За най-малките неща ставаха огромни скандали. Често ме гонеше от дома му, обиждаше ме с вулгарни думи, после съжаляваше и аз се връщах. Търпях и преглъщах с надеждата, че ще се промени и ще започне да ме уважава.
Детето ни е на година и няколко месеца. Не беше планирано, но то не е проблемът. Проблемът е, че след поредния скандал, в който отново ме изгони, осъзнах, че не искам детето ми да расте в такава среда. Макар и малко, то усеща напрежението. Аз живеех постоянно в страх и притеснение.
От две седмици го напуснах окончателно. Той ту прави драми, ту съжалява. През деня детето е с мен, а след работа го оставях при него, за да го вижда. Днес обаче дойде, взе детето и отново започна да ме обижда и да ме заплашва, че ще ме съди и няма да го видя.
В момента съм в апартамента на баба ми и съм по майчинство. Моля за съвет – какво да направя, за да защитя себе си и детето си?
Сподели също така с приятели, с целия ти социален кръг. Няма място за срам и притеснения, това е необходимо за твоята и на детето сигурност.