Да се оплачем... 2025

• 1 826 188
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 19 710
  • Пловдив
Осрахте пейзажа.

# 19 711
Кая, наслаждавай се на почивката си

# 19 712
Снощи имах ужасен кошмар, чак не ми се пише…Сънувах, че ми остават още два дни живот. Купих си ковчег и всичко. Гледах зелените полета и цветята и си мислех, че трябва да запомня тази красота!
Не зная какво означава и дали означава нещо, но освен че вчера ходихме в escape room и не успяхме да излезем, а после пих един коктейл, тоест, алкохол, друго не се сещам да се е случило.

Забелязвам от известно време, че като пия алкохол вечер не мога да спя, а като заспя - сънувам кошмари. На сутринта се чувствам все едно ме е блъснал влак. Пиех по една чаша вино или един джин-тоник, не е да съм се наливала, но направо ме изкарват от строя. Повредих се нещо.
Може и при теб да е било заради коктейла.

# 19 713
Детето на съфорумка имаше сериозен проблем, дете със специални нужди. Ся като на някой му пречи, скролва или задава друг тон за песен. Проблемът се реши и ако не продължите да мрънкате за това ще си мине като всяка друга тема.

Оплаквам се че на всеки 10 дни започна да се появява проблемът с фарингита на дъщеря ми:( пак е надута сливицата, пак смуче всичко спи с компрес с извара и аман. Явно е хронично вече, което много ме тревожи. Искам да пусне гърлен секрет да не се окаже някоя упорита бактерия.

# 19 714
Хората от срам не говорят за запек. Да, изглежда лично, че се споделя, но пък има хора препатили, които споделят различни неща, които може да са полезни на други.
Аз например част от споделените храни не знаех, че действат разхлабително, но явно на всеки различно действа всичко.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 21:56 от blackcat6

# 19 715
Жаки, пускайте секрет възможно най-скоро.
Щом е хронично, има причинител.

# 19 716
  • Варна
Коте, съжалявам. Що за изпитание е това, Боже?  Намери нещо, което да те зарежда по някакъв начин, иначе ще избушиш.

# 19 717
В петък съм на невролог,5 години минаха от последния ЯМР ама симптомите се засилиха,ако е проклетата МС да се покаже вече..

# 19 718
Боже, колко е страшно когато започнат да умират набори (съученици).
Случайно влязох във фейса.

Никакви оплаквания. Животът е кратък.

# 19 719
  • Варна
В петък съм на невролог,5 години минаха от последния ЯМР ама симптомите се засилиха,ако е проклетата МС да се покаже вече..

Стискам палци, Лисе 🤞🍀🙏

# 19 720
Забелязвам от известно време, че като пия алкохол вечер не мога да спя, а като заспя - сънувам кошмари. На сутринта се чувствам все едно ме е блъснал влак. Пиех по една чаша вино или един джин-тоник, не е да съм се наливала, но направо ме изкарват от строя. Повредих се нещо.
Може и при теб да е било заради коктейла.
Не е от теб, това от години съм го забелязала и при мен че ми разваля спането, хем пия рядко и в малки количества. Ако ще и под чаша вино да е или пък само една бира - знам си че нямам работа да си лягам в близките часове. Склонна съм да легна по-късно и да спя по-кратко ако трябва, но пак ще е по-качествен сън. По-добре да изчакам, струва си.
Хората пийват вечер по едно да разпуснат и уж да си почиват по-добре, а то пречи на почивката...
Сигурно одъртявам щом точно тия си приоритети разглеждам, от това се оплаквам Grinning

# 19 721
Търся, намирам... уж…

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 21:58 от blackcat6

# 19 722
  • Варна
Плачи, Коте. Трябва да излиза мъката някак. Голяма мъка е това. Гушкай го и си разказвайте хубавите спомени, а и вашата любов има плод.

# 19 723
Коте, ужасно е това, което описваш, но се дръж! Пожелавам ти поне за малко да се върнеш в онези хубави времена!
Ето, поредното доказателство, че няма по-важно от здравето...

# 19 724

Извините, аз ос*х темата.

Лисиче, не ти знам проблема, но случайно попаднах на група вьв фейса Лаймска болест в Бьлгария- осведомителен центр. Там пише, че МС в повечето случаи е неоткрита борелия.

Общи условия

Активация на акаунт