пъти се откъсват. Днес два се откъснаха и тръгнаха срещу мен и децата , направо си изкарах акъла.  Искам да подам жалба някъде без значение тая поляна тяхна ли е или не, това е безобразно. На 112 мога ли да подам сигнал?
Пускай писмена жалба в местната община, може и в полицията. На 112 само ако е спешно.
От 112 трябва да пратят патрулка, но после не остават никакви детайли документално в МВР освен, че са отговорили на сигнал. Не могат да ги проверят свършили ли са нещо, та в 99% от случаите просто нищо не правят. По писмена жалба после трябва да пишат доклад.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 15:20 от bboiko

# 3 316
Герито Ангелова 749917, за възстановяване на паролата пробвайте през уеб версията. Излиза опция с възстановяване през алтернативен имейл. Може би така заобикаля тайния отговор/въпрос.

# 3 317
За анцуга не мога да отговоря точно дали ще пуска още и колко. Със сигурност звучи като много нискокачествено багрило, кой знае какво съдържа, ако пуска още не знам дали бих го носила. АКо опитате все пак да го задържите 2 съвета - аз превантивно се ориентирах да пера всички много тъмни и черни дрехи на отделна пералня + ползвам цветоулавящи кърпички. По тях се вижда после дали са поели нова боя от някоя дреха.

# 3 318
Ще пуска и още как.
В момента на ръка пера едни скъпи мъжки дънки в тъмнозелено, някакъв ужас е и ако не бяха 100 лв, да съм ги хвърлила .
Пускането на боя много зависи и от вида препарат, с който се пере , ползвам един за ръчно за цветни дрехи.
Киснала съм в оцет, миришат дрехите след това.
Пере се възможно с най- хладка вода и зс кратко време, никакво киснене .
И аз съм притеснена от допира на такива бои до кожата.

# 3 319
Нискокачествени бои.
Никакви дънки не са ми боядисвали по описания начин. Дори едни, които носих да боядисат черни, че при първото обличане дъщеря ми ги изцапа на някаква пейка, бяха ментово зелени.

# 3 320
  • София
Ще пуска и още как.
В момента на ръка пера едни скъпи мъжки дънки в тъмнозелено, някакъв ужас е и ако не бяха 100 лв, да съм ги хвърлила .
.................
Това не са скъпи дънки - 100 лв са, те затова и пускат боя.

# 3 321
  • пустинята Гоби
Е не е вярно това. Аз си купувам сравнително евтини дънки и нито един чифт не пуска боя.

# 3 322
  • София
Точно с турски черни дънки ми се случи като ученичка. Имаха кройка трепач, та на инат ги носех, но като се събуя, бях като коминочистач.

Имам такива и почти нищо не чувам.
Но мен ме заболяват ушите при по- продължително носене на каквото и да било слушалки. Не знам дали са точно същия модел.

# 3 323
В trendyol оригинални ли са стоките? Читав ли е този сайт?

# 3 324
Ще пуска и още как.
.................
😀😀😀😀
За Ваш ужас имам няколко чифта от по 20-30 лв, които не пускат изобщо.
Темата не е място за избиване на комплекси.

# 3 325
  • софия
Какви комплекси?
100 лв. е нормална цена за дънки, не скъпи.

# 3 326
Ще пуска и още как.
.................

Не били скъпи... някои хора не можем да отделим толкова пари за един чифт дънки. Последно си взех дънки от Страдивариус за 40лв./бр. и боя не са пуснали.

# 3 327
Марчева..от колко лева дънки НЕ пускат боя?
Понеже ти обвърза цената с качеството и по-специално с това пускат ли или не, боя.

# 3 328
Имам дънки от 20 и от 200 лв. Никои не са ми пускали боя.
Как пък няма да ги пера на ръка... Всичко в пералнята и квото се изпере...

# 3 329
Grinning няма дънки, които да не пускат при прането поне малко, не го виждаме в пералнята, но като се извади цветоулавящата кърпичка винаги е синьо-сиво. Ако не пускаха нямаше да делим прането. Въпроса е да не пускат боя в сухо състояние.

Общи условия

Активация на акаунт