?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 083
  • 10 196
  •   11
Отговори
# 3 465
  • Далечният изток
Можеше и днес.

# 3 466
Ама утре няма да е късно, нали? Нямам представа как процедират тези, а жената не знае и помоли да питам, пък аз не съм техен абонат, и не знам как се прави при тях.

# 3 467
  • под тепетата
Аз имам въпрос относно ваучер от А1. Баща ми иска след изтичане на договора да мине на ваучер. От прочетеното тук , ако съм запомнила правилно, не е като преди. Т.е. не зареждаш , когато изговориш предплатеното, а купуваш всеки месец. Правилно ли съм запомнила? Днес е питала майка ми в техен офис и момъкът там е казал, че не знае  Frowning1

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 20:52 от bilqna_69

# 3 468
  • Пловдив
Моят баща е на някакво нещо наречено Bob. Месечната му такса е 1.99
Цената на минута разговор е висока, даже не знам каква, но обичайно ние му звъним.

# 3 469
  • Deutschland/HE
За да не изгори наличността, трябва да зареждаш на 28 дни, ако няма наличност, може да приема обаждания още 12 месеца. Поне така ми обясниха във Виваком. Майка ми ми зарежда всеки месец по 5лв.

# 3 470
Ама утре няма да е късно, нали?
Едномесечно предизвестие. Силно се съмнявам да няма подобна клауза в договора

# 3 471
  • под тепетата
Той го използва изключително рядко - почти не вижда и не чува.  Разчитаме на майка ми за връзка, но все пак...

# 3 472
  • Пловдив
Разбирам.
Моите родители нямат вече стационарен, но и двамата са с мобилни. С копчета, но го ползва баща ми.

# 3 473
Утре 9-ти изтича дву годишен договор с А1, кога трябва да се прекрати - на деня или на следващия? Няма да го подновяват.

Ако е нямало да го подновяват, трябваше месец преди изтичането му да пуснат предизвестие. Така нямаше да плащат още 1 месец на пълна такса.
Да подадат сега - ще се прекрати след 30 дена. Ще платят още една такса - непромоционална .

# 3 474
Ама утре няма да е късно, нали?
Едномесечно предизвестие. Силно се съмнявам да няма подобна клауза в договора
Какви са тия глупости?! От къде на къде предизвестие?! Тия неща не отпаднаха ли? Договорът за тия услуги е бил 2 години, казали са ѝ, че изтича на 9-ти. Значи от 10-ти се разделят.

Тета, мерси, ще ѝ кажа, но ще ѝ кажа и договора да си прочете. Намирам това с предизвестията за незаконно! Но както знаем, при тях незаконните неща са водещи...

# 3 475
  • София
Трябва да се прочете.
Принципно бяха така масово. Поне един месец предизвестие преди края му ако няма да се подновява.

# 3 476
Утре би трябвало да може да се прекрати, щом е до 9.

# 3 477
  • под тепетата
Да, miraluba, и моите го махнаха стационарния, за което малко съжаляваме със сестра ми. И двамата с майка са с мобилни, но на нея и трябват 5 минути да го вдигне, а той като не вижда му е трудно, макар и неговият да е с големи копчета. Глаукомата не прощава. Благодаря ти!

# 3 478
Аз също намирам предизвестието в този случай за излишно. Срокът изтича и край..само следва да ги уведомиш.
Тегавото е че по закон той се трансформира в безсрочен . А не се закрива тотално.. заради тази специфика вероятно са заложили предизвестие и ако искаш развод  с тях.

# 3 479
За съжаление наистина трябва предизвестие нищо , че договора изтича.

Общи условия

Активация на акаунт