Да се оплачем... 2025

• 1 415 661
  • 23 773
  •   18
Отговори
# 23 715
Димис, всичко най-добро и от мен! 🍀

# 23 716
Г-жа Рамацоти, детето е добре, не се оплаква.
За мен...мисля,  че е вьпрос на време. Никой не ме притиска, казват, че дьржат на мен, но средата в офиса вече не е  моята. Следя обяви. Ако  излезе  нещо ще бягам.

# 23 717
Благодаря за поздравите и пожеланията!
Аз обичам морето и планината, а живея на река. Навремето исках да се устроим във Варна. ММ не се съгласи. Сега го отчита като грешка, че не сме се преместили там. Но той винаги е предпочитал София. И досега се чуди как брат ми се завърна от там и не успя да намери софиянка, макар и да не е от квартал до НДК
Утре имам едно допълнително дежурство в друго отделение. Дано се справя!

# 23 718
Димис, честита да си!
Естелче, да чукнем една среща като дойдете?
Ан, тъкмо преди да го сложа да легне видях, че и новия, 6тия му зъб излиза така с петно.. не знам. Ще търся и ще питам, но навсякъде чета, че тези пастички са за по - големи деца. А друго лечение нямало на тази възраст. Еми, късмет, какво да правиш.

# 23 719
  • София
димис, честит празник! Бъди здрава, щастлива и спокойна!
Естелка, идваш от голям град в голям град, бързо ще свикнеш, само се настрой психически!
София е моят роден град, от години я харесвам само по празници.
От миналата седмица съм без кола, като не вали даже ми харесва. Дъждовните дни обаче са ужасни с тази надпревара с времето. И двете с дъщерята днес сутринта бяхме изкъпани от “готин” шофьор, много се притесних, че тя седя цял ден мокра в училище. Пет пъти й казвах да си тръгва, не можела, имала тест Close
Много ми е мъчно за хората в Царево, Влас и Елените, много.

# 23 720
  • Mediterraneo
Всъщност баба знае две и двеста. И без море се живее, колкото и да го изкарваме като кислорода.
Аз от 10 години живея на морето. Всеки ден го гледам от терасата, обожавам го. 40 години преди това обаче съм живяла без него, и толкова мога още, ако се наложи. Стига сте я плашили Естела, морето не е всичко.

# 23 721
Ако съм с мъжът ми и децата мога навсякъде, не ми пука. Обичам морето много, някой ден на стари години там ще живея, но и Балкана обичам. Пълно ли ми е сърцето, мястото не е важно.
Стели, за хубаво е ще видиш, като приключение го гледай! Здарви сте, тримата сте няма страшно.

Гледам видеа от потопа във Влас и Елените,мъчно ми е за хората… от нечия алчност умряха хора…

# 23 722
Честита да си, Димис! Преди всичко много здраве и щастие ти пожелавам! ❤️

# 23 723
Димис, да си жива и здрава Simple Smile
Успех на новата стара работа!
------------

По отношение на местенето.
Наскоро четох за поведението на Z  и Y поколението, които са следващата сила на пазара на труда - за нагласите им за работа, за живеене и пр. Та те ще се местят средно 27 пъти в живота си, ще бъдат далеч по-гъвкави и мобилни от родителите, да не говорим за по-далечните поколения. Колкото по-адаптивен е човек, толкова по-големи шансове за оцеляване има. Както навремето са живели 3-4 поколения под един покрив и постепенно са усетили, че има и друг живот, така постепенно ще отмине и нагласата, че задължително трябва да се умре в родната къща.
Накратко - живейте го този живот, че друг едва ли ще има Simple Smile Важното е да сте със семейството си, да сте живи и здрави, да се разбирате, да имате приятели, добра среда и бъдеще пред себе си.

# 23 724
Чукам на дърво, спах като къпана от 22,30 до сега.
Димис, честито със закъснение. Да си жива и здрава и много щастлива! Как няма да се оправиш, спокойно, ти навсякъде се оправяш.
Дъщерята вчера естествено е тръгнала с най-дългия панталон, който се е измокрил от локвите. Писах и да сложи едни дънки до кокалчетата, тя ми отгиваря-"Късно е вече". Страшен дъжд беше, добре, че на работата имам чорапи и клинове, та се преобух.

# 23 725
Оплаквам че трябва да мисля нещо за готвене и да го напазарувам. В хладилника имам само 5 яйца и навън е студено и вали.Confused

# 23 726
  • Швейцария
Дими, как съм те пропуснала...Бъди здрава и щастлива!

# 23 727
  • Варна
Димис, да си жива и здрава! Да е спокойна и успешна новата стара работа.
От 24г живея в морски град и не ме вълнува морето. Не ходим, не държа да го виждам, не и моето нещо. Виж ако имаше как бих живяла някъде в Родопите. Накъдето, където като си отворя очите да виждам планина и борова гора. В София ходим рядко и на мен ми харесва... до към 3-4  часа престой, когато си спомням защо все пак ходим рядко.
Днес температурите ще са като през средата на зимата, от това се оплаквам.

# 23 728
Димис, пропуснах те. Честита да си.
И за работата.

# 23 729
И аз съм морски ориентирана. Ако живеех на морето, така щях да се организирам, за да мога да го виждам всеки ден. Ама няма.....😢

Общи условия

Активация на акаунт