?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 349 821
  • 8 885
  •   3
Отговори
# 8 865
Ахааа, оказва се, че ЕОН е като Нетера май. Е, така вече ще се разберем.
Не е .
Нетера, ементал...могат да се гледат само с Интернет и смарт телевизор.  ЕОН не може.
Аз гледам bgtime - една от най- скъпите, но без аналог в качеството.

# 8 866
Сега остава въпросът дали ЕОН е по-добро и по-удобно от старата услуга.
Това е старата платформа. Ползвай си я и не се хващай на ъпгрейд към ЕОН. Тази е по-добра
Не се мести Sunglasses

# 8 867
  • Deutschland/HE
ЧС, майка ми е на ЕОН и е доволна, доплаща 5лв на месец и ние го гледаме през нейния профил. През интернет, нямаме допълнително устройство. Не мога да кажа нищо за каналите, защото гледаме 2-3 неща само.

# 8 868
Както вече
казах: А1 повече
канали на бейсик тарифа, ужасен интерфейс.
Еон- много лесно за употреба , по-малко канали, при мен много прекъсва и насича.В другото ни жилище, с което делим един акаунт, не прави така.
Аз бих избрала ЕОН заради управлението на приложението.Но в А1 има канали, които гледам.Та ако това е ориентир някакъв…

# 8 869
Хора, помощ, направо ме съсипа суха кашлица, като съм почнала от 22 до сега не съм спряла... Пих сироп Тусипрес, пих Либексин, не спира. Спира за момент като хапна една хапка и после наново. Имам тежка хрема, която се стича назад, кашлицата сякаш е от гърлото, не от гърдите, обаче ме заболяха гърдите вече от напъване. Нещо да взема, ама какво?

# 8 870
Противоалергично и протововъзпалително.Сигурно имаш фарингит.Миналата зима бях така и беше ужасно.

# 8 871
Да, глътнах един Ериус, защото и носа ме засърбя... Какво става, не знам и от какво тези алергични симптоми - също. По обяд имаше един такъв епизод, направо ме умори кашлицата. Сега пак. Но на обяд не се сетих за противоалергично, сега поне имах проблясък. Имам фарингит, да. Благодаря, ДХ3! Two Hearts

# 8 872
От такава кашлица мислех, че
ще
умра в лифта на Банско, щях да се задуша.От леко боледуване явно развих фарингит и беше
кошмар, ама
пусто ме помня какво изгълтах тогава, само помня, че ми дадоха това, което ти казах, сироп,  нещо за смучене имаше.Бе една шепа лекарства пиех плюс сиропите.Дано минава бързо.🥰

# 8 873
Изсмуках половин опаковка Орофар, Синупред пия за носа и тия неща, дето ти казах за кашлицата, но то... мускулна треска ще получа от кашляне, ужасно е! И да, въздух не ми стига да се изкашлям, а на дробовете нищо ми няма. Първиа ден десния синус така се беше възпалил, че зъбите отгоре ме боляха, сега вода тече от носа.

# 8 874
А, сетих се, дадоха ми да правя промивки на носа, но всяка ноздра отделно и слагах капки.Все пак иди. а лекар, че да не стане усложнение.🙏🏻

# 8 875
Аз съм със същата денонощна суха спастична кашлица от два-три дни (уж почна безобидно от гърло, което мина за ден, но аз и рядко правя фарингити), моята си идва от бронхите, ако не е и от дроба - имам такава мускулна треска, че ходя превита на 90 градуса (според израза на един роднина зевзек - заела съм аеродинамична форма Grinning  ), а главата ме боли от самото напрежение - имам чувството, че кръвоносен съд ще скъсам вече, дип че са уж здрави...
Та, при това положение ми донесоха току що по препоръка на аптекарка от съседната аптека това нещо:
 https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030023142
Засега не мога да кажа има ли ефект, защото изпих първите две капсули, но да знаете, че е гадно на вкус - мирише на всякакви етерични масла и сякаш на розмарин (а може и миртата да мирише така, не знам), вероятно ще предизвиква и киселини, да имате предвид.

# 8 876
Ами Ериуса спря теча на вода от носа и спря кашлицата! Ей го кога писах, тогава го изпих и вече действа. Няма ми нищо на дробовете, усещам, че са добре, от носа и гърлото иде всичко, а явно и има алергични симптоми в добавка... Добре че имах едно хапче, че до сутринта и аз щях да съм в аеродинамична форма... Оздравявай, Кубратова!
На другите се извинявам за спамо-чата, ама в здравната по това време нямаше кой да даде акъл, а човек като го натисне нещо, често сам не се сеща какво да прави. Спокойна нощ на всички и бъдете здрави!

# 8 877
Айде, да угасяме и да лягаме Simple Smile
Че аз за капак и досега работих, ще взема без време да си уморя кашлицата...

# 8 878
Линкът на ЧС показва, че ЕОН се предлага от местен телеком в държавите от Балканския полуостров. Дали е чисто българска услуга, която изнасяме, вече не знам, а доколкото разбрах, точно това се питаше, не за технически параметри.
Не е местен телеком, ами United group, които са собственици на Vivacom от няколко години. Предполагам след като са ги купили са си наложили и тяхната платформа за телевизия.

# 8 879
ЧС...старите пакети за тв и за нет, различни от ЕОН, все още се предлагат от виваком.
Просто на сайта са трудно откриваеми, но си ги има и договори на тях се сключват и сега.
Говоря за тв със сателитна чиния. И другата интер там активнага кво беше.
Пакетите с тях си се предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт