Загуба

• 1 436
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте!Приятеля ми почина преди няколко дни поради немърливост на работодателя навеса пада върху него.
Приятеля ми беше само на 24г. тази година щяхме да се оженим да си имаме бебе,но за жалост се случи това.С него израснахме заедно и го обичам повече от всичко.Искам да знам,че когато умра ще го видя отново,ще изпълним мечтите си.Знам,че никой не се е върнал да каже,но искам някаква надежда,че там отново ще се съберем.

# 1
Бог да го прости, но никой не може да ти даде такава гаранция. Имаш още уроци да научи душата ти, преди да се качиш и ти нагоре.

# 2
Съболезнования! Сили и кураж!
Ще мине време и ви пожелавам да бъдете отново щастлива и обичана!

# 3
Съжалявам за загубата ти, случилото се е истински кошмар. Случая го има отразен в медиите, дано наистина виновните си понесат отговорност. За съжаление такива неща се случват дори и при взети предпазни мерки. Такава е съдбата на много мъже да си отидат млади при трудови или пътни инциденти, да не говорим миналото ( че и в наши дни) когато войните периодично са затривали мъжете от цели набори. Твоят живот обаче продължава, колкото и да ти е трудно в момента, ще отнеме дори години да можеш да продължиш, но не забравяй, че сега трябва да го живееш и заради него. Той със сигурност би искал да си щастлива, а не да вехнеш от мъка с години.

# 4
Denitsa,
съболезнования за загубата ти.
Болката ще е голяма.
Потърси помощ от роднини и приятели. Прегръщам те.

# 5
Съжалявам за загубата ти, случилото се е истински кошмар. Случая го има отразен в медиите, дано наистина виновните си понесат отговорност. За съжаление такива неща се случват дори и при взети предпазни мерки. Такава е съдбата на много мъже да си отидат млади при трудови или пътни инциденти, да не говорим миналото ( че и в наши дни) когато войните периодично са затривали мъжете от цели набори. Твоят живот обаче продължава, колкото и да ти е трудно в момента, ще отнеме дори години да можеш да продължиш, но не забравяй, че сега трябва да го живееш и заради него. Той със сигурност би искал да си щастлива, а не да вехнеш от мъка с години.
Благодаря ви за отговора!толкова несправедливо...Винаги нещо ни спираше и сега когато щяхме да заживеем заедно и да създадем семейство се случи това нещастие

# 6
Съжалявам мило момиче! Толкова много съжалявам!

Дали ще го видиш пак - о да! Вашите обичащи се души ще бъдат заедно още много животи. Но разбери няма как всеки живот да се събирате, живеете заедно и обичате се, щастливо и самодостатъчно. Целта на цялото съществуване в своята теология е развитие на душата, изживяване на материалното с две думи душата се ражда да учи. За това душите, които са ни най-близки и най-ни обичат се жертват, за да може ние да научим трудни уроци. Какво ще научиш - да живееш с болката, да се усмихваш на спомена, да разбереш че времето тече, но обичта е вечна, да обикнеш друг, да имаш деца, но това не означава че онази загубена поради инцидент любов намалява. Уроците са много! И той ще идва - в сънищата ти, в трудни моменти, в мечтите, болките. Ще го усещаш около себе си. Ще усещаш любовта му, усмивката му, подкрепата! И така живота ще мине и ... той ще дойде да си те посрещне, когато си извървяла пътя си и ти е дошло времето.

И така вече 31 години аз вървя напред и усещам, че е наоколо. 11315 дни без нито един пропуск съм се сещала за него. Сега те боли, но с времето ще усетиш и разбереш, че смъртта е само временна раздяла!

Прегръщам те!

# 7
  • Paris, France
Моите дълбоки съболезнования, Деница. 💐 В мир да почива твоя приятел.

Разбирам колко ти е тежко. Скърби, плачи, бърши сълзите си колкото трябва! Ще ти трябва много време за да понамалее болката. Не изчезва никога, но времето я притъпява. Ще ти е трудно да продължиш напред и дълго време няма да можеш да си щастлива. Пожелавам ти кураж. Не виждам какво друго може да ти помогне да оцелееш и да можеш да заспиваш със сухи очи.

Надявам се имате общи приятели. Те и семействата ви ще бъдат до тебе в трудните моменти на отчайващата самота.

Погледнах кога се е случило като писа rf22, че новината е отразена. На същата дата е починал първата ми любов. Преди 21 години почина, но няма година, в която да не съм се чувствала зле около датата. Рожденния ден на баба е съседен ден и откакто тя почина, си мисля и за нея тогава.

Не зная дали има друг живот и дали ще се съберете. Този живот е за живите. Не зная дали ще намериш и изпиташ друга любов на този свят. Пожелавам ти първо да намериш покой.

Прегръщам те силно и зная, че с тебе винаги ще проливаме по някоя сълзица в средата на януари и ще си спомняме с умиление за хубавите моменти, останали някъде назад.

Кураж!

# 8
  • София
Моите съболезнования, мило момиче.

Независимо колко ти е тежко в момента, животът е за живите и ще продължи.
Потъгувай, после се постарай да запазиш един прекрасен спомен за времето ви заедно и продължи напред.
Младостта е време за радост, красота, любов и щастие, пожелавам ти да ги изживееш.

# 9
  • Банско
Моите съболезнования. Много съжалявам  за загубата ти. В доста книги се споменава, че кръг от души се прераждат заедно в животите. Ще се видите пак някога. Може да е и още в този живот. Да се прероди в някое дете свързано по някакъв начин с твоя живот. Има едни уникални книги на Майкъл Нютън за душите и за живота между животите. Ти имаш още уроци и душата ти затова е още тук.

Общи условия

Активация на акаунт