Да се оплачем... 2025

• 1 825 609
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 29 400
  • Сф
Айде, зачетох се и поизгорих пържолите. Laughing Защо по това време пека? Детето е на дискотека довечера, ще я мисля, въпреки че са компания от училище. Приготвила съм и 50 лв кеш за Волт, че с тях ми е спокойно да се прибере. А картите ще ли работят предстои да разберем. Имаме още 50 вкъщи, обичам приключенията. Поне кварталното магазинче ще работи тия дни, може и на тефтер, ако тръгнем да умираме отглади ..Та, само с мм ще сме , да закуси/ обядва след малко отрочето.
Вчера се върна от лагер и са много доволни от нея, гледаше куп малки деца. Получи и много хубаво писмо от съученичка с подаръка, та се гордея с нея. Иначе нищо специално не очаквам от Новата година, получихме вече това, което исках- общност и безкористни приятели. Със здравето не съм особено добре, няма да го пожелавам за себе си  таз' година, ще си пожелая парички повече и пътувания Wink
На всички весело посрещане!
П.п. не влизам често в темата , а и съм блейка, тук ли е Пийк? Не знам защо се сетих за нея точно днес. Дано е добре и по - щастлива! За всички и нея Heartpulse

# 29 401
Нямам нужда от минимизиращ, но третият много ми хареса. Къде го има? Вчера влязох в магазина на Триумф, че уж има намаление. Еми излязох си бързо. Сутиен, който миналия месец си купих от чужбина за 15 евро, тук е 130лв. Мерси съм на такова "намаление"

Сигма, твоят мъж как е?

Паунчето не е писала от много време

# 29 402
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Нямам нужда от минимизиращ, но третият много ми хареса. Къде го има? Вчера влязох в магазина на Триумф, че уж има намаление. Еми излязох си бързо. Сутиен, който миналия месец си купих от чужбина за 15 евро, тук е 130лв. Мерси съм на такова "намаление"

Сигма, твоят мъж как е?

Паунчето не е писала от много време
Лятото дадох 105 лева за сутиен на Триумф, на четвъртият месец му се прекърши едната банела. Не е слаган в пералня, пера си сутиените на ръка.

# 29 403
Колибри, мерси, не знаех, че може 50 монети на плащане. Все пак може да се опитам да ги пробутам и да си дам на детето кеша, че от малък ги пуска в касичката.

Вие какви сте надарени… а аз си купувам сутиени с подплънки 😊

Аз на Зиззи /дрехи за по-едри/ съм гледала дрехи в техния официален сайт намалени на 8.99, 9,99 евро, при нас в абаут ю намалени на 45.99 или нещо подобно двойно, че и отгоре, къде го това намаление?!

# 29 404
  • Варна
Аз от както съм с повечко кг се радвам на чашка С , иначе нямам бюст особено. Триумф съм имала 1 телесен цвят , със свалящи се презрамки бриджитка, беше много хубав изчистен за лятото, незабележим,  но го съсипах в пералня..промени му се формата.Нося активно 3-4 сутиена ХМ без банели , но с подплънки , не са много евтини , нито много скъпи . Имат и дантела и са много мекички същвременно. Но аз съм 85 С, стандартен размер .

# 29 405
Аз купувам само Триумф вече, въртя ги в пералнята и нямат грешка. Хич не се изкушавам да си купя някой евтин, дето после само да го мисля къде да го хвърля.

# 29 406
  • Варна
Бързо оздравяване на всички болни! Дано тези с проблеми да намерят решение или лечение!
Момичета, понеже ви занимавах да кажа, че шапката се намери. Да ми е жива и здрава голямата дъщеря, сутринта хукна на някъде. Зачудих се къде отива, а тя отишла и минала по магазините, в които ходихме и я намерила сложена в краката на един от манекените в Синсей.
Не е въпросът в шапката при мен, в главата е
Жаки, спомени и нас с балона. Особено децата - голямата да си намери работа и пътя си, синът да се стегне и да се справя с ученето си и малката да почне вече да излиза от тоя пубертет, че не ми останаха сили и нерви да се боря с нейните драми.

