Да се оплачем... 2025

• 1 416 796
  • 23 787
  •   36
Отговори
# 23 640
При нас вече втори ден вали проливен дъжд. Косата ми е постоянно влажна. Колежката я съкратиха вчера, не се учудих при постоянните им търкания с ръководството. Сега ще се ширя сама, ама по-добре така, отколкото да ми доведат някой неприятен.

# 23 641
Да си имам късмета Frowning1 Толкова работа имам навън, а втори ден не спира да вали. Дъжд, явно в някои квартали го е обърнало на сняг, но още снощи извадих ботуши

# 23 642
  • Бургас
В Бс тоя дъжд се оля!

Как е успяла водата да премине през амнайсетстепенна дограма,не знам.Холът беше във вода.Досега подсушавах.В класа на дъщеря ми почти няма деца.

# 23 643
Е защо се ядосвате? Ако е нещо сериозно, няма как да не се каже, но не виждам смисъл да бия тъпан за всеки преглед.
Правиха ми 5 биопсии наскоро със съмнение за рак. Не съм казвала. Всичко за сега е наред. Ако се беше потвърдило, щах да кажа разбира се.

Защото според мен внезапната смърт е най-жестока за близките. Очакваш, че всичко е наред и изведнъж вече не е. Хубаво е човек да е подготвен за такива неща.
Освен това ако нещо се случи, ние със сестра ми трябва да се организираме и да поемем грижите. Когато се очаква нещо такова, е хубаво да има прозрачност в отношенията и да няма изненади. Както знаете не живея на две крачки и има и логистична страна.

# 23 644
  • София
Лютиче, за внезапна смърт няма как да те предупредят, тя е внезапна и за умрелия 🤣. Ако има заболяване е нормално да се каже, но за всеки преглед и съмнение е излишно.
При съмнение за сериозно заболяване човек е доста притеснен и само му липсва да успокоява други притеснени.

# 23 645
Внезапна може да е за мен, която не знам за диагнозата на близък, защото той е решил да не ме стресира излишно......... Не виждам нищо смешно.

# 23 646
Извинявам се, че отклонявам тая така приятна тема от смъртта, ама възможно ли е при 10-12 хил крачки и при режим кантара да покаже 1 кило нагоре?

# 23 647
  • София
Да, най-вероятно вода. Не мери килата, мери си обиколките, за да не се травмираш от всеки грам.

# 23 648
А не се травмирам, ама ми стана смешно. По добре е да си ям ако ще качвам Joy

# 23 649
Извинявам се, че отклонявам тая така приятна тема от смъртта, ама възможно ли е при 10-12 хил крачки и при режим кантара да покаже 1 кило нагоре?
Може и повече да покаже. Четох, че крачките изобщо не били достатъчни, трябвало да има силови упражнения. Аз не, че го правя, на теория съм силна.😁

# 23 650
Да се преброим изкорканите от бг алерта. Заради земетресението в Турция вчера, реших, че е нещо подобно, а то - сняг.

# 23 651
  • София
Да се преброим изкорканите от бг алерта. Заради земетресението в Турция вчера, реших, че е нещо подобно, а то - сняг.
И аз! МОят телефон никога не е пищял при проверките, днес за пръв път. Както е гробна тишина при мен, направо щеше да ми се пръсне сърцето.

# 23 652
Записах се в програмата родители в заетост,ама нямало подадени документи за детегледачки още Joy

Моите 💕

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:06 от малката лисичка

# 23 653

Напълно възможно- влияят цикъл, овулация, фази на Луната, повече сол снощи. Грешен режим- твърде много протеин или В, никакви мазнини или пък много мазнини и В. Много неща са. Затова се тегли само в понеделник на гладно и се мери със сантиметъра , кантарът не е показател. Мускулът тежи.
Ако тялото ти е свикнало с тия 10 К крачки хич не ги отразява. Аз и 15 км да ходя навън файда няма. Вих ако съм в кардио на пътека при постянан скорост 6 и наклон 5 вече е друго, слизам гьол водичка. Разходката на вън ми е за психиката, но за сваляне при мен не работи.
Иска си тренировки с тежести може и малки, може и собствена тежест, ластици. Сега като влизаме вече в тая възраст най- важни е да не губим мускулна маса.

# 23 654
Честит първи сняг! Нещо раничко ми се струва, ама е го на Grinning

Общи условия

Активация на акаунт