?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 296
  • 10 196
  •   5
Отговори
# 3 405
И аз като Биляна.
Случвало ми се е да пръсна върху шал, но на други дрехи - не.

# 3 406
  • Somewhere far away
Върху кожата, най-често, но зимата си пръскам на шаловете например, защото така го усещам повече, през дебелото яке и студоизолиращи брони Grinning  е малко трудно да усетиш дори и най-силния парфюм, така че... обичам както шала е около мен и парфюма да е около мен.

# 3 407
Последно време само по дрехите. 🙂

# 3 408
  • софия
Аз пръскам и по кожата и по дрехите 😄

# 3 409
  • Далечният изток
Не се ли получават петна по дрехите?

# 3 410
Как съхранявате варени спагети поне за второ ядене? Сварени отделно от соса се слепват и изсихват, макар и измити. Ако ги държа заедно със соса се сгъстяват като туткал

# 3 411
  • Sofia
С малко мазнина объркани.

# 3 412
Ами аз след варене им слагам зехтин и разбърквам. Не е като съвсем да не слепват, но е по-добре.

# 3 413
С малко вода, в тенджерата, в която са варени. Така не слепват и лесно се претоплят.

# 3 414
Пръскам по врата, зад ушите и по китките. И цял ден аромата не ме напуска, а и околните често ми правят комплименти.

# 3 415
  • софия
Не се ли получават петна по дрехите?
Досега не ми се е случвало,а отдавна и по дрехите пръскам.

# 3 416
Спагетите обърквам с малко зехтин или олио след като ги сваря. Прехвърлям ги в кутия в хладилника и си стават отлично за второ ядене.
Парфюм пръскам по кожата и малко по дрехите, но отдалеч. На шала също обичам. Петна нямам. Обаче различната кожа държи различно парфюма. В момента с детето имаме еднакъв. По нея направо миазмата е толкова силна, като прясно напръскана, а при мен имам чувството, че не държи толкова.

# 3 417
  • София
За парфюм - зад ушите и на вътрешната страна на китката , по дрехите не слагам, защото зная че стават петна

# 3 418
Само зад ушите, на шията рядко. По дрехите никога, има оцветени парфюми и стават петна.

# 3 419
  • пустинята Гоби
Аз пръскам само по дрехите, не искам химия по кожата си. Вече, ако отивам някъде специално и ми е важно, тогава китки, зад уши, коса и т.н., но това е изключение. Петна по дрехите нямам.

Общи условия

Активация на акаунт