# 29 407
  • София
За София показва -4, усеща се -11 с вятъра. Вятърът е ужасен, как пък не утихна толкова дни. Е, поне въздухът е чист, иначе щеше да е брутална мъгла като миналата нова година, даже зарята на съседния блок не се виждаше.
Ние трябва да пазаруваме също, не кой знае какво, ние сме си четиримата вкъщи. Ама все пак трябва да ядем. Simple Smile
Едни пържоли ще опека, друго всичко мисля да е готово - салати, мезета, десерти. И аз съм човек.  А и най-накрая седнах да пиша дисертацията. Имам 7 написани стр. FlushedConfounded До юни трябва да отчета 50. Ръководителката ми е готина и ми вика, хич не се притеснявай, нали ги отчиташ на мен. Да, ама аз искам да съм си изрядна. А и се боря с отлагането (което ми е коронен номер).
Цял живот страдах, че имам малки гърди, а сега вече се радвам. Че и не са увиснали, пу-пу.

# 29 408
Нали знаеш, че тези 50 страници няма начин да се отърват без преработка, че даже на последната катедра преди защитата ще има съвети за промени. Не се напрягай излишно, искам да кажа.

# 29 409
ММ е като куче. Ще живее. Верно, малко се тресе цяла нощ, седя около два часа в леглото със зверско главоболие докато стане време за следващата доза Нурофен, ма май вече е Ок. Зъбът се успокои от АБ. Вдигна захарта, ама това е положението.

# 29 410
В последния ден от годината, идвам да ви пожелая здраве и спокойствие.
Аз не знам дали е оплакване точно и все още се колебая дали ми е тъжно, или се радвам, но довечера ще сме си двамката с моя син вкъщи. Досега никога не сме празнували в такъв формат, обикновено при нас винаги е шумно и сме с големи компании, но сега така се случи. Той се гласи да направи маратон на плейстейшъна и иска да му поръчам телешки бургер. За мен ще изпека едни ребра.

# 29 411
  • София
Аз пък за първи път няма да посрещна новата година с дъщеря ми. Ще я посрещат с приятели.
Весело посрещане на всички!

# 29 412
В последните часове от годината ви пожелавам да сте живи и здрави !!
Както казват евреите ако един проблем се решава с пари то това не е проблем !!

# 29 413
  • Варна
Искам да кажа че на мъжа ми всички карти работят и плаща Grinning, а моите към една друга банка - тц. И цигари ми купи даже . Ще спестявам аз, кеша казах да го държа за зор заман, може да потрябват левове . Не случайно на мен се падна еврото от Коледната питка , от 7 човека  мен избра таз пара .
Това е положението да харчат и да се държат за мен за кадем. Аз ще спестявам за всички.😂

# 29 414
Права си, Моник.  Дано най големите ни проблеми са от тия дето се решават с пари .
И ние сме с 40 лева кеш… Сноши малко се пооляхме с приятели в Капана ,ама  там всичко е толкова съблазнително , уютно, бутиково. Беше пълно с чужденци дошли тук за НГ.  Истински европейски град, в периметър от няколко км около центъра където нуждата от ГТ се обезсмисля , такъв така  или иначе няма . Дали да не си пожелая за НГ в града ни да има истински европейски ГТ, или  да не си хабя желанията за неизпълними каузи.
И при нас духа зверски , ако е така и довечера, ще скипнем площада май.  Докато ви четях и аз си сипах едно вино , нищо че постовете ви бяха от вчера вечерта Simple Smile
Странна ми е тишината и спокойствието у дома точно в този ден. Няма да си кривя душата че не ми харесва . Остарявам и си искам комфорта , или по скоро си взех моето по Коледа и сега заслужено съм изпънала крака на дивана . Във фурната има … боб , след малко ще отида до майка ми , и така бавно и лежерно годината ще се изниже и ще дойде нова - чиста и празна, чакаща да я запълним с хубави емоции, преживявания, събития и постигнати цели .
Момичета  и момче, за поредна година ми беше безкрайно приятно да споделям ежедневните си тревоги и радости с вас. Да ви чета , да съпреживявам, да ви ръся с вълшебен прашец,  да  плача и да смея и с вашите тревоги и радости . Ще се радвам тази група да пребъде , и през новата година да имаме още срещи и общи незабравими емоции. Пожелавам на всички ви весело посрещане на Новата година , и нека силата бъде с всяка една от нас !

Общи условия

Активация на акаунт