Да се оплачем... 2025

• 1 825 770
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 19 830
Този шофьор обаче е от тия, дето не ходят на училище.

# 19 831
Това всичкото се случва през нощта. Автобуса е от нощните линии. В него казват,че е имало 1 пътник, който е убит на място. Шофьора също е с опасност за живота. 21 годишния убиец, който и българин, и турчин, и американец да беше  -  е един безумен изрод. Да покажат камери от изпита му, който е бил в началото на месеца, да видим "хубавеца", който му е дал книжка и как е карал тогава.
За 10 дни  - 6 фиша. Нагло к*пеле.
Буквално е карал с 200 в градска среда, та той се забива като изтребител в спрелия автобус.
Потресена съм. Мога да се обзаложа, че не е чист бизнеса на семейството му.

Статия в Дир - https://dnes.dir.bg/intsidenti/zhertvata-na-letyashtoto-audi-e-e … tselyal-ot-kolata

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:14 от *Sugar*

# 19 832
  • Варна
Този шофьор обаче е от тия, дето не ходят на училище.
Чудела съм се винаги как неграмотни шофьори минават листовките например, че има и такива  за водачи на камиони, автобуси и т н.. То се иска и разбиране и четене , а по мое време бяха едни картинки с надписи и тест. Абсурд ми се вижда ако си неграмотен, ама ето че стават шофьори.Аз манг*л без книжка и кола не знам да има...
В Египет екскурзовода ни обясняваше  как там много не се карат шофьорски курсове, книжките се давали като награда , че имат кола или нещо такова / просто как звучи само../ , там си е опасно доста дори да пресичаш...Че и тука има такива наградени явнор, направо сме си в третия свят...
Това с автобуса е някакъв кошмар просто, горките хора в него..

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 15:09 от Vessi_to

# 19 833
Време е да вкарат психотест и за начинаещи шофьори. Че даже и минимален праг за интелигентност. Мрем като мухи  от ей такива безумци.

# 19 834
Този сигурно се е дрогирал до козирката.
Ако въведат смъртна присъда за такива, първо публичен линч на площада и после изпълнение, само тогава ще се оплашат.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:47 от Tina*

# 19 835
Уж не е МС.
Изписа 3 вида лекарства, да видим.
Hug

# 19 836
vessi_to незнам точно за този, че всичко се развива в София,  а там  проблем с малко ученици няма,  но в провинцията има друг момент, особено в малките професионални училища.  Там се записват и се пазят учениците, защото и учителите трябва да са на работа.  От друга страна учителя нали е от село и всички се познават не може детето да не завърши. В близко село има средно училище по механизация на земеделието.  Е, там даже изкарват книжки и без такси, по учебен план. Как и аз се чудя, защото докато работех в болницата много момчета идват като пациенти с баба си/ не с майка си, защото и тя не разбира български/за преводач. И докато сме си говорили, че незнаят таблицата за умножение,  наскоро един автоинструктор друго ми сподели. Първо им чертае и обяснява кое е успоредно и кое перпендикулярно и кой ъгъл какъв е и тогава правилата за паркиране.
Лисичка пожелавам ти разрешение на проблема без стрес. Дано има ефект от лечението! Гуш.

# 19 837
Уж не е МС.
Hug
И аз така усещам, че не е МС! Много ти се насъбра.
Оплаквам се, че се обадих в 4 ресторанта и никъде няма места Flushed

# 19 838
Уж не е МС.
Hug
И аз така усещам, че не е МС! Много ти се насъбра.
Оплаквам се, че се обадих в 4 ресторанта и никъде няма места Flushed
Абе в криза сме, с голяма инфлация 😆

# 19 839
Не е бил дрогиран, нито с алкохол. Обикновен л.йнар в трезвото му състояние, смятайте какъв е, когато употребява.
Лошото е, че този е един от хиляди такива, че не е изолиран случай, а симптом на нещо много по-мащабно.

# 19 840
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не е бил дрогиран, нито с алкохол. Обикновен л.йнар в трезвото му състояние, смятайте какъв е, когато употребява.
Лошото е, че този е един от хиляди такива, че не е изолиран случай, а симптом на нещо много по-мащабно.
Липса на самоконтрол, обществен контрол, няма изградено съзнание, ценности.
Последните 15-20 години оставиха близо милион цигани да си правят каквото си искат, защото са "избиратели".
Необразовани, оскотели... Плодовете тепърва ще ги берем всички.

# 19 841
Че те са неитегриращи се. Това са маргинали. Не се вписват никъде. За тях е важно да откраднеш ток, да преровиш кофата и да прецакаш социалните.

# 19 842
Оплаквам се, че келешите отишли на неохраняем  плаж, щото на другия имало червен флаг. Ох, Господ да ги пази, морето им е до колене. Строих баща му да му се обади на нашия, уж обещал да не влиза повече. Ще ми побелее косата, докато се приберат в неделя.

# 19 843
Честит празник на всички! Богородица да пази децата ни!

Марена, подбирай го да се маха от водата! Много е страшно морето, вълна, бурно и дърпа! Спасителите прегракнаха, майките си ровят в носа, нямам думи! То бива бива… Те ги вадят, госпожата вика- ма на пилткото са.. с пояс??! На 4-5?! Ще го грабне за секунди тая стихия

# 19 844
Честит празник на всички! Богородица да пази децата ни!

Марена, подбирай го да се маха от водата! Много е страшно морето, вълна, бурно и дърпа! Спасителите прегракнаха, майките си ровят в носа, нямам думи! То бива бива… Те ги вадят, госпожата вика- ма на пилткото са.. с пояс??! На 4-5?! Ще го грабне за секунди тая стихия
Честит празник на всички.
Моя син е кръстен на този ден през 2023 г тогава на 2 г и 9 м.
Дай боже всички деца и хора Богородица да ги пази и закриля.

Общи условия

Активация на акаунт