?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 420 144
  • 10 411
  •   7
Отговори
# 10 380
Не го разбирам това, да не се спира климатикът.
Не се спира само когато в помещението трябва да се поддържа постоянна температура. Във всички останали случаи е необоснован и излишен разход.
Къде във Варна може да се вземат пакетчета с евроцентове от тези дето дават? Без да се чака.

# 10 381
Безработен регистриран в БТ ,освободен ли е от потребителска  такса при лекар?Някъде бях чела ,че чрез картончето не плаща таксата?

# 10 382
С бележка от БТ е освободен. С картончето само, не.

# 10 383
Да бе. Това няма нагревател.
Да,бе. Кажете го на хора, запалили се с климатик.

А хладилника....и той е нон стоп включен.

Неизправна инсталация вероятно...

# 10 384
Нещо е дало на късо може би.
При късо падат защити. Климатик да се запали...направо не мога да си представя ккаво точно е вдигнало температура над 400 градуса, че да пламне

# 10 385
  • Далечният изток
Падат... понякога. При мен последно като ми даде на късо зарядното на лаптопа, никаква защита не изключи.

# 10 386
  • Буркина Фасо
Къде във Варна може да се вземат пакетчета с евроцентове от тези дето дават? Без да се чака.
в банките и пощите. с/у лична карта  и до 2 бр. стартови пакета.
за чакането и наличието им .... питай някоя врачка Grinning

# 10 387
  • София
Вчера в София, позната е обиколила няколко банки - навсякъде ѝ казали, че дават стартов пакет само на клиенти на съответната банка. Накрая ѝ дали в тази, където ѝ е сметката, без опашки, на касата.

# 10 388
Замислих се. На моята кола климатикът се включва, когато аз го пусна, не когато запаля колата. Но съм съгласна, че е безумно да се държи климатика включен, ако ще си само два дени в тази стая.

Е сега, това е дребнавост Simple Smile Ако си го оставила включен си тръгва сам със запалването. Ако е изключен иска да го включиш, обаче няма как да тръгне при незапалена кола Wink

# 10 389
С бележка от БТ е освободен. С картончето само, не.
Каква е тази бележка и от посредника си ли трябва да я искам

# 10 390
Бележката се получава от служителя в БТ, с текст според нуждата - за ЛЛ, за болница. Те си знаят.

# 10 391
Някой да се е сблъсквал, страх от измамници  имам, толкова много тъпотии пращат. но подписах петиция за сваляне на правителството и не мога да потвърдя подписа, да са напреднали политиците и  да блокират, да не може всеки да отмени блокажа? Това  е от фантастиката.
Цитат
[Системата за сигурност е засякла необичайно действие, свързано с вашата пощенска кутия. От съображения за сигурност, достъпът до кутията ви е временно ограничен.

За да го възстановите, моля свържете се с екипа на АБВ Поща, като попълните формата за контакт тук .

Забравена парола

/quote]

# 10 392
Нищо не разбрах от горния пост.
Съветът ми е като не ти е ясно нещо, не го прави и си седни на задните части.

# 10 393
Блокирана ми е пощата. Съобщението в кавички. Седнах си на частите ,ще чакам някой наясно.

# 10 394
Абв е най-достъпната за хакване поща... Като подписва петиция гледа ли домейна, от който е пратено писмото?

Общи условия

Активация на акаунт