Да се оплачем... 2025

• 1 436 131
  • 24 018
  •   31
Отговори
# 23 970
Марти,въоражи се с търпение.Период е и ще отмине.Говорете му,че не трябва така да прави.Надали ще ви послуша на този етап,но вие не спирайте да му го казвате.Малкия ми племеник беше така-дете,което расте в много спокойно семейство,реагираше бурно и агресивно когато не стане на неговото.Отнасяха го основно майка му и баща му..Снаха ми се беше побъркала от притеснение.В момента в който проговори и можеше да си каже какво иска и какво не иска, всичко се успокои.Е сега не можеш да го надговориш,но това да е.Една приятелка с малко детенце скоро ми каза-Омръзна ми за всяко нещо,което ме притеснява да ми казват период е и ще отмине,но ще дойде друго.

# 23 971
  • на Мелмак
Марти, може да се ядосва, че не го разбирате?
И аз гледам за Котето дали е писала.

# 23 972
Маненкото е с цистит. Ох, само това ми липсваше.

# 23 973
И аз я мисля Котето. Дано всичко е наред при тях и скоро се разпише.

Марти, говори с педиатъра.

# 23 974
  • София
sigma, милото детенце, дано не го боли много. Д-маноза дали става за възрастта й? Наливай я с вода и пусни стерилна урина, че училищните тоалетни са олеле. Дъщеря ми не пие вода и не ги посещава, само мисълта за последствията ме смачква.

# 23 975
Става Д маноза за деца. Моята голямата и тя се оплака днес започна я веднага плюс Уринал и яко наливане с течност, може песъчинка да е или настинка. Чак цистит не е, него не можеш да го объркаш:(
Бъни, това с непиенето е много опасно в дългосрочен план, не вариант да не пие, за не не пишка. Някое кафе до училище? Вярно някои искат по левче но е по- удачно от да стиска. Затова тоалетните с клекало, не със седало си бяха ок за училище, в Азия все още ги има на доста места, по- хигиенично е според мен.

# 23 976
  • Варна
Mарти, период е, ще мине HugНе се ядосвай, обясняваш спокойно и отвличаш вниманието..
Котето и аз я мисля, дано всичко е ок ...
Носа ми е запушен , и мъжа ми ме ядоса тази вечер леко...Знам, че му е натоварено,  но все пак ...

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:23 от Vessi_to

# 23 977
Марти,мъниците са в период ,в който сетивата им буквално прегряват,информация за света около тях,  ги залива..и това е много натоварващо,предвид крехката им възраст...
Децата(а и възрастните) реагират различно,някои хапят,други пък лесно се разплакват...С него може би е нужно,да го следите внимателно и когато усетите преумора,или превъзбуда...да го отделите от общата игра и да отвлечете вниманието,с нещо различно,по спокойно..вероятно и ревност започва да проявява,откривайки "аз"...
Трудно му е,предвид,че винаги са двама...Heart Eyes
Може да пробвате,в такива моменти,да ги разделите...да играят в различни стаи...дори за 15-20 мин,всеки да има своето пространство...

# 23 978
  • София
жаки, зная и говоря, и все тъжа за тоалетните с клекало, категорична съм, че всички обществени тоалетни трябва да са такива. Учи в центъра на София и я е гнус да отиде до тоалетна. Няма време, учат на блокове, за да посети заведение Confused, много болна тема ми е това.

# 23 979
Звучи много странно, но има фунии за пишкане, за еднократна употреба. Ето такива: https://www.emag.bg/komplekt-ot-50-chasti-ustrojstvo-za-uriniran … 50p/pd/D4Q6D3YBM/
Допълвам, подложки за еднократна употреба и сапун на ленти има в Джъмбо.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 01:14 от Tina*

# 23 980
Е, аз никога не сядам на чужди  тоалетни. Дори на гости, като съм. Не е много удобно в наведено положение но....Joy
Освен това има подложки за еднократна употреба.
Не ме питайте, когато се наложи да водя малката ми племенница и нямам от тези подложки за еднократната употреба. Какво бърсане с мокри кърпи пада и постилане на хартия. Grinning
За тези фунии не знаех, само през фуния не бях....Joy

# 23 981
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз си нося малък дезинфектант в чантата и минавам дъската на тоалетната. Не мога без да седна, не мога клекнала, нямам сила в краката, не мога и да стискам. Вече година и половина, откак съм така, стерилната урина до момента ми е ок, а почти всеки месец пускам.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 07:35 от Гита Ог

# 23 982
  • Пловдив
Е, аз никога не сядам на чужди  тоалетни. Дори на гости, като съм. Не е много удобно в наведено положение но....Joy
Поза скиор Simple Smile

# 23 983
жаки, зная и говоря, и все тъжа за тоалетните с клекало, категорична съм, че всички обществени тоалетни трябва да са такива. Учи в центъра на София и я е гнус да отиде до тоалетна. Няма време, учат на блокове, за да посети заведение Confused, много болна тема ми е това.
И аз не ходих в училище.
И до ден днешен мразя обществени тоалетни.
Също ми е проблем и офисната, до сега бях с отделна, но сега с промените и това ми е проблем.
То не мога да очаквам където и да съм..,че ще имам лична, но беше хубаво! Simple Smile

# 23 984
Поза скиор Simple Smile
Абсолютно! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт