Да се оплачем... 2025

• 1 612 090
  • 26 533
  •   15
Отговори
# 26 475
Честит празник на Сигма и на всички рожденици! Здраве, щастие и любов!
G.D., много хубав цвят.
Детето е болно, всичко ми е криво.

# 26 476
Зарежете я роклята. Приключих темата. Не мога да се ядосвам отново и отново.

А, и да се оплача - от YouTube постоянно ми спират премиума, защото не съм била в държавата. Не съм друг път. По принцип по един месец имам право да пътувам. Сега за пореден път им пратих мейл и дано реагират бързо.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 09:22 от Лютиче 2.0

# 26 477
Честита да си, Сигма, здрава и щастлива 🍀

Благодаря за пожеланията. Снощи беше много хубава вечер. Тази ще празнуваме пак, а утре с дружките. Почнах да ги разбирам братята що имат всенародни веселби по цяла седмица 🤣🤣🤣

# 26 478
Нямам и 6 часа сън, кошмарна нощ:((
От години не съм имала 6 часа сън, на всичкото отгоре спя и на пресекулки.

# 26 479
  • Варна
Сигме, ЧРД, жива и здрава бъди ! Усмивки, верни приятелства, много пътешествия, хармония и здраве !
Правя палачинки от 1 час...Как се набутах с толкова каша?!
Искам на Джъмбо да отида, едни коледни чинии съм харесала. Малко ми беше харченето вчера явно.
Аз много дрехи съм зяносвала в пералнята, но пък сама и никой не ми е виновен Grinning. От много години никой не ме пере и нямам кой да обвиня за фаловете . Maйка ми е наблизо и има ключ , но не го ползва никога като сме у дома.По принцип ми помага понякога за някои неща / да полее цветя някой път и подобни/ , но в перални, спални и шкафове не пипа.
Съня ми е добре последните дни, да не ме чуе дявола...

# 26 480
Хроничното безсъние буквално ти разказва играта… една от основните причини за ПА, разбърква хормоните, страда цялата неравна система.
Мъча се всички известни ми чалъми да спя- спазвам рутината, не гледам тел преди сън, не ям непосредствено преди лягане , 2-3 часа преди това ям. Дишам, медитирам, всичко…

Сигме, да си здрава, много да се обичате със Шугара, да те помине пубер кризата леко!

Честити да са и вчерашните рожденици!

# 26 481
И аз в отбора на недоспалите. Най-потресаващото е, че станах за ранен урок, а детето не се яви. Звъня на майката, здравословни проблеми от няколко дни имал. Добре, хора сме, разбира се, че ще вляза в положение и ще отменим часа, но защо поне не ми драснахте две думи във Вайбър, Месинджър... Никакво уважение към времето на отсрещната страна, ако знаех, можех да си поспя още малко, но уви, другия път.

# 26 482
  • Бургас
Сигме, честита да си! Бъди здрава и много обичана!
Весел празник!

Мен рано ме събудиха багерите навън, че пак ще поправят аварията, която е от 3 дни вече! Снощи работеха до към 12ч вечерта. Дано днес приключат! Спират водата и не смея да пусна пералня.

# 26 483
  • София
Сигма, честит рожден ден! Желая ти много здраве и късмет!
Оплаквам се от главоболие. Искам да си лежа, а днес цял ден съм в Студентски град на състезание.

# 26 484
Рядко ми се случва да спя толкова много-от 23 до 9. В 7 по навик се събудих и мислех, че съм на работа, но пак съм заспала.
Сигма-Да си здрава и щастлива!

# 26 485
  • Швейцария
Сигме, честита бъди! Здраве, щастие и късмет, да са винаги с теб.

# 26 486
Жаки, не си уморена. Ела при мен на работа за ден-два и после ще спиш две седмици Joy

Направих две торти сутринта. До Коледа няма да готвя повече.
Утре ще кажа как са, че особено втората бая я спеших и малко и беше топъл крема, като я сглобих Rolling Eyes

# 26 487
Честито на празнуващите!Здраве ,късмет,любов!
Мързи ме за каквото и да е.

# 26 488
  • Бургас
Оплаквам се от главоболие.....
Дано хапчето подейства!

# 26 489
С дъщеря ми минахме през една сладкарница. Отдавна не бях влизала, има хубави неща, но сега цените са един път! Малки торти по 37-40лв. Сега има и някакви модерни, много миниатюрни, кръгли по1-2 парчета 17 лв. Аз за две бисквитки оставих 3,40, спомням си последно бяха по 1,10 сега са по 1,70.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 13:10 от #Frozen#

Общи условия

Активация на акаунт