?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 570
  • 10 187
  •   3
Отговори
# 10 080
  • Другата България
Ние имаме асансьор, не е той проблема.
Просто няма кой да носи.
Благодаря ви, момичета.

# 10 081
  • София
В момента Технополис не предлагат услугата качване на нов уред. Докато трае ЧП, със сигурност. Видях спуснатият имейл към магазините. Имахме и ние такава идея, но не става в момента.

# 10 082
  • Другата България
Черният петък беше до понеделник, който мина.
За Технополис.

# 10 083
Ако е само за изнасяне на стари уреди, викам Макметал. Изнасят всичко безплатно.

# 10 084
  • София
И аз съм ползвал Макметал няколко пъти. Единственото неудобство е, че имат фиксирани маршрути и трябва да се съобразиш с тях като дати, тоест не може когато на теб ти е удобно. Но е разбираемо това, де 🙂

# 10 085
  • София
Може ли малко разяснение за преглед при лекар през фонд. Аз нямам никакъв опит с фондове, а дъщеря ми има такъв от работата - Доверие (станали са скоро Дженерали). Има указания да си запише час през Супердок, каква опция да избере - безкасово плащане с карта на застраховател или плащане с фактура? Много ми са мътни тези фондове, при нас е по друг начин и гледаме като телета. 😂

# 10 086
Зависи дали Дженерали има договор с ДКЦ/МЦ, където работи този лекар. Ако има, безкасово плащане. Ако не, с фактура.
На сайта на Дженерали има списък с всички здравни заведения с които имат договор.
Ние сме към Дженерали, ако те интересува друго, питай.

# 10 087
Имам въпрос за еврото.
От 1 януари дали банкоматите ще пускат само евро?

# 10 088
# 10 089
И аз съм ползвал Макметал няколко пъти. Единственото неудобство е, че имат фиксирани маршрути и трябва да се съобразиш с тях като дати, тоест не може когато на теб ти е удобно. Но е разбираемо това, де 🙂

Да. В София идват горе долу веднъж седмично в даден квартал, за провинцията като се съберат поръчки (веднъж месечно). Звънят ти от предния ден да си си вкъщи.

# 10 090
Днес ММ звъня точно на такава фирма да вземе старата готварска печка, че от Зора нямат услуга при доставка на новия уред да вземат стария. Казали са му, че ще дойдат след около седмица.

# 10 091
  • София
Черният петък беше до понеделник, който мина.
За Технополис.
Да, така е, но не беше ясно споменото докога няма да предлагат услугата. Попитайте в магазина най-добре. Може да имат нови указания.

# 10 092
  • София
Зависи дали Дженерали има договор с ДКЦ/МЦ, където работи този лекар. Ако има, безкасово плащане. Ако не, с фактура.
На сайта на Дженерали има списък с всички здравни заведения с които имат договор.
Ние сме към Дженерали, ако те интересува друго, питай.
В списъка е медицинският център. Благодаря! Ще питам после за фактурата за очилата. 😃

# 10 093
Днес ММ звъня точно на такава фирма да вземе старата готварска печка, че от Зора нямат услуга при доставка на новия уред да вземат стария. Казали са му, че ще дойдат след около седмица.

На мен точно в Зора ми направиха тая услуга - донесоха, качиха и взеха старата. Но май беше на късмет, че в магазина попаднахме точно на хората, които доставяха, и се уговорихме лично. Изглеждаха дори доволни.

# 10 094
Попаднах на сайт, който продава на по-високи цени винетки за България.
Къде мога да сигнализирам?

Общи условия

Активация на акаунт