Да се оплачем... 2025

• 1 616 081
  • 26 593
  •   32
Отговори
# 26 580
Трябваше да от 28 г, ни ония малоумници от Европа казаха спешно от 1 януари 26. Което на фона на все пи голямата скъпотия е много долно… щели да стимулират европейската икономика..
значи четката която сега купих за 1.60 ще струва 10 кинта и те така.
Така че - диадеми, ластици, четки, подложки за фрайра, подложки за хладилник и фурна, поръчвайте до края на годината… после европейски цени..

# 26 581
  • София
Предложението е за 2 евро на пратка, което е нищо. Въобще няма да се отрази толкова.

# 26 582
  • Пловдив
Е, аз си поръчвам коледни обици. Визирам кичи-кичи, и още кичи - висящи коледни елхи, дядоколедовски шапки и прочие. Като толкова поскъпнат - няма да нося чак такъв кич Simple Smile

# 26 583
Ми четох че пратка от 20
Лв щяла да е 40 вече. Дано не е така. Помня преди години бях поръчала от Америка една четка за миене на лице, златна ми се излезе, трябваше да ходя на митница, па нещо склад плащах, не помня точно но беше голяма галимация.  Ако в 2. € на цялата пратка и си ми идва на адрес, няма да гъкна….

# 26 584
  • София
Фалшива новина, Джаки.
Предложението на ЕК е за две евро на пратка, което като се разхвърля върху стоките, означава поскъпване със стотинки. На фона на поскъпването на стоките извън Тему, е смешно.

# 26 585
Ем, казвай ги тея неща де🤫🤫🤫😅😅
Аз наринах за 250 лв боклуци, от страх че ша свършат🫣😆 нищо де, на мъжът ми ще кажем че кьор фишек по натам, нека ся си мисли че съм спестовница 🤪

# 26 586
  • София
JoyJoyJoy
Ох, Джаки... Joy

# 26 587
Е, аз си поръчвам коледни обици. Визирам кичи-кичи, и още кичи - висящи коледни елхи, дядоколедовски шапки и прочие. Като толкова поскъпнат - няма да нося чак такъв кич Simple Smile
Няколко сестри от интензивното съм ги запомнила точно с разнообразните обеци като сладоледчета, коктейлчета, паячета. Бях взела от Диарбекир сапуни с шафран и подобни изгъзици,  ММ се тръшна, че било тъпо да подарявам сапуни на сестрите и започна той да подарява насам-натам Rage  Та май-май пак ще им взема арабска баклава, поне я харесват.

Оплаквам се, че палтето от продавалника не ми стана, 40 размер, а ми дойде притесничко. Разширила съм се Sad

Не съм убедена, че фурмите предизвикват
контракции, тогава арабките ще раждат все преждевременно Simple Smile

Салата моркови и цвекло и ние обичаме. И като им правя сок с портокали, моркови, слагам и цвекло.
В турските магазини продават един ферментирал сок от цвекло, първоначално ми беше доста зловещ, после започна да ми харесва.

# 26 588
20 дни ме боля корем, мина ми и отидох на контролен преглед. Там ми спукаха вена, докато ми взимаха кръв, боля ме 2 дни. Мина ми, но ме заболя веднага зъб. Трябва да се вади, той  половин, че е счупен, но ме е страх и чакам да спре да ме боли. Пия обезболяващи всеки ден от почти месец.
Мъжете излизаха за подаръци за Коледа, харесали си... Само попитах колко пари трябва да дам. Нямам нерви аз да ги мисля и купувам. От черен петък не знам дали ще купя нещо, още не съм гледала.

# 26 589
Е, какво чакаш щом е за вадене?! Обезболяващите ти разказват играта на стомаха и на бъбреци и на всичко. Аз това не го разбирам, ако днес ме чукне зъба ей така от топло студено, аз утре съм на зъболекар. Не чакам и ден, съответно не ме е болял зъб, не съм имала пулпит или друго, което за е било болезнено. Проблемите които имам са от лекарски грешки… Първата коронка ми е на зъб, съседен на мъдрец, който много мастит и известен лекар извади некадърно, нарани корена на съседния, той заболя и се наложи корона, нея пък ми я напарвиха висока, удряше горният зъб и го разруши… здрав зъб без кариес дори… та дадох после маса пари ходих месеци по мъките докато ми сложат нови корони, които да се съберат, ме нямаше нужното място.
Ама да имам зор и да чакам да мине от страх, няма шанс. То само по- страшно може да стане.
Отивай още утре и ликвидирай проблема.

# 26 590
Ън, отивай да ти извадят зъба. Слагат упойка и си топ.
Обезболяващите при чест прием са опасни.

# 26 591
Ще видя утре като стана как ще е...

# 26 592
Е как ще е, няма да е по-добре. Несериозно е!
Оплаквам се, че телефонът ми е тръгнал да дава фира. Никак не ми е времето за харчове. Още не мога да си възстановя изцяло лимита по кредитната карта. На фона на предстоящите празници това ми е стрес. Не мога да им се зарадвам.

# 26 593
Даа, със зъбите е така-по-добре не става със сигурност. А откакто имам хроничен гастрит избягвам да пия аналгин, нурофен и прочие.
Едно време пиех нурофен при най-леко неразположение. Сега за година пия 2-3 таблетки парацетамол, когато ме боли глава.

Общи условия

Активация на акаунт