Да се оплачем... 2025

• 1 430 283
  • 23 962
  •   31
Отговори
# 23 685
  • София
Няма да се плашиш, ще помагаме. А с Бориса трябва да се запознаем. 😃 Успех 🍀

# 23 686
Ще се справиш. Разбирам те много добре, аз се преместих на друг континент като се омъжих преди 16 години, стреса отначало е голям, но ще свикнеш.
София е родният ми град, но никога не съм го чувствала така, на мен сърцето ми е в Пловдив. ❤️

# 23 687
  • Варна
Благодаря, Мацки ❤️

За мен Варна и морето.

# 23 688
Скапан ден, скапано време, скапан живот!

# 23 689
Аз се отбелязвам от Варна. Дъжд, реки по улиците, газих във вода до глезените да прецапам и да се прибера мокра като течащ водопад. В ниското сме и явно са ни зле уличните шахти до блока, в който живея. Улицата ни е като придошла река

# 23 690
Тийнката се върна от Варна.
В Бургас им се включил bg alert-а.

# 23 691
Стискам палци всички морски съфорумки да са добре и без поражение по имуществото.
Като се замисля април валя сняг и октомври пак, през шест месеца.

# 23 692
  • София
Естелче бърже казвай квартал, среща?

# 23 693
Естела,
Тръгвай смело.
Ако имаш нужда от помощ, съвети ... Ще казваш!
Няма да те оставим.

Димис,
Много добър късмет да ти носи името!
Спокойствие и удовлетворение на работното място.

# 23 694
  • Бургас
В Бс се нормализираха нещата,но във Влас и Елените е бедствие.Досега съобщиха за трима загинали.
Децата ги пуснаха по-рано от училище,че май пак ще вали и има пътуващи ученици.
Живея до подземната улица,която е една от важните пътни артерии в града и сега е тотално наводнена.
Само хора да не умират,всичко друго се оправя.

Стели,ако трябва да отида от морето към Сф ,ще си срежа вените!
Кураж,морски,ще се справиш!
Бизнесът е в Сф,каквото и да говорим.Щом там сте си намерили работа!

# 23 695
Стели, ще се справиш, време ти трябва за адаптация. Важното е семейството да е цяло.

# 23 696
При мен беше лесно, бързо свикнах, стреса дойде заради самият град, не бях живяла досега в мегаполис, мен разстоянията ме тревожеха, въпреки че тук рядко се налага да се шофира. То и такси да "хванеш" се радваш така все едно си улучил от тотото. А отначало колко се губех не е истина, а знам език. 🤣🤣 Беше много забавно.

# 23 697
Наздраве и успех в новата стара работа, Димис! Камъкът си тежи на мястото казват.
Бясна съм на Метро. Някой с позиции в тази верига, за една промоция искам да питам. Днес я пуснаха, за два часа беше приключила...и не е прах за пране, не. Тенджери са...
Пиши ми.

# 23 698
  • София
Ай, стига, де. Чак пък вените да си режете. София има много предимства, защото е голям град, ако надскочите предубежденията си. Да, не е Варна с морето, да, не е китно село без задръствания, но има от всичко по много, има избор, има възможности, има хора всякакви, шарения.

# 23 699
Аз не съм чедо на големия град. Натоварва ме. Не харесвам София. Да, има много предлагане, много по-богат културен живот, обаче не мога да си представя да живея там. Дивите ме хващат.
Естела, стиснати палци!

Общи условия

Активация на акаунт