?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 241
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 750
Е, как не, като е да? Виртуалната карта е само за разплащане в интернет.

# 3 751
  • Deutschland/HE
Може да си добавиш физическата карта на телефона и да плащаш през телефона. Картата я оставяш вкъщи.

# 3 752
Питането беше за спестовна сметка

# 3 753
Виртуална карта в електронен портфейл- плащане на пос терминал.
Баш пък в Бг, където ползвате толкова много Револют, примерно, да се чудите какво е...

# 3 754
Тя не иска да плаща. Да се разплаща не иска. Иска да задели...тоест да сложи да стоят накъде.
От какъв зор й е виртуална карта?
Също каза да е сигурно....тоест без банкирания и прочее.
Просто да си открие депозитна сметка в банка и да заделя.
Може и вкъщи да ги държи ако сумата не е колосална.

# 3 755
  • Somewhere far away
Имайте предвид че вече спестовните сметки нямат лихва, поне в повечето банки. Така че на практика няма никакъв смисъл да ги държите в отделна специална сметка, просто си ги дръжте в спестовна компонента /в банкирането/ и готово.

# 3 756
ТBI bank си имат нелоша лихва..що да няма. Има си вариант...

# 3 757
Има лихви, как да няма. Не е само ДСК.

# 3 758
  • Somewhere far away
Аз съм в дск и там няма.

# 3 759
Да прегледа раздел Финанси във форума.....там има теми и за златото, и за банките...и за инвестиции и за всичките й въпроси.

# 3 760
  • София
Инвестиционното злато се купува от банка или от фонд. И инвестиционното злато не са бижута. По принцип и в бижута не се губят пари, но само ако са качествена изработка и могат да бъдат пласирани като изделие, защото като материал губиш пари.
Не, не е така, продаваш златото само като материал, стойността на бижуто не се оценява, не ги интересува дали има диаманти, и колко са красиви, не се препродават. Казвам го съвсем отговорно, защото продадох брошка с диаманти, имах си причини за продажбата, оцениха само златото.

# 3 761
Пак съм с кулинарен въпрос. Вратни пържоли на фурна, с един пръст вода и с фолио. 50 мин. водата си седи, пържолите на вид като варени. Държа още фолиото и го дупча или отвивам?

# 3 762
# 3 763
Ако ми хартисват пари бих взела паркомясто или гараж, не би купувала кюлчета, има особеност при тях и човек трябва да разбира какво да купи.

# 3 764
  • Буркина Фасо
вече е късно ама ... 50 мин. на фурна са им много. и от вода няма смисъл. месото достатъчно вода ще пусне.

Общи условия

Активация на акаунт