Да се оплачем... 2025

• 1 421 535
  • 23 856
  •   30
Отговори
# 23 835
Веси, дано детето се възстанови. Ужасно е, сили и кураж на родителите 🍀

Ън, може да не е от зъб. Може да е невралгия.
Скрит текст:
ММ в момента е така. За втори път. Зъболекарът направи снимка и изключиха източника да е от зъбите. Изписаха му личение, от едното лекарство вчера рязко свали кръвното. Кошмар беше.
Едно научих покрай него - ако болката минава от аулин е от зъб, но ако минава от нурофен е невралгия ( в повечето случаи)
Снощи му олекна с компрес от нагрята морска сол. Опекох я в микровълнова, ових я в кърпа и си я наложи на участъка, където е болката.

Лошото е,че не мога да пия нито Аулин, нито Нурофен. Само аналгин от болкоуспокояващите. Имам панорамна снимка на зъбите, но е от  начало на лятото. Сигурно ще правя нова сега,едва ли е актуална, като се има предвид тая болка.

# 23 836
Нова панорамна снимка задължително, за да се види дали е от зъбите.

Teddy, малко му е сърденето на твоя мъж. Виж някой тежък тиган нямаш ли под ръка, да го терснеш - да му дойде акъла.

# 23 837
Янтра, гледа ли репортажа от Монголия по Нова?

# 23 838
Подхванали сте темата за женските неразположения, и не че искам да се отчитат тук, но ми е на дневен ред. Преди 15 дена имах МЦ, днес отново. Малко се притесних. Ще си запиша час за преглед при АГ.

Теди, точно след едно такова влизане в болница с детето, осъзнах, че съм направила грешен избор и започна разривът в отношенията ни с баща му. Дано при вас е моментно.

# 23 839
Изпитание за психиката е болницата. След период на придружител на близък по болници, като преди това загубих и мама и факта, че и ми е работно място една сутрин казах, че тръгвам да сменя обстановката и ако не дойде с мен ще отида с автобус. Запали колата и тръгнахме. Цяла година поне единия почивен ден пътувахме. Много ми се беше насъбрало и така отпочивах.
Теди дано осъзнае грешката си към теб и детето!.

# 23 840
  • Варна
Теди, дай му урок. Егати егоиста..Чак се изнервих докато е четох.Misc Bomb
Аз ако бях, щях да откача.Не ми минават такива.За първи път ли се "проявява" така ?

Имах гости тази сутрин двама студенти от Нидерландия с племенника ми от САЩ. Баница им правих с яйрян, впечатлени бяха, всичко си изядоха. Единия даже рецептата иска Grinning Aз първоначално се почудих дали ще я харесат,  не всички западноевропейци и американци  ядат фета сирене, соленичко им идва. Ама традиционна бг закуска реших да е, радвам се че много им хареса.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 15:14 от Vessi_to

# 23 841
Не мога да кажа със сигурност, в мисълта ми е само това и се чувствам като бик видял червено, само за това мисля и само това ми е в съзнанието. От 11 години сме заедно.

# 23 842
Ние сме в движение. Тук времето е прекрасно. Вчера обиколихме района. Преди време купих Guess where trips. Избираш си откъде да тръгнеш и получаваш 4 плика, надписани със Спирка 1, 2,3 и 4 съответно.
Първата спирка я отворихме още като получихме плика, за да знаем кога да тръгнем, но оттам нататък беше мистерия.
Първа спирка - градче на около 30 км от нас с разкошни магазини, ресторанти, кафе, плюс канал със шлюз и, които се манипулират ръчно, защото е heritage site и нямат право да да го модернизират.
Спирка две - гора с разкошни пътеки. Попито малко взе да сдава багажа към края, но издържа.
Спирка 3 - малко градче с парк до реката. Там си починахме.
Спирка 4 - имахме избор между 4 обекта и ние избрахме да отидем до един форт.
Днес ще участваме в Run for the cure. 5 км бягане (за нас е вървене).
За набиране на средства за проучвания в областта на рака на гърдата. Аз участвам вече близо 22 години, откакто почина майка ми.
Малко снимки

# 23 843
Теди, дай му урок. Егати егоиста..Чак се изнервих докато е четох.Misc Bomb
Аз ако бях, щях да откача.Не ми минават такива.За първи път ли се "проявява" така ?

Имах гости тази сутрин двама студенти от Нидерландия с племенника ми от САЩ. Баница им правих с яйрян, впечатлени бяха, всичко си изядоха. Единия даже рецептата иска Grinning Aз първоначално се почудих дали ще я харесат,  не всички западноевропейци и американци  ядат фета сирене, соленичко им идва. Ама традиционна бг закуска реших да е, радвам се че много им хареса.

Хах с тая баница....преди няма и месец пред замъка Пелеш в Румъния - който е ходил, знае какви навалици и опашки са. Та седим си ние и чакаме да наближи часът за влизане да се наредим на огромната опашка, до нас - едни американци пенсионери. Нещо ме попита единия, та завързахме приказка....Откъде сте, аааа България, ние бяхме и там, във Видин ! Бре, зачудих се къде са ги водили пък там. Питам го харесало ли им е, очаквам да каже нещо за Баба Вида. Като се разпали тоя човек, взе да обяснява, че яли някакъв мнооого вкусен пай. Мигам аз, не схващам какъв е тоя пай....Вади телефона човекът и показва снимка - то било баница ! Хахахахах. Явно някъде на селски туризъм са ги водили, защото на снимката беше суурова, таман я пъхат в една печка на дърва. Толкова му харесала баницата, каза, че като се прибере в САЩ, ще търси да си купи продукти и да си прави. Simple Smile

# 23 844
От моята тъпотия се оплаквам! Днес брат ми звъни, че в петък от opodo искали да изтеглят пари от неговата карта за годишен абонамент. Той няма такъв, ама се сетил, че лятото ми даде банковата си карта, за да си взема билети и явно съм запаметила номера на картата.
Да, знам, тъпа съм, невнимателна съм, все бързам.
А още по-идиотското е, че не знам от чия регистрация съм го направила, от тая на ММ или от моя, ръчкам в моята, не излиза нищо. Тази на ММ пък не се отваря!!!
Звъня на някакви телефони 24/7, естествено не вдига никой.
Разбираемо, брат ми е полудял и бълва огън и жупел как може да съм такава. Ми може Sad

И сега не знам кво. Блокирах. То ясно, ще му върна парите на брат ми, ама как да прекратя шиб@ния абонамент и да изтрият всички банкови данни и регистрации.
Освен това не трябва ли, преди да изтече абонамента, да ми дадат предизвестие, че се подновява автоматично?

# 23 845
Като се замисля, май само за един абонамент ми изпращат известия като наближи време да изтича.
Наскоро и аз се набълбуках с абонамент. Преди време ми трябваше едно приложение, сложих го, активирах платена седмична версия, за да си свърша работата. Свърших я и забравих. Всяка седмица по 8 лв и така са се натрупали над 130 лв преди да се усетя. Съвсем случайно видях и понеже съм избрала плащане през Apple Pay, ми трябваше доста време да разбера какво всъщност плащам, защото не пишеше кой е самия продукт/услуга. Спрях го, пращах възражение, не го приеха и така. Да ми е за урок.

# 23 846
От моята тъпотия се оплаквам! Днес брат ми звъни, че в петък от opodo искали да изтеглят пари от неговата карта за годишен абонамент. Той няма такъв, ама се сетил, че лятото ми даде банковата си карта, за да си взема билети и явно съм запаметила номера на картата.
Да, знам, тъпа съм, невнимателна съм, все бързам.
А още по-идиотското е, че не знам от чия регистрация съм го направила, от тая на ММ или от моя, ръчкам в моята, не излиза нищо. Тази на ММ пък не се отваря!!!
Звъня на някакви телефони 24/7, естествено не вдига никой.
Разбираемо, брат ми е полудял и бълва огън и жупел как може да съм такава. Ми може Sad

И сега не знам кво. Блокирах. То ясно, ще му върна парите на брат ми, ама как да прекратя шиб@ния абонамент и да изтрият всички банкови данни и регистрации.
Освен това не трябва ли, преди да изтече абонамента, да ми дадат предизвестие, че се подновява автоматично?
От банката могат да блокират дърпането на абонамента, но тряябва да иде на място и да обяясни. Другият вариант е да му издадат нова карта от банката (с друг номер ще е), а старата в коша.

# 23 847
Да, Вита, но това са разправии за брат ми, а той си цени и времето и нервите. Направи ме на две стотинки. Доколкото го познавам, сега 2 месеца няма да ми говори.
Тия продължават да не вдигат 24часовия телефон. От тоя годишен абонамент никаква полза не съм имала, уж имах 100 евров ваучер, обаче не можех да го използвам, щото трябвало една от посоките да е Австрия. Само пари на вятъра.

# 23 848
При положение, че той е титуляр на сметката/картата той може да оправи нещата, ти не можеш да направиш нищо.

# 23 849
При положение, че той е титуляр на сметката/картата той може да оправи нещата, ти не можеш да направиш нищо.
Поне да спра тоя абонамент.
Той ще си поеме нещата с банката, ама ми заяви вече да не искам нищо от него. Винаги съм му създавала главоболия. Всъщност е прав. Не го правя нарочно, но съм невнимателна.

Общи условия

Активация на акаунт