Да се оплачем... 2025

• 1 620 504
  • 26 654
  •   24
Отговори
# 15 765
Да, показания от Жаки лак е от номенклатурата на Лидъл.

# 15 766
Донау, ако няма гривна Пандора може или някакво бижу? На какво се радва?

# 15 767
Донау, ако няма гривна Пандора може или някакво бижу? На какво се радва?

Няма гривна Пандора. Купува си дрънкулки и ги разпилява безотговорно или пък се оказа, че след седмица вече не ѝ харесват. Радва се на парцалки и неща за мазане, колкото повече, толкова повече, а най-добре всичко наведнъж Stuck Out Tongue Winking Eye
Абе не ми е лесно.

Оплаквам се, че от детската ми изкараха акъла. Като видях, че звънят, помислих веднага ужасии. Паднал, коляното кървяло, дълбоко било, те нямали право да слагат дезинфектант. Представях си реки от кръв, добре че сме на 2мин, тичам презглава, а то само ожулено. Обаче им се сторил, че е тромав днес, може би било от жегата… Нащрек съм.
Оплаквам се и че пак започна прословутото събиране на пари за госпожите. Два пъти годишно, и за Коледа и за края на уч.година. Ми досадно е. И няма фиксирана сума, ами е кой колкото даде и започва едно като наддаване на търг.

# 15 768
Няма гривна Пандора. Купува си дрънкулки и ги разпилява безотговорно или пък се оказа, че след седмица вече не ѝ харесват.
Пандората тогава не е нея.
Не са хич евтини за раздаване и за носене по седмица.
Аз преди Коледа купих гривна на една девойка. Не знам дали я носи. Беше ѝ харесала.

Записах си час за очен за довечера.
Притеснено ми е.

# 15 769
Жаки, за РД ще получи морков парфюм, лично неин си:) сребърна верижка с микрофон и нота, гланцове и спирала на Кико Милано, които много искаше. Мист блестящ за тяло на ВС. И лагер:) това от нас с татко и кака и. Баба пари ще даде за джобни за лагера.
Аз Пандора имам пълна с дрънкулки, никой е я носи в момента, аз неща дето не мога да мокря и тряба да свалям не ща вече. Голямата намира тези гривни за кич🙃🫣 Жаки не пази още, като стане по голяма ще и я дам.
Оня ден щех да в не знам кво! Прибира ми се отвън и гледам се погиздила с едно много скъпо златно колие мое. Викам кой ти разреши бе?! Тя ами ти не го носиш, мамо🤪😂 ами дали не е щото не е за ежедневие?? Те играят, скачат, добре не го е потурчила някъде. Ами трябваше ми нещо в златист цвят, аз мислех че е менте🙃🫣😂🤪
Има забрана да пипа вече без да пита.
Много обича да се кичи, от малка беше с минимум 2-3 гердана и гривни 😂🙃

# 15 770
Вярно не е за Пандора тогава. Ми купи мазила тогава, парфюми, да се фръцка и да се радва.

# 15 771
Приятелка ми каза, че Пандората ставала много тежка като я накичиш с талисмани, та затова де отказах за себе си. На Жаки идеите ми харесват. Много подходящи ми се струват.

И на мен ми де обадиха от градината. Имала обриви на различни места и според тях е ръка-крак-уста. Според педиатъра не е... Казах на ММ да се обади в градината и да предаде какво е казал докторът. Ми не можел, аз трябвало да се обадя, щото искал да видя и аз и аз по-добре съм знаела какво да им кажа. Все едно сз съм била с тях на лекар.

# 15 772
Донау, може някаква хубава козметика да й вземеш. Под козметика имам предвид нещо измивно, тонер, серум, крем.

Моята гривна Пандора я подарих на дъщерята на моя приятелка, с един талисман на нея. Когато я носех, не съм я сваляла изобщо. И се къпех с нея и с нея миех. Хич не съм я пазила. Нищо й няма.

# 15 773
  • София
Не е много тежка пандората, но май и мина модата.
Лютиче, видя ли я педиатърът?

# 15 774
Eдно че е тежка, ами  аз с гривната на дясната ръка не мога да пиша  с химикал - китката ми не седи спокойно на масата , а се опира на гривната. Свалих я, имам и една малко по фина, но закопчаването й е толкова афиф, няма няма и се строполи на пода. Свалих и нея.
Днес със сигурност не ми е ден. До обяд се борих с пук код на корпоративен телефон, сега чакам един клиент да се натута да ми даде указания за да тръгна, довечера съм на театър и отсега мисля как ще оживея без дежурната диня  ... странен ден.

# 15 775
Донау, може някаква хубава козметика да й вземеш. Под козметика имам предвид нещо измивно, тонер, серум, крем.

Така и ще направя, такива неща винаги са нужни, а пилите ще оставя за мен или ще върна. Добри отзиви за тях имаше.
Гледах комплекти за нокти на Солинген, но не са достатъчно намалени, за да ме подлъжат.

# 15 776
  • София
От новите на Солинген не съм впечатлена. Имам един на 20 години, който още е по-добър от новите.

# 15 777
Моите нокти се белят ужасно. Първо слагах заздравител, не помогна. Сега страдам. Ако някой има идея, приемам. Не ми липсват витамини. Нищо не ми липсва. Нямам обяснение…

По повод гримовете, аз също не позволявах, освен по повод (танци). Тогава я гримирах като труженичка. Понеже е на сцена.

И ние имаме Пандора гривни, които не носим. Аз моята я слагам от време на време, детето има висулки, които са още в кутията си.
Като беше малка и купувах дрънкулки евтини, да се гизди с тях. Като стана на 10-11 и дадох моето колие със сърчице и миниатюрно диамантче, да го слага когато излиза. И досега предпочита малки, дискретни бижута, докато аз не подбирам. Имам всякакви.

# 15 778
  • Варна
Ох, това не ми беше попадало, много се смях. https://uchiteli.bg/interesting/perete-li-zaedno-gashti-i-chorap … ruma-bg-mama/4855
И аз съм рожденичка другата седмица, както и мъжа ми. По традиция изкарваме няколко дни извън къщи последните години и си подаряваме по нещо малко. Миналата година бяхме в с Ягодина, Родопите, тази година ще сме на морето, на юг. Младежа и той след нас на 11ти , нещо  ще получи, но доста пътува и къде ли не от началото на годината , а и напоследък си позволява много волности та ще видим ... Парфюм е харесал, ползва скъп в момента Диор Саваж, икономичен е и ще вземем пак някакъв. За Джентълмена на Живанши мислех евентуално, него искал ...

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 15:00 от Vessi_to

# 15 779
Имам Пандора и си я нося, но от по- новите модели, не класическата. Никакви талисмани не съм ѝ слагала и нямам намерение, с тях наистина е кичозно

Общи условия

Активация на акаунт