Да се оплачем... 2025

• 1 415 775
  • 23 774
  •   18
Отговори
# 23 760
Лютиче, моля за координати на вкусната пицария.
Хасиенда не е зле, но и на по- вкусни места сме яли. Едва ли ще повторя. Мрън

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:50 от Г-жа Рамацоти

# 23 761
Лисе, ако се случва често детски невролог или специалист по съня.
Потърси информация в Гугъл, тъкмо ще видиш какво го провокира. Причината за появата е разминаване между фазите на съня, факторите са нередовен сън, късно лягане, недоспиване и още, синът на моя близка приятелка имаше такъв проблем и четох по темата.

# 23 762
Ивекс,благодаря ти.
Два пъти досега.
На каката.

# 23 763
Моята сънна парализа се провокира от страх, когато съм сама или поне когато съм сама без куче вкъщи. Изключително неприятно.

# 23 764
И мен ме хванаха карастанчовите сега.
Търся невролог.

# 23 765
  • Бургас
Димис, не помня дали ти честитих! Здрава и щастлива да си!
Кло, бързо да оздравявате и да се насладиш на макс, гледката е разкошна! Помислих,че е гоблен това Simple Smile Много красиво място!

Въпреки,че спах до 12ч имам нужда от още сън. Май пак ще си полегна.

# 23 766
  • София
Лютиче, и аз искам координати на вкусната пица в Милано. Simple Smile
Лисиче, дано не е нещо сериозно.

# 23 767
Какво е сънна парализа и как разбирате, че я имате?

# 23 768
Лютиче, моите хора ходиха до Пиза, за да ядат пица в Пиза (pizza in Pisa).

# 23 769
  • София
Какво е сънна парализа и как разбирате, че я имате?
Като в полубудно състояние си и усещаш как не можеш да помръднеш и пръст. Буквално цялото тяло е парализирано. Ужасно е. Няколко пъти ми се е случвало.

# 23 770
Моите познати така са разбрали. Детето е плакало веднага след събуждане , че не може да си мърда краката и ръчичките. Предполагам, че чувството е ужасно, на мен не ми се е случвало.

# 23 771
Благодаря за поздравите!
Сънливо ми е. Спах добре, но...
Изкарах първата допълнителна смяна. Приеха ме добре, дано съм оправдала очакванията. Довечера пак на работа.
ММ сготвил и измил банята и сега съм се сгушила с форума. От студеното и влажно време се оплаквам.

# 23 772
  • София
Оплаквам се от себе си, че продължавам да се ядосвам на прости и ограничени хора, а хем искам да не ми пука, ама трудна работа...

# 23 773
И мен ме хванаха карастанчовите сега.
Търся невролог.

Разпитай детето дали освен парализата вижда разни неща. Обикновено те са стресиращите, повече от парализата.

# 23 774
Сънната пареза е стресираща, когато не знаеш какво е. Да не говорим, че често  е съпроводена с гадни усещания. Неслучайно по-рано са мислели, че са демони.
От няколко години, не ми е ставало, но при мен се появи на 18 годишна възраст.
По принцип може да се дължи на медицински проблем, но в повечето случаи не е .
Някои хора са предразположени, а и има фактори, които влияят. Нощни смени, някакъв стрес. Обикновено първите прояви са в пубертета. При мен, а и при повечето хора се проявява, когато спя по гръб.

Общи условия

Активация на акаунт