Да се оплачем... 2025

• 1 414 932
  • 23 762
  •   30
Отговори
# 23 700
  • Бургас
Отбелязях,че бизнес има в Сф.
За мен морето е нещо без което не мога!
Но това съм си аз.Висшето си изкарах във Варна и където и да отида на почивка,трябва да има море около мен.
Днес ми беше много тежко.Отидох до Терасата и дълго гледах морето.
Малко хора ще ме разберат.Без море все едно ми спират кислорода!

Стискам палци за Естела!Всичко ще се нареди!

# 23 701
  • София
Еми няма как да отидеш в голям град и да очакваш да е като в малък. И обратно. Да отида в някое малко градче и да се тръшна, че няма кой да ми донесе суши у дома или нямам избор от три йога студия на пешеходен радиус...Сменяш нагласата и прегръщаш възможностите, иначе оставаш винаги нещастен и неудовлетворен.
Родена съм в София и я обичам, познававам, усещам пулса й, Витоша ми е котва, ако не я виждам от прозорците си се чувствам загубена. И не обяснявам на димитровградчани, примерно, че ще се гръмна, ако трябва да живея там.

Варна не я познавам за живеене. На море около нея е друго за седмица, там всичко е на шеС. Мислех си, че има бизнес и там. Жалко, ако И този град страда от...ясно от какво.

# 23 702
Хората сме различни и това е хубаво. Един иска море, друг планина. Един харесва малък град, друг голям...Едни сменят държави и континенти, а други не излизат от родното си място. Важното е всеки да си намери мястото и да се чувства добре.

Въобще няма да се оплаквам, защото доживях петък вечер и даже си сипах бира. Тежка седмица беше....

# 23 703
  • Швейцария
С всичко се свиква, не е драма. Аз смених държавата, в нея градовете и сега за пръв път в живота си живея в село, което няма дори магазин. Планирам си и пазаруваме за 1 седмица с колата. Мислех си, че трудно ще свикна, ама ей ме на, за 1 месец се адаптирах.

# 23 704
Аз от морска ще ставам столичанка. Сега, освен всички неща за оправяне при преместването,  ще трябва да си сменя целия гардероб, защото зимата във Варна не е като зимата тук.
Плашат ме разстоянията, плашат ме тълпите хора, трябва да разуча метрото и автобусите, защото имам книжка само за асансьор.
Струпаха се много изгодни предложения към ММ, за много дълго време. Нямам избор, нямам желание, нищо не мога да направя, освен да развея бялото знаме. Всички около мен са доволни, само аз мрънкам, но не мога повече така.
Оплаках се.

Вярвай, че всичко ще бъде наред и там ви очакват много приятни моменти!
София не е толкова лоша.

# 23 705
Стели,добре се живее там, където е семейството. Другото са битовизми. Стискам палци за бързо адаптиране.

# 23 706
С всичко се свиква, не е драма. Аз смених държавата, в нея градовете и сега за пръв път в живота си живея в село, което няма дори магазин. Планирам си и пазаруваме за 1 седмица с колата. Мислех си, че трудно ще свикна, ама ей ме на, за 1 месец се адаптирах.

Аз се опитвам да правя същото и много хубаво се получава. Доста пари пестим с меню за седмицата. Единствено зеленчуци и плодове купуваме на два-три дни.

Стели,добре се живее там, където е семейството. Другото са битовизми. Стискам палци за бързо адаптиране.

По принцип е така, но не се чувствам добре. Даже ние сме си на почивка като се приберем в Българи, а какво остава и ако ежедневие гоним... Свят шарен.

Оплаквам се, че съм много изморена. Първите дни минавахме по 20-25 000 крачки. Сега се позаседяхме на едно място, отпуснах се и едвам мърдам. И ММ се оплаква, че го боли кръстът.

# 23 707
Замръзвам. Днес хубаво ме наваля дъжда. Включих климатика на топло.

# 23 708
От години пазаруваме по този начин, всичко необходимо за седмицата и само плодове и зеленчуци купувам през останалото време. Наистина се пестят средства и най-важното , че не се мъкнат торби всекидневно. Аз съм вързана с децата, не желая да шофирам и да ги мъкна всичките след мен, затова използваме неделята когато и мъжът ми може, хем мъкне торбите, хем ми е по-лесно и може да въведем ред в магазина с хуните.🤣 Ако той е зает поръчвам, но предпочитам да ида на място и да пазарувам. Като съм сама не знам накъде да гледам, а и да си призная избягвам да шофирам в града, притеснявам се зверски, колите са много близо една до друга, задръстванията... Извън града няма проблем, но в града си ме е шубе.
Оплаквам се, че дете номер 3 отново изяде лакомството на котката... Проблем си е на котката, но бяха последните, а косматото си ги търси като наследство.

# 23 709
Снощи извадих зимното одеяло Joy И ми беше супер.
Тази сутрин като чух новините...

Щерката се размрънка колко ѝ е студена стаята (източна) и ходихме да ѝ вземем конвектор. Вече е щастлива.
Днес исках да ламинирам едни менюта... ламинатора се развалил. Трака и не може да поеме листа. Купих си нов. Ще видя старият дали може да се поправи.

Марти, направи още една консултация със стоматолог. Напълно е възможно постоянните да са здрави.
Дъщеря ми имаше кариеси на горните предни 4 зъба. Педиатърката каза "от водата". Зъболекарката ѝ ги маза със сребърен нитрат (май беше), почерняха. До смяната с постоянни ходи с черни зъби. Постоянните са ок, няма зародиши на 3 зъба.

Тийна пък си счупи преден зъб на 2г. Правиха му панорамна снимка. Издържа всички стоматологични процедури (не малко). Голям екшън беше. Накрая падна зъба и доста време чакахме за постоянният. Ок са му зъбите в момента.

# 23 710
Ако трябва да живея в България, бих живяла само в София. Обичам София и ми липсва.

# 23 711
Естелка всичко ще е наред! Ако ти трябва помощ със стягането на багажа оабди се Simple Smile
София не е моето, но знае ли човек къде ще го отвее вятъра.

Изпращам ви поздрав от любимото ми зимно море!  Heart Eyes
Скрит текст:

# 23 712
Обожавам зимното Черно море. ❤

Не зная доколко по- евтино е седмичното пазаруване, но със сигурност е много удобно и спестява време. Баща ми ме научи на него. И го практикувам от студентка още.
Инак в първите дни на Пандемията поне по отношение на заредени хладилници (имаме два) нямах грижа. Имахме продукти, с които десетина дена не ни се наложи да се бутаме в магазините по време на най- голямата истерия.

# 23 713
  • Бургас
Отбелязях,че бизнес има в Сф.
За мен морето е нещо без което не мога!
Но това съм си аз.Висшето си изкарах във Варна и където и да отида на почивка,трябва да има море около мен.
Днес ми беше много тежко.Отидох до Терасата и дълго гледах морето.
Малко хора ще ме разберат.Без море все едно ми спират кислорода!

Стискам палци за Естела!Всичко ще се нареди!
+100% съгласна
Аз съм същата, Славче!
Идвало ми е да скоча от самолета, щом наближи кацането в Бургас и зърнах Голямото Синьо!
Идвало ми е да изхвърча от автобуса и на бегом да се добера до морския въздух, колкото се може по-бързо!
Не мога да живея на място, извън Бургас и морето!
Опитвала съм за кратко - не се получава!
Аз също не мога без морето!
Днес го гледах - въпреки,че е бурно и сърдито, е Величествено!
Много красиво!
Ето го, разперило си белият воал!

# 23 714
  • някъде другаде
Димис , честита да си , здрава и много щастлива!
Аз живея далеко от морето , но го обичам много.

Общи условия

Активация на акаунт