?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 421 571
  • 10 433
  •   8
Отговори
# 10 410
След направена коронарография през м. октомври, колко време трябва да мине за да се направи втора такава?
Ако е необходимо - няколко седмици, ако не е спешно - няколко месеца. Зависи от състоянието и необходимостта от уточняване на проблема.

# 10 411
  • София
След направена коронарография през м. октомври, колко време трябва да мине за да се направи втора такава?
Правени са такива три пъти подред всеки месец - март, април и май. Сега през ноември имаше контролна и през май следващата година пак ще има контролна.

# 10 412
Много благодаря! За Икея не се бях сетила.
Тези показаните с къс кабел тип нощна лампа ли са? На мен май ми трябва нещо като разклонител с фасунга, но искам да може крушката да стои права, а не да трябва да се провисва някъде. Искам силна светлина, а не като от нощна лампа.

# 10 413
  • България
Има ли тема за постригване, в която има фризьори и могат да се задават въпроси? Търся съвет каква машинка за подстригване да избера, като ще се ползва за мъж и за дете, почти на 1г. Имаме обикновените, все се чупят за нула време и искам нещо по-качествено за брада и коса. Ако може да ме насочите къде да си задам въпроса ще съм благодарна.

# 10 414
  • Пловдив
Крушката ще е каквото си вземеш /има различни светлини/. Ние пендел си взехме от ТМТ в Пловдив, като там дължината на кабела са различни размери.

# 10 415
  • на Мелмак
Мозер и/или Остер за машинка.

# 10 416
  • София
Много благодаря! За Икея не се бях сетила.
Тези показаните с къс кабел тип нощна лампа ли са? На мен май ми трябва нещо като разклонител с фасунга, но искам да може крушката да стои права, а не да трябва да се провисва някъде. Искам силна светлина, а не като от нощна лампа.
Продава се и фасунга с щепсел в другия край и копче за включване. Взимаш си произволен разклонител и това го включваш в него.

# 10 417
  • София
Мозер и аз препоръчвам.
Имаме я от над 15 г.

# 10 418
  • Буркина Фасо
Има ли тема за постригване, в която има фризьори и могат да се задават въпроси? Търся съвет каква машинка за подстригване да избера, като ще се ползва за мъж и за дете, почти на 1г. Имаме обикновените, все се чупят за нула време и искам нещо по-качествено за брада и коса. Ако може да ме насочите къде да си задам въпроса ще съм благодарна.
има теми. потърси ги в google.

# 10 419
  • Mediterraneo
Филипс за машинки за подстригване. ММ ползва само такива, по 7-8 години и повече ги ползва, сменя ги при затъпяване на ножчетата, машинките иначе работят.

# 10 420
   И моят мъж каза Филипс. Купувал си е най-различни, той не се самоподстригва, но си оформя брадата с тях.

# 10 421
  • България
Благодаря за препоръките! ❤️ Насочих се към https://zora.bg/product/hc765015 за момента.

Мозер и Остер - не съм ги чувала, но ще ги погледна.

# 10 422
Здравейте, знам, че не е за деца, но тук се отговаря по-бързо...

Имам въпрос за пъпната херния. Накратко подарявам няколко броя лепенки, които са за след операция, но могат да се използват за пъпна херния на бебенце. Писа ми дама, чието детенце е на 6 годинки... Много искам да помогна, но вече веднъж изгорях, макар и с друго и сега не искам да ги пратя на някого, който ще ги продаде... Защото да ги продам и аз мога, искам да отидат при майка, която наистина ѝ трябват, защото знам какъв е шока да се чуе в аптеката, че няма лепенки, а кожата на бебето да се изранява от лекопласта...... Та, въпросът ми е - лъже ли ме? Все пак за моето детенце ми казаха, че ако не се оправи до 6 месеца с лепенки, на 2 годинки плюс ще направим операция. Познавам едно друго съседско дете, на 2г.+,
което е с предписание за операция, още не е стигнало кг-мите, но не носи лепенка...

# 10 423
  • София
Мозер се заточват, не е нужна смяна. Консумативи има.
Има професионална и полу проф серия.

# 10 424
Благодаря за препоръките! ❤️ Насочих се към https://zora.bg/product/hc765015 за момента.

Мозер и Остер - не съм ги чувала, но ще ги погледна.

Имаме практически същата от много години. Екстра е и не се разваля, а поддръжката, която благоволяваме да оказваме е нулева. Батерията държи дълго, подстригва добре. Има само един недостатък, типичен за повечето машинки, освен може би някакви по-специални и скъпи. Ако се обърне наобратно за да се оформи черта може да пореже по-нежна детска кожа. Преди имахме една по-евтина и направо си режеше, тази е много по-добре, никакви поражения по врата не оставя. Но за по-нежни местенца може да пореже кожата.

Общи условия

Активация на акаунт