?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 304
  • 10 179
  •   3
Отговори
# 3 630
Здравейте, момичета,
Къде мога да подам сигнал за превозвач, който не си изпълнява график с обявен курс вече втора седмица, а аз очаквам пратка. Става дума за превозвач посредник от Италия до България, но не дава никаква информация като причина, обяснение и евентуално кога да очаквам пратката.

# 3 631
За България, може ли кемпер да нощува някъде извън къмпинг и ако да, къде мога да видя кои са разрешените за целта места?

# 3 632
За България, може ли кемпер да нощува някъде извън къмпинг и ако да, къде мога да видя кои са разрешените за целта места?
https://camping.bg/

# 3 633
Тук виждам само къмпингите. Не видях отговор на въпроса може ли да се нощува с кемпер извън тях.

# 3 634
Здравейте, момичета,
Къде мога да подам сигнал за превозвач, който не си изпълнява график с обявен курс вече втора седмица, а аз очаквам пратка. Става дума за превозвач посредник от Италия до България, но не дава никаква информация като причина, обяснение и евентуално кога да очаквам пратката.

Какъв сигнал очакваш? Това са гражданско-правни отношения, съди го, ако искаш. Сигурно има някакви общи условия обаче и той се е подсигурил с разни условия, за запълване на групажа, за форсмажор и прочее. Зависи и какво е договорено, може да има застраховки и пеналии. Но ако няма просто чакаш.

# 3 635
Може да пробваш до КЗП...предоставят ти услуга, другата страна е  търговец по смисъла на ЗЗП /да не се бърка с понятието по ТЗ/...попада казуса в приложното поле на ЗЗП и закона за предоставяне на цифр. съд и услуги и продажба на стоки.

# 3 636
  • някъде ... тук ...
Може, но зависи къде и какво разпъваш или не вадиш нищо. По планините и язовирите няма проблем, по морето нямам идея как е с презастрояването.
Виж в park4night, Има доста точки и в България вече.

# 3 637
  • Варна
Издирвам ето тази фигурка, която се предлага заедно с детско меню в Макдоналдс. Виждали ли сте я някъде?

Може и тази.

# 3 638
Препоръчайте ми сайт за ръчно изработени шоколадови бонбони, които са ви харесали. Става въпрос за онлайн поръчка.
Сайтове намерих няколко, но сякаш е добре някой да сподели личен опит.

# 3 639
Имам направление за кръвни изследвания от ЛЛ. Дали ще се върне при лекаря резултат, когато са готови?
На мен тези ,които са ми платени изследванията /допълнителните/ ми бяха казали ,че не излизат при съответния лекар.

# 3 640
Скрит текст:
Може, но зависи къде и какво разпъваш или не вадиш нищо. По планините и язовирите няма проблем, по морето нямам идея как е с презастрояването.
Виж в park4night, Има доста точки и в България вече.
Благодаря, ЕлиТ. Simple Smile

# 3 641
Препоръчвам тези бонбони.
https://www.onegift.bg/collectionbg/25

# 3 642
  • под тепетата
Minnie, търси кемпер стоп. Това е място само за нощувка.

# 3 643
Препоръчайте ми сайт за ръчно изработени шоколадови бонбони, които са ви харесали. Става въпрос за онлайн поръчка.
Сайтове намерих няколко, но сякаш е добре някой да сподели личен опит.
Зависи в какъв ценови диапазон търсиш и за какво.
Ето тези са хубави, но и цената им си я бива:
https://lafeve.shop/
La Feve

# 3 644
Купих си яке от естествена кожа. Може да ми се смеете, но ми мирише на коза. Днес едвам се изтърпях. Има ли спрей или нещо друго, с което да променя този факт?

Общи условия

Активация на акаунт