?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 639
  • 11 425
  •   2
Отговори
# 11 160
Защо на някои модели обувки и маратонки на тока отдолу на подметката им има кръгъл орнамент оцветен в червен цвят?

# 11 161
От вчера силно ми се обостри екземата по пръстите на ръцете. Колкото и да съм саката с кухненски ръкавици, ще слагам, че стана страшно .
Съвет с какво да мажа, докато успея да мина през лекар ? Докато беше само на двата пръста/ сърбяща, удебелена и вече с цепнатини кожа отгоре/ , успях да се справя с билков крем на Хималая. Сега обаче тръгна и по другата ръка и вътрешната страна на китките.

# 11 162
пробвайте с кисело мляко

# 11 163
Абрикорт за екземата.

# 11 164
  • Пловдив
Тридерм, защото може и да не е точно екзема.

# 11 165
  • София
Калиев перманганат във вода, на око, точна рецепта не знам. И се прецежда, че неразтворените кристалчета са като бръсначи, режат и се забиват .

# 11 166
  • Пловдив
Аз имам дисхидроза, като се обостри чак ми се отлепя живецът под нокътя. Мажа с Дипрозон. И след това с Витасин, за да не изсуша и да стане по-зле.

Някой да има координати на къща/апартамент в Драма. Нищо не успяваме да открием свободно чрез Букинг и airbnb.

# 11 167
  • София
За какво ти е Драма? Това е градче за максимално три часа престой. По-добре в Кавала за спане, разходки и таверни.

Дъщеря ми над две години се мъчи с екзема по пръстите, тази зима внезапно изчезна, незнайно как, след мазане на безброй мазила. При острите състояния мажеше Фусикорт.

# 11 168
  • Пловдив
Ами защото мислим да разгледаме коледната част и там да нощуваме направо. То реално ще спим, че да не пътуваме по нощите наобратно, та затова гледахме там.

# 11 169
  • София
Ами защото мислим да разгледаме коледната част и там да нощуваме направо. То реално ще спим, че да не пътуваме по нощите наобратно, та затова гледахме там.
Коледната част е за един час, още половина за въртележки за децата. Градът е малък и вероятно няма толкова места за спане. Другият вариант е да спите в Гоце Делчев.

# 11 170
  • Пловдив
Много благодаря за информацията, сега разбирам защо почти нищо не ми излезе.

# 11 171
  • Варна и...духом на Босфора
От 1.01 нали може да се плаща и с банкноти евро и монети,които имам от Германия, Гърция...

# 11 172
Да.
Имам почти всякакви, една ирландска от €1

# 11 173
Баш на 1.01....не навсякъде ще може. Пробвай след пети...
В енергото имаше бележка, че никакви плащания няма да са възможни до 5ти, чак след шести януари.
Нито по банка, нито на каса, нищо....
Като лепнат и на други места такива съобщения....мдам.
Само казвам...

# 11 174
Честита Коледа!
Липса на какво бяха черните точици, които виждаш да минават през окото? Знам, че съм го чела, но не помня в коя от темите беше дискутирано.

Общи условия

Активация на акаунт