Защо по това време пека? Детето е на дискотека довечера, ще я мисля, въпреки че са компания от училище. Приготвила съм и 50 лв кеш за Волт, че с тях ми е спокойно да се прибере. А картите ще ли работят предстои да разберем. Имаме още 50 вкъщи, обичам приключенията. Поне кварталното магазинче ще работи тия дни, може и на тефтер, ако тръгнем да умираме отглади ..Та, само с мм ще сме , да закуси/ обядва след малко отрочето.Вчера се върна от лагер и са много доволни от нея, гледаше куп малки деца. Получи и много хубаво писмо от съученичка с подаръка, та се гордея с нея. Иначе нищо специално не очаквам от Новата година, получихме вече това, което исках- общност и безкористни приятели. Със здравето не съм особено добре, няма да го пожелавам за себе си таз' година, ще си пожелая парички повече и пътувания

На всички весело посрещане!
П.п. не влизам често в темата , а и съм блейка, тук ли е Пийк? Не знам защо се сетих за нея точно днес. Дано е добре и по - щастлива! За всички и нея

До юни трябва да отчета 50. Ръководителката ми е готина и ми вика, хич не се притеснявай, нали ги отчиташ на мен. Да, ама аз искам да съм си изрядна. А и се боря с отлагането (което ми е коронен номер).
, а моите към една друга банка - тц. И цигари ми купи даже . Ще спестявам аз, кеша казах да го държа за зор заман, може да потрябват левове . Не случайно на мен се падна еврото от Коледната питка , от 7 човека мен избра таз пара .