Да се оплачем... 2025

• 1 825 439
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 29 445
Жаки, ЧНГ! Здрави и благословени бъдете!

Аз се отправям към котлона, за да панирам чушки! Обещах, но следобед си подремнах и сега ще лекувам мързел Simple Smile Това да са ми дертовете!

# 29 446
Жаки, ЧНГ! Здрави и благословени бъдете!

Аз се отправям към котлона, за да панирам чушки! Обещах, но следобед си подремнах и сега ще лекувам мързел Simple Smile Това да са ми дертовете!

Да имаше и на мен кой да ми панира Simple Smile

Ето ви едно загадъчно същвство, черно като кутрето на Абаджиева, но доста по-рошаво.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 02:03 от donau_janine2

# 29 447
Ч.Н.Г., Жаки!🥂🌟💫
Късметлийка си ни ти, всичко ще се сбъдне!🍀❤️🍀
Малкото Жаки много пораснало, пу-пу!
Моите опукаха браунито и сладоледа. Даже благоверния, който по принцип е завеян и трябва да му сложиш яденето под носа, следобед го заварих напълнил една огромна купа. То вярно, че е с много калории и ми е противопоказно, ама и Хасан е хора ....😀

# 29 448
  • Бургас
Да бъде, Жаки!
Благодаря ти!
Здраве и спокойствие за всички ни!

Свършиха ми лайковете и не успях да ви цъкна всички!

Лелеее,Донау, дай една-две къдри и на мен! Страхотни!

Ние вече хапнахме стабилно, даже и чийзкейка уважиха достойно! Много добре се е получил! Харесаха го! Големия излезе, малкия цъка на пс.

Чакаме да стане 12ч да отворим шампанското и може да си лягаме! Simple Smile

# 29 449
  • на село
Момичета любими, как сте Heart

Да ви пожелая Новата 2026 да е хиляди пъти по - добра от тази и най- вече здраве.

Аз съм добре, борихме сме с моя мъж от 31 март, трудно беше, дано всичко лошо остане в тази година и догодина само здраве.
Най- хубавото за нас беше перфектния PET скенер от 19.12.

Обичам ви, не мога да прочета всичко имам над 10 000 отговора в темата Blush

# 29 450
Жаки Честита ви 2026г! На теб пожелавам здраве, спокойствие, да те слушат и обгрижват!
На Голямата Йога да е здрав, да е здрав и много да те глези
На малката Йога да има късмет, да се реализира и да е заобиколена от добри хора и да срещне любовта
На Жаки, да избере това, което е най- доброто за пътя и напред, да попадне сред добри деца и поводи за гордост да ви носи
Добрината и хубавите наричания да ти се утроят! Heart

Тъпата печка изгори тиквеника ми, но махнах най- горната кора, наръсих с пудра захар....и само вие знаете оплакването ми. Туй да ми е проблемът Stuck Out Tongue Winking Eye

# 29 451
НелиСа,
Хубаво е, когато всичко завърши добре.
Здраве и късмет през новата година.

И ние хапнахме. По масата има ядки, плодове и вино. Гледаме филми. Тихо и кротко.
Котките спят...

# 29 452
  • ново
Момичета мили, отдавна не съм писала, но ми се струпаха много ангажименти и не ми остава никакво свободно време.
Изпращам година на трудности, предизвикателства, радости, сбъднати желания, но най-важното е, че сме здрави!

Пожелавам здраве на вас и семействата ви, доброта и обич, спокойствие и мир! Специални пожелания за Мини ❤ Да бъде!
НелиСа, надявам се, че си получила специалния ми поздрав 😊

И за да не е без оплакване съвсем, ще се оплача от безразборното мятане на пиратки от съседа. По-прост и несъобразителен човек от него не познавам…

# 29 453
Аз пък искам да се похваля, че наскоро си мислих за Нелиса и ГВ, много се радвам, че се разписахте и сте добре.

# 29 454
  • Бургас
Нели, радвам се, че сте добре и с добри резултати!
Много здраве ви желая!
Пиши по често!

# 29 455
Нека всяка снежинка ❄️ донесе сбъдната мечта 💫 през новата 2026 година 🎆
Пожелавам ви най-ценните дарове:
вяра и надежда,
мир и здраве,
любов и разбирателство 🤍

# 29 456
  • на село
Ще пиша момичета,  много ми се събра тази година, единственото "положително" е, че съм около 10кг надолу от притеснения.
С моямъж минахме през инвалидна количка 4 месеца, после проходилка, сега навън е с бастун, в къщи без.
Остана и без работа, на 26.12  му свърши болничния, яви се на работа на 29 и му казват, че нямат вече нужда от него.

Иначе лекувахме солиден тумор в медиастинума около 8,5 на 8 см, който се закачи за гръбначния стълб, та операция за освобождаване на гръбната, лечение и така. Трудно,  но както ми казваше моя близка, имало е да минете през това изпитание.
Операция,  лъчетерапия, химио с имуно и сега само имуно.

# 29 457
Влизам с оплакване, не знам дали съм за лекар. Днес с котката си играхме, обаче нещата загрубяха и ме ухапа много сериозно по китката. Поду се, костта ме боли чак. Мазах с Йодасептон, Гентамицин.
Въпреки болките направих една баница, пия винце, ама утре не знам как ще съм ☹
Обаче да завърша с нещо хубаво - желая на всички в тази сърдечна и най-позитивна тема да бъдете здрави и оплакващи се от маловажни неволи през новата 2026-та. Благодаря ви за всички стиснати палци и добри мисли ! Да ви се връща всичко добро стократно ❤

# 29 458
Гита изчезна..?

# 29 459
Жаки, благодаря за прекрасните пожелания! От такъв хубав човек наречени, няма как да не се сбъднат. Малката йога ли е на последната снимка? Ако е тя, не можах да я позная. Какво голямо момиче е станала.

Честита да ви е новата година, момичета! Аз пак най-вече здраве ще пожелая. Има ли здраве, всичко друго се нарежда!

Жанин, тези къдрици на сина ти ли са? Невероятно разкошна грива, завиждам благородно. Аз съм притежателка на права, гладка, руса коса, която цял живот ми създава ядове. От нея се оплаквам!

Общи условия

Активация на акаунт