Да се оплачем... 2025

• 1 686 404
  • 27 595
  •   21
Отговори
# 27 585
Пременото и на мен ми разказа играта на съня, оня ден гинекологът ми каза че съм много далеч от менопауза, демек ще си има дъъълги години с тези тъпи симптоми.
Оплаквам се от малоумната ни здравна система, на моят близък, за който ви казах изписаха лекарства които ще пие до живот, дават му рецепта , обикаля 10 аптеки, няма ги, няма ги и на склад. Звъни на лекарят, връща се до болницата, онзи - ами да то отдавна ги няма?!! Търсете ги от Турция… в последният момент, значи знаеш че ги няма но не казваш, пращаш човека да обикаля.
На месец са над 200 лв. ППЦ се поемат от ЗК 60% ма ги няма, значи си цакаш и търсиш от София.
Ами ако си на 700 лв пенсия кво правим?!
Нямам думи

# 27 586
  • Бургас
Дори и да съм спала добре, ако съм имала гаден сън, все едно не съм мигнала и това състояние може да ме държи с дни.
Същата съм. Много е неприятно.

# 27 587
Преди няколко месеца,на снаха ми изписаха лекарство,което от 3-4 г го няма в аптечната мрежа...
Пратиха я вкъщи.Хубавото е,че аз бях на ясно,че състоянието е критично,а ако не предприема нещо,ще се стигне до животозастрашаващо...
Лекаря,цял ден не реагира на обаждания и съобщения,и аз на своя глава намерих заместител ,инжекционна форма...
Така овладях ситуацията...за лекарското безхаберие,не ми се коментира...

# 27 588
Лекарствата би трябвало да имат и генерици.

# 27 589
Е,не всички.И ако си лекар с дългогодишна практика,и постъпиш толкова безотговорно...Аз не бих се доверила отново,но младите ...Притеснява се този,който знае за какво става въпрос...

# 27 590
Е, аз съм вече специалист в търсене на животоспасяващи лекарства, които редовно липсват в аптеките. Ми.... Редовен клиент съм на аптека Промахон в Гърция, а тези, които изобщо не се внасят ги набавям чрез познати в чужбина. Когато е за лекарства, никой не отказва да ми купи и донесе отнякъде. И да, губя отстъпката от зк и плащам пълния размер. Също така пенсията ми е 660 лв. Справям се като работя от дома, за да допълня липсващите ми пари. Осъзнах още преди 17 години, че никой няма да ме търпи десетилетия да ме издържа и лекува. Най- големия ми страх е бил да не стана зависима от близките и да ми натякват. Защото всички натякват, омръзва много да се занимаваш с болен, който никога не оздравява. Забелязах, че всички болни, които се държат на крака, работят нещо, за да не тежат и да не слушат неприятни коментари. Не съм някакъв особен случай. Баба знае 2 и 200, но ме ядосва, когато някой ни обвинява в симулация и че щом работим, нищо ни няма.

# 27 591
  • София
Наскоро лекарите в Пирогов буквално спасиха живота на майка ми. След броени дни става на 86 г. Хайде да не ги плюем толкова наедро.

# 27 592
Навсякъде има добри, но има и плява. Въпрос на късмет на кого ще попаднеш.

Аз опаковам подаръци и съм на ръба на нервна криза.

# 27 593
О,на едро ,не,мога и поименно...но не е тук мястото,баща ми го убиха,в Александровска...

# 27 594
  • София
Гнили ябълки има във всяка професия.

# 27 595
Абсолютно!Нека майка Ви е жива и здрава,още дълги години,за радост на всички около нея!

Общи условия

Активация на акаунт