Да се оплачем... 2025

• 1 423 684
  • 23 886
  •   12
Отговори
# 23 670
И на мен навремето баща ми прецени да ни "спести" със сестра ми факта, че на майка ни ѝ остават броени дни.
Скрит текст:
Хубаво, аз бях дете, но сестра ми не беше. И вместо да пропусна свиждане, защото навън беше кучи студ, можеше да отида поне да ѝ кажа за последно колко я обичам и колко много значи за мен. А не да влезне в стаята и да ни каже какво се е случило. Близо 40 години по- късно не го обвинявам, така е преценил, така е постъпил; той самият е бил в огромен шок, не е имал идея какво да направи и какво му се е стоварило на няма и 40 годишната глава; но ми е мъчно за начина, по който разбрахме.

Аз като цяло спестявам разни болежки. При дребни и поне не достатъчно сериозни такива, т.е. които да ме тръшнат в хоризонтално положение, най- много на половинката да се оплача. Ако вече е нещо по- сериозно, семейството ми (мъж и деца) е в течение, близките ми приятелки, с които поддържам ежедневна комуникация- също.
Толкова.

# 23 671
Аз съм контрол фрийк. Превърнах се в това през последната година и половина, след сериозни здравословни проблеми в къщи, чакане на резулти, самостоятелното им тълкуване, защото няма кой да ти каже какво значат, ЯМР, скенери, операции, усложнения, изследвания и какво ли не. Искам да знам всичко за здравословното състояние на близките им, ходя на прегледи с тях, когато е възможно, чакам резултати с тях и т.н. В същото време искам да съм сама в моите здравословни тревоги. Предстои ми операция, ако можех, щях да се самозакарам, ама пусти страх от шофиране Simple Smile Ядосвам се, когато крият някакви неща от мен, но в същото време самата аз крия.

# 23 672
И каката е със зимното яке от вчера. То сутрин е 2 градуса.
Малките не, защото нямат Joy не съм им купувала. Имат тук едни пухенки, имат и панталони за дъжд, обувки за студ нямат също. Абе няма да спечеля приз за майка на годината, това е ясно Grinning

# 23 673
Не си, Марти. Мойто е със суитчър и елече на училище.

# 23 674
Оплаквам се, че се надцених. Имам се за много корава, но вече издишам от доста места.
Имах здравословен проблем, слава богу, малкото зло. Не споделихме с никой. ММ иска да кажем на детето. Ако разберял, щял да се обиди. Прав ли е според вас. Млад човек, има си свой живот.  Аз гледам да спестя тревогите на близките си.
Зависи от ситуацията. Ако имаш поставена дагноза и подлежи на лечение - не бих казала, ако е диагноза до живот - ще кажа, също ако трябва да разчиташ на детето си за някакво съдействие. Аз последните две години съм правила много сериозни изследвания, слава Богу с добри резултати и знаехме само аз и ММ, прецених че няма нужда да тревожа всички с лекарски съмнения.

# 23 675
Онзи ден в бързия влак за София нямало парно в първа класа и преместиха хората в нашия, обикновен вагон.
Оплаквам се, че е някакъв ужас човек да пътува. С кола, попадаш в тапи, попадаш на лоши пътища, на идиоти, с влак, къде има, къде няма и там огромни закъснения. Автобусите и те вече са много нарядко.Не дай Боже на човек да му се налага спешно и бързо да се придвижи. Евентуално, хеликоптер.

# 23 676
В момента живеем заедно със сина ми, други роднини на този континент нямаме. Всичко му казвам. Прегледи, диагнози, съмнения, кога ще ходя на лекар и за какво. Знае къде са парите и златото вкъщи, документите и трябва да отида да направя завещание скоро, че ако стане нещо с мен и нямам такова са страшни разправии. Не искам да му създавам още проблеми в момент, който ще е достатъчно тежък. Той е голям вече, но искам психически да е подготвен, че съм смъртна. Не че не го знае, но в никакъв случай не искам да му дойде изневиделица, ако нещо неприятно се случи.
Събудих се в 3 часа сутринта бодра като репичка, нищо че легнах в 12. Добре, че днес не съм на работа и като ми свършат батериите мога да си легна.

# 23 677
Какъв влак Б-с - София?! В автобус на ГТ в Бургас тече река! Вътре в автобуса целият под е залят и хората с вдигнати крака седят Joy Гледах клипче тази сутрин, явно децата не са стигнали до училище. Един дъжд и градът е в бедствие. Все едно не знаеха, че ще вали, та поне листата да бяха изчистили и шахтите

# 23 678
Всички Снежанки да почерпят за именния ден Mr. Green
Заповядайте! Довечера да се сгреете след студения ден

Другият повод е, че се върнах на старата работа. Приеха ме с отворени обятия и усмивки. Чувствам се в свой води. Още тече ремонт и е прашно и шумно, но ще стане хубаво. И нов млад колега си имаме. То трябвало да се маха човек и после всичко е по-хубаво.
Родителите ми така криеха до едно време здравословните си проблеми. После вече казваха, защото осъзнаха, че изпадам в неудобни ситуации. Иначе аз самата не съм казала важна случка от семейния ни живот на сина ни. Голям е вече и трябва да знае, но все не намираме подходящ момент.
И тук е студено. Дано съфорумката в Св. Влас е добре.

# 23 679
Хей, морските да се отбележат, за да ги мислим.
Клиповете , които видях са много страшни Sad

# 23 680
Рави, как си? Размина ли се бурята на работа или си ходиш с молба за напускане? Детето как е в новото училище?

# 23 681
Наздраве,Димис!
Спорна и успешна работа!

# 23 682
Наздраве и успех в новата стара работа, Димис! Камъкът си тежи на мястото казват.
Бясна съм на Метро. Някой с позиции в тази верига, за една промоция искам да питам. Днес я пуснаха, за два часа беше приключила...и не е прах за пране, не. Тенджери са...

# 23 683
  • Варна
Аз от морска ще ставам столичанка. Сега, освен всички неща за оправяне при преместването,  ще трябва да си сменя целия гардероб, защото зимата във Варна не е като зимата тук.
Плашат ме разстоянията, плашат ме тълпите хора, трябва да разуча метрото и автобусите, защото имам книжка само за асансьор.
Струпаха се много изгодни предложения към ММ, за много дълго време. Нямам избор, нямам желание, нищо не мога да направя, освен да развея бялото знаме. Всички около мен са доволни, само аз мрънкам, но не мога повече така.
Оплаках се.

# 23 684
  • София
Естела, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт