Да се оплачем... 2025

• 1 416 600
  • 23 784
  •   41
Отговори
# 23 775
Да,четох днес и аз.
Притесни ме нарколепсия,но да видим.

# 23 776
Мислех да чистя, но дъщерята си доведе приятелка за цял ден. Нудли се правиха, какао. Дано ги навия да ядат пържоли и салата, че само на глупости налитат. То и аз опуках много от любимите ми бутерки, цикълът не е оправдание, ама все пак.....😒

# 23 777
Фроузън, и моите напоследък само на боклуци налитат. Щерката отказва нормална храна. Днес е яла само вафли…Средният яде като врабче и то със зор. Ако Янтра го поеме, дали ще се очовечи…

Не бях чувала за тая сънна пареза, много гадно звучи.

Продължава да не ми идва. Чак си направих тест днес, отрицателен е. Не мога да си спомня кога ми дойде последно, краят на август мисля. Не знам защо вече не си записвам.

Малкият ми се оплаква, че никой не си играел с него в у-ще. Аз също забелязах, че в съблекалнята, той се опитва да се включи, децата не го отразяват. Не че е моето гардже, но той наистина е много приятелски настроен към всички и е мило момче. Оплака ми се и че някакво момче го е удрило вече няколко пъти, госпожата го наказала, ама пък на мен не ми е писала. Чудя се да говоря ли, или да не ставам досадница още от сега.

# 23 778
  • Варна
Чета ви, но нито ми се пише , нито говори..Имам си някакви проблеми, не кой знае какви са ...но нямам настроение няколко дни .Студено е, и влажно.
Всички болнички да оздравяват, а почиващите да се наслаждават.
Кло, даваш ми надежда,  че е топло Heart
Скоро и ние ..

# 23 779
Веси, има такива моменти. Дано не стане период. Но ние сме тук и те чакаме. Ако ти се споделя, ако ли не... Пак сме до теб.
Мислех си днес, че в тази тема сме общност от различни хора. Всеки казва колкото и каквото иска, но знам, че болшинството са добронамерени и това ми дава надежда. Все повече егоцентризъм срещам, а сме социални същества. Или поне аз имам нужда от общност колкото и да ми е ясно, че не всеки ме харесва и приема.
Не знам защо го пиша това. Сигурно някой има нужда да прочете, че не е сам, че не се чувства само той така...
Котето ми се губи....
Оплаквам се от женски неразположения. Но пък е добре, че все още ги изпитвам, нали така?
Кажете ми как да приемам телешки колаген. Сутрин на гладно или? И колко време да го пия, колко да почивам, по колко да вземам....На прах взех

# 23 780
  • Ямбол
Рамоцоти, аз го слагам в кафето сутрин. Пробвала съм и в кисело мляко с плодове, също става.

Вероятно ще ми се наложи да пътувам към София след около седмица и отсега се кахъря как да се организирам.

# 23 781
  • София
И аз за Котето се сетих снощи, отдавна не се е появявала. Дано всичко да е наред при нея и нейните мъже.

# 23 782
Времето рязко застудя, а не бях подготвена психически за това. Направо бях в депресия от студ и дъжд. Искам жега и слънце. То е доказано, че слънцето и светлината видят до синтезиране на определени хормони, при мен е осезаемо. Щерката и гостенката ядоха пържоли и салата. Гостенката я боли корема. Показва ми място, което би трябвало да е матката. Органите им нарастват и се променят, неминуемо е.

# 23 783
  • Варна
Веси, има такива моменти. Дано не стане период. Но ние сме тук и те чакаме. Ако ти се споделя, ако ли не...
Благодаря ти Heart, не е нещо сериозно,  тук там няколко дразги.С родители е свързано.Не е лесно... просто го изживявам.
Не съм се депресирала,  просто сякаш нямам никакво настроение.
Абе ще мине..

# 23 784
Рамацоти, и аз слагам колагена в кафето сутрин. Добре се разтваря, моят няма вкус. Понякога правя един бананов мус без печене, добавям колаген и протеин, става страхотен.

Аз също си мисля, че това е може би единствената тема, където пишещите колкото и да са различни са винаги доброжелателни и се спазва хигиена на изказа. Т.е, няма заяждане и агресия, а съчувствие и желание за помощ. Като глътка свеж въздух е.

Димис, честито за новата стара работа. Вярвам, че този път ще са по-добре нещата, защото те загубиха веднж и със сигурност са оценили какво е да имат такъв кадър като теб.

Тук е 9 градуса и мрачно. Имам излизане довечера и се чудя дали да не го пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